ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εχεις δικιο. Μπρος Γκρεμος και πισω ρεμα.

Τι να πω.

Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Lxias »

Δ. Υ. Κ έγραψε: Εχεις δικιο. Μπρος Γκρεμος και πισω ρεμα. Τι να πω.

Δ. Υ. Κ καλησπέρα, πιστεύω να έχεις καταλάβει μέσα απο το φόρουμ, ότι είμαι 1 σειρά ΕΠ. ΟΠ στο σρατό ξηράς, αν θές ακουσέ με μακριά απο το ναυτικό ως ΕΠΟΠ θα φτύσεις αίμα, έχω πολλούς φίλους και απο το Π. Ν και απο την Π. Α, και ότι σου λέω στο λέω εμπειρικά και εντελώς φιλικά.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Velerefontis »

Θα συμφωνησω με το φιλο Λοχια 02. ΕΠΟΠ στο ναυτικο μονο σαν εσχατη επιλογη. Φιλικη συμβουλη απο καποιον που υπηρετησε 21 μηνες στο ναυτικο, με 18 μηνες θαλλασια υπηρεσια και πανω απο 300 ημερες πλευσιμες.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παιδια σας ευχαριστω.

Επειδη ισως πλεον η θητεια σε ναυτικο και αεροπορια εχει γινει ιδανικη

Μας εχει δημιουργηθει η εντυπωση δηθεν οτι και σαν ΕΠ. ΟΠ θα την περναγαμε Ορισμενοι 'μελι γαλα'

Σας ευχαριστω που με ενημερωνεται παλι και παλι και παλι!

Να στε καλα!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Υπαρχουν ειδικοτητες στο ναυτικο για εποπ που να ειναι στη στερια; Και ποιες ειναι;

Anonymous

Δεν υπαρχουν και παρα πολλες ας πουμε τεχνιτης ελασματουργος ι τεχνιτης λεβιτοποιος αλλα και παλι και αυτες τις ειδικοτιτες αν εχεις αν ειναι να πας πλοιο θα πας...

Anonymous

Κουρείς, οδηγός, ακούγεται οτι θα είναι μεσα στην καινούρια προκυρηξη που αναμενεται να βγει.

Τεχνικός οπτικών οργάνων

τεχνιτης τορπιλών...

Anonymous

Πάντως σας συμβουλεύω να το σκεφτείτε σαν τελευταία επιλογή το Ναυτικό για ΕΠΟΠ. Είμαι 6 χρόνια μέσα παντρεμένος με παιδί και κάνω 6 με 10 βάρδιες το μήνα και εννοείτε ότι βάρδια συνεπάγεται με σκοπέτο και όχι δύωρο όπως στα άλλα σώματα αλλά 4ωρίες και τις περισσότερες φορές 6αωρίες, με το ζόρι μας δίνουν αργίες, τα περισσότερα πλοία δεν πέφτουν κάτω από 250 μέρες ταξίδι το χρόνο, τα λεφτά του ταξιδιού δεν φτάνουν ούτε για τσιγάρα που λέει ο λόγος, είμαστε οι τελευταίοι των τελευταίων μιας και δεν υπάρχουν ναύτες στα καράβια που σημαίνει αγγαρία από την ώρα που θα μπείς το πρωί μέχρι να πεθάνεις! Και που να δείτε τι έχουμε να τραβήξουμε τώρα που θα κόψουν τους ναυτες τελείως, θα πηγαίνουμε να καθαρίζουμε και τις υπηρεσίες στεριάς. Και πολλά άλλα που αν κάτσω και σας τα πώ εσύς φίλοι και συνάδελφοι στο στρατό ξηράς θα νομίζετε πως είστε στον παράδεισο σε σχέση με εμάς.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εσυ φιλε ΔΙΟΠΕ τι ειδικοτητα εχεις αν επιτρεπεται;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Velerefontis »

Θα συμφωνησω και με το Διοπο. ΕΠΟΠ στο ναυτικο μονο σαν εσχατη επιλογη. Φιλικη συμβουλη απο καποιον που υπηρετησε 21 μηνες στο ναυτικο, με 18 μηνες θαλασsια υπηρεσια και πανω απο 300 ημερες πλευσιμες.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Δ. Υ. Κ έγραψε:
Φυσιολογικοτατη η ερωτηση σου αλλα να ξερεις οτι εχει να κανει καθαρα με την ειδικοτητα που θα παρεις και οχι δεν παιζει μονο η αθηνα αλλα και αλλα μερη της ελλαδος
Φιλικα
Ευτυχώς που τη βρισκεις φυσιολογική γιατι, δεν ηξερα καν αν υφίσταται τετοια απορία.[/QUOTE

να συμπληρωσω οτι τα μερη αυτα της ελλαδος ειναι κυριως νησια πχ λεσβο, χιο, σαμο, κω, ροδο, σουδα (κρητη), επισης σαλαμινα, αμφιαλη, ΥΝΤΕΛ (λερο) κτλ Απ'όσο ξερω ομως οι γυναικες στο ναυτικο μπαινουν κυριως ως νοσηλευτικο προσωπικο πχ στο ΝΝΑ αθηνα (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΠ. ΟΠ) γυναικες επ. Οπ σε καραβι δεν γνωριζω μαλλον ειναι απο τη ΣΜΥΝ.
ΓΕΝΙΚΑ στο ναυτικο υπαρχουν πολλα ταξιδια, πολλες ανακλησεις δεν βλεπεις την οικογενεια σου και πολυ, αναγκαζεσαι να φευγεις απο την βαση σου να σκατζαρεις αλλα πλοια με βλαβες, πολλες υπηρεσιες.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ολα αυτα που λες ισχυουν! Οσον αφορα το νοσηλευτικο προσωπικο δεν γνωριζω λεπτομερειες - αλλα περι ταξιδιων ναι το γνωριζω!

Το ναυτικο οπως ανεφερε και ο Βελε σε ενα αλλο ποστ πιο πανω δεν θελει μονο αγαπη για το στρατιωτικο επαγγελμα αλλα και για την θαλασσα Εικόνα
ΔΙΟΠΟΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ΔΙΟΠΟΣ »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Εσυ φιλε ΔΙΟΠΕ τι ειδικοτητα εχεις αν επιτρεπεται;
ΗΝ/ΑΥ είμαι φίλε και υποτίθετε ότι είναι μια από τις καλύτερες ειδικότητες, αρκεί να είσαι στην ειδικότητα όμως!Εικόνα

Anonymous

έγραψε:αγαπητε βασιλη το χω γραψει και παλαιοτερα αλλα μιας και ρωτας δεν μου κανει κοπο να ξαναγραψω 5 πραγματα. Εγω μπηκα εποπ στο ναυτικο με τη προκυρηξη του 2005. Οταν μπηκα μεσα νομιζα οτι ειχα εκπληρωσει το ονειρο της ζωης μου αλλα γελαστηκα και μαλιστα οικτρα. Αλλα μας λεγανε και αλλα ειδα. Ειχαμε πεθανει στα ταξιδια και πιο πολυ στην αγγαρια. Πηγε η φασινα συννεφο και το σπιτι δεν το βλεπα καθολου. Απ τις 364 μερες του χρονου εγω ελειπα τις 250. Για προσωπικη ζωη δεν το συζηταμε γιατι δεν υπηρχε. Ετσι μετα απο 2 χρονια εγω και αρκετα αλλα παιδια αποφασισαμε να φυγουμε γιατι το ονειρο εγινε εφιαλτησ. Ηταν μια αποφαση που τη πληρωνω τωρα γιατι δεν μπορω να βαλω για εποπ αεροπορια η στρατο οπου τα πραγματα ειναι χιλιαδες φορες καλυτερα. Φιλικα ενας πρωην εποπ
Anonymous

Φιλε μου και στο πεζικο ειναι τα ιδια σκατα... εβλεπα το σπιτι μου 6 μηνες το χρονο. καλυτερα ναυτικος που λενε... να βγαζω και τα 3πλα... τωρα ειμαι 25 χρονων και οδηγος νταλικας,1000 φορες καλυτερα... πρεπει να μην εχεις να κανεις τιποτα στη ζωη σου για να μπεις εκει μεσα... και στο στρατο δε ζεις απλα υπαρχεισ... ευχομαι το καλυτερο για ολους σασ... κ οπως λεει το παλικαρι φιλακια απο εναν προην λοχια!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες