ΣΑΕΑ - Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xristina67647
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Xristina67647 »

Marsupilami, δεν έχω λόγια για να σε ευχαριστήσω! Με βοήθησες υπερβολικά πολύ, οπότε είμαστε και οι δύο στην ίδια κατηγορία τριτέκνωνΕικόνα εαν όμως οι υποψήφιοι είναι περισσότεροι απο τις θέσεις εργασίας τότε τι γίνεται; μπορεί να σου φάει αλλος την θέση; επίσης μπορεί να σε πρίζω και συγνώμη γι αυτο απλα είναι όνειρο ζωής να περάσω αστυνομία και σε 8 μήνες ακριβώς θα κλειθώ να κατακτήσω τα ονειρά μου, θα ήθελα να σε ρωτήσω μερικά πράγματα για τις ψυχοτεχνικές..
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από marsupilami »

Xristina67647 έγραψε:Marsupilami, δεν έχω λόγια για να σε ευχαριστήσω! Με βοήθησες υπερβολικά πολύ, οπότε είμαστε και οι δύο στην ίδια κατηγορία τριτέκνωνΕικόνα εαν όμως οι υποψήφιοι είναι περισσότεροι απο τις θέσεις εργασίας τότε τι γίνεται; Μπορεί να σου φάει αλλος την θέση; Επίσης μπορεί να σε πρίζω και συγνώμη γι αυτο απλα είναι όνειρο ζωής να περάσω αστυνομία και σε 8 μήνες ακριβώς θα κλειθώ να κατακτήσω τα ονειρά μου, θα ήθελα να σε ρωτήσω μερικά πράγματα για τις ψυχοτεχνικές.

ειναι με σειρα προτεραιοτητας με βαση τα μορια οποτε δεν γινεται να σ φαειαλλος την θεση

Άβαταρ μέλους
Xristina67647
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Υπεροχα! Στις ψυχοτεχνικες σας εβαλαν να ζωγραφισετε τα ανθρωπακια; επισης τα κριτικα τεστ επεσαν; πχ αυτο που λεει με τους αδερφους της μαριας και πρεπει να βρεις την απαντηση..
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Xristina67647 έγραψε:Υπεροχα! Στις ψυχοτεχνικες σας εβαλαν να ζωγραφισετε τα ανθρωπακια; Επισης τα κριτικα τεστ επεσαν; Πχ αυτο που λεει με τους αδερφους της μαριας και πρεπει να βρεις την απαντηση.

δεν ειναι κατι τρομερο η διαδικασια των ψυχοτεχνικων μην τρελενεσαι τα μορια ειναι το δυσκολο οχι οι πκε. Σε βαζουν ζωγραφιζεις δυο ανθρωπακια ενα αγορι ενα κοριτσι μετα να γραψεις μια παραγραφω για τον ευατο σ και μετα αλλη μια για το πως σε θεωρουν οι φιλοι ς. Κατοπιν γινεται η προφορικη συνεντευξη που σε ρωτουν γτ επελεξες την ελας σε ποια υπηρεσια θα ηθελες να πας κτλ. Γενικα πρπει ναεισαι ηρεμη και αν απαντας φυδιολογικα και αν λες την αληθεια δνε χρειαζεται να αγχωνεσαι

Άβαταρ μέλους
Xristina67647
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ξερεις που αγχωνομαι πολυ; οταν θα πρεπει να αναφερω 3 αρνητικα του εαυτου μου.. και δεν ξερω τι να βαλω.. αν πω "αυστηρη" ; ειναι ενα μειονεκτιμα ετσι; επισης αν στο ανθρωπακι που υποτιθεται θα αντιπροσωπευει εμενα κανω μια γυναικα αστυνομικο δηλαδη οπως με βλεπω εγω, ειναι κομπλε; επισης ποιο ομαδικο θεμα συζητησης σας επεσε; σε επριξα βραδιατικα😂
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Xristina67647 έγραψε:Ξερεις που αγχωνομαι πολυ; Οταν θα πρεπει να αναφερω 3 αρνητικα του εαυτου μου. Και δεν ξερω τι να βαλω. Αν πω "αυστηρη" ; Ειναι ενα μειονεκτιμα ετσι; Επισης αν στο ανθρωπακι που υποτιθεται θα αντιπροσωπευει εμενα κανω μια γυναικα αστυνομικο δηλαδη οπως με βλεπω εγω, ειναι κομπλε; Επισης ποιο ομαδικο θεμα συζητησης σας επεσε; Σε επριξα βραδιατικα😂

την αληθεια να πεις και δεν θα εχεις κανενα θεμα! Να πεις πραγματικα τι θεωρεις αρνητικο στον χαρακτηρα ς. Εγω εδωσα πκε στην πυσοσβεστικη και πηρα βεβαιωση για την αστυνομια οποτε δεν γνωριζω ακριβως τι επεσε εκει. Αλλα απο οσο γνωριζω σε ρωτους πως θα αντιδρουσες σε ορισμενες περιπτωσεις σε μια συλληψη ας πουμε. Αποφασιστηκοτητα και σιγουρια αυτο πρπει να βγαλεις καια σ μη νξεριες την απαντηση. Να μην τα χασεις δλδ αυτο σιναι το κλειδι. Για αυτο σ λεω φυσιολογικη να εισαι.

Άβαταρ μέλους
Xristina67647
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις, τωρα θα σε παω στο υγειονομικο θεμα σαν σωστη πριχτρα 😂 αληθευει πως στις εξετασεις της επιτροπης εισαι μονο με το εσωρουχο; μηπως ακουσες κατι τετοιο για τις γυναικες; η σε βαζουν σε παραβαν και σε εξεταζει καποιος γιατρος; επισης εμενα μου ειχαν βρει το 2016 αναιμια αλλα τωρα προσφατα εκανα εξετασεις και βγηκαν καθαρες, θα υπαρξει καποιο προβλημα που ειχα αναιμια στο ιστορικο μου η οχι;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Xristina67647 έγραψε:Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις, τωρα θα σε παω στο υγειονομικο θεμα σαν σωστη πριχτρα 😂 αληθευει πως στις εξετασεις της επιτροπης εισαι μονο με το εσωρουχο; Μηπως ακουσες κατι τετοιο για τις γυναικες; Η σε βαζουν σε παραβαν και σε εξεταζει καποιος γιατρος; Επισης εμενα μου ειχαν βρει το 2016 αναιμια αλλα τωρα προσφατα εκανα εξετασεις και βγηκαν καθαρες, θα υπαρξει καποιο προβλημα που ειχα αναιμια στο ιστορικο μου η οχι;

ναι πραγματι συμβαινει αυτο ειναι μια διαδικασια λιγων δευτερολεπτων μονο μαζι με αλλες υποψηφιες. Οχι αν τωρα δεν εχεις καποιο θεμα και στην δειαρκεια των πκε δεν θα σε κοψουν.

Άβαταρ μέλους
Xristina67647
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Και τωρα παμε στο 1000😂 αν κανεις λιγο παραπανω απο 4' κ 20"" σε κοβουν;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Xristina67647 έγραψε:Και τωρα παμε στο 1000😂 αν κανεις λιγο παραπανω απο 4' κ 20"" σε κοβουν;

στην αστυνομια ναι ειναι πολυ πιθανο να κοψουν αν κανεις παραπανω ειδικα στα κοριτσια ειναι πολυ αυστηροι

Άβαταρ μέλους
Xristina67647
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Θά ξεκινησω στιβο οποτε πιστευω να το καταφερω.. η σφαιρα και το μηκος πως τα ειδες ευκολα η εχουν καποιο βαθμο δυσκολιας;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Xristina67647 έγραψε:Θά ξεκινησω στιβο οποτε πιστευω να το καταφερω. Η σφαιρα και το μηκος πως τα ειδες ευκολα η εχουν καποιο βαθμο δυσκολιας;

ναι αν ξεκινησεις προπονηση δεν θα εχεις θεμα μεχρι τοτε συνηθως εκει που κοβονται οι κοπελες και εχουν θεμα ειναι το χιλιαρι και η σφαιρα τα υπολοιπα τακαταφερνουν. Ομως αν κανεις την ποπονηση σ δεν θα εχεις καποιο θεμα

Άβαταρ μέλους
Xristina67647
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Marsupilami, ευχαριστω και παλι! Θα ηθελα να σε ρωτησω κατι ακομα, ξερεις αν πρεπει να εχω καποιο πτυχειο στα αγγλικα; πχ lower; Επειδη δεν εχω κανει ποτε μου, ουτε διαθετω καποιο πτυχειο.. αυτο θα συμβαλει αρνητικα ή δεν τους νοιαζει;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Xristina67647 έγραψε:Marsupilami, ευχαριστω και παλι! Θα ηθελα να σε ρωτησω κατι ακομα, ξερεις αν πρεπει να εχω καποιο πτυχειο στα αγγλικα; Πχ lower; Επειδη δεν εχω κανει ποτε μου, ουτε διαθετω καποιο πτυχειο. Αυτο θα συμβαλει αρνητικα ή δεν τους νοιαζει;

φιλικα σταματα να με ευχαριστεις γτ νιωθω αμηχανα! Οχι δεν ειναι υποχρεωτικη η κατοχη τ. Ειναι προαιρετικη. Μεσα στην σχολη υπαρχει μαθημα αγγλικων εξειδικευμενο σε αστυνομικα θεματα οχι οπως τ σχολειο. Αλλα μην σε αγχωνει απο τοτε που το εχουμε και εμεις δεν τα θυμομαστε ολα αφου δεν τα εξασκουμε οποτεε. Ε οσοι ειναι profi σιγουρα θα ειναι πιο ανετοι αλλα dont worry διαβασε να βγαλεις τα μορια για την σχολη εκει ειναι τι δυσκολο

konstantinos123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από konstantinos123 »

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα και εγω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις οφθαλμολογικές εξετάσεις.Αναφέρεται πως χρειάζεται οπτική οξύτητα 10/10

και δίνει ενα περιθώριο μυωπίας μέχρι κάποιους βαθμούς.

Εάν υπάρχει μυωπία γυρω στον 1-1.50 βαθμό, δεν επηρεάζεται η οπτική οξύτητα;

Επίσης, το τέστ οράσεως, μπορεί κάποιος να το εκτελέσει με γυαλιά μυωπίας;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης