ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Φίλε, πάρε εκδίκηση για μένα !!
κάνε ότι εξέταση / θεραπεία χρειάζεσαι !!
όσο μπορείς, όμως, χωρίς να χώσεις συναδερφους σου !
(μην το παρακανεις με αναρρωτικές!)
κάνε ότι εξέταση / θεραπεία χρειάζεσαι !!
beholder69 έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Κάπου το είδα χθες, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει, οπότε μπορεί να είναι και τελείως άκυρο... Όσον αφορά τους ΔΕΑ, αφού ολοκληρώσουν τη θητεία τους, έχουν κάποιο δικαίωμα στο να πηγαίνουν σε στρατιωτικά νοσοκομεία (δωρεάν περίθαλψη κτλ) ή απλά κάνω τρελλά όνειρα;
Εντελώς άκυρο...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Ανθλχος έγραψε:Φίλε, πάρε εκδίκηση για μένα !
κάνε ότι εξέταση / θεραπεία χρειάζεσαι !

Εννοείται πως δεν θα το παρακάνω, δεν θέλω να χώσω κανέναν. Απλά έχω 2 πραγματάκια που πρέπει να γίνουν... Ε και όπως και να το κάνουμε, είναι μια καλή ευκαιρία ;)
@yandr: Όντως, απλά το το πήρε το μάτι μου σε ένα forum από κάποιον ο οποίος το δήλωνε μετά βεβαιότητος και μου κανε εντύπωση
Εχω μια απορια, αν καποιος μπει στρατο 11/3, γινεται δοκιμος μετα απο 5 μηνες; Αν ειναι ετσι, τοτε πως γινεται να εισαι υεα α' για δυο μηνες, αφου εγω Που μπαινω 19 μαιου, αρχιζω εκπαιδευση υεα ενα μηνα μετα, δηλ 19/6, ενω οι υεα της προηγουμενης σειρας ολοκληρωνουν την εκπαιδευση τους 2-3 εβδομαδες αργοτερα;
Όταν η θητεία ήταν 23 μήνες για του ΔΕΑ η εκπαίδευση ήταν 2 μήνες ως Α και 2 μήνες ως Β.
Τώρα προφανώς έχει μειωθεί. Νομίζω υπάρχει σχετική πληροφορία στην παρούσα συζήτηση αλλά σε προηγούμενη σελίδα.
Τώρα προφανώς έχει μειωθεί. Νομίζω υπάρχει σχετική πληροφορία στην παρούσα συζήτηση αλλά σε προηγούμενη σελίδα.
Γεια σας παιδιά. Έχω ακούσει ότι και να έχεις επιλεχτεί για ΥΕΑ ακόμα χρειάζεσαι αρκετά βύσμα για να σε πάρουν για δόκιμος. Νομίζω ότι αυτό ισχύει τουλάχιστον για τα τεθωρακισμένα... Είναι αλήθεια;
-
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Ρε φίλε, σου απάντησα και εδώ:
/forum/forum_posts.asp?TID=2121&PN=4
Αν πας ΤΘ και το θες, ΘΑ γίνεις ΥΕΑ
(εκτος ίσως αν είσαι 1,60 και 180 κιλά)
/forum/forum_posts.asp?TID=2121&PN=4
Αν πας ΤΘ και το θες, ΘΑ γίνεις ΥΕΑ
(εκτος ίσως αν είσαι 1,60 και 180 κιλά)
Ανθυπολοχαγέ έχω και εγώ ένα φρονημήτη για βγάλσιμο, πιστευα ότι αν τον έβγαζα πριν παρουσιαστώ θα με έστελναν με την επόμενη ΕΣΣΟ του Αυγουστου, αλλά αν είναι έτσι όπως τα λες...
Οχι γιοργι δεν θα χρειαστει... Αλλα αν δηλωσεις για υεα τοτε θα χρειαστει να περασεις καποια αθληματα... Στιβο βασικα! Ολα τα αλλα θα ειναι μεσα στο προγραμμα της καθημερινης γυμναστικης κτλπ κτλπ.
Το ΥΕΑ τι ειναι. Με ειπε ο πατερας μ οτι ειναι Εφεδρος Αξιωματικος, το Υ. Δν ξερω τι σημαινει και δν θυμαμαι κιολας, αλλα γενικως, τι εινια αυτο;
YEA: Υποψήφιος Εφεδρος Αξιωματικος. Υπάρχει σχετική συζήτηση αλλά και ειδικό κεφάλαιο Μέσα στο sitejorz έγραψε:το ΥΕΑ τι ειναι. Με ειπε ο πατερας μ οτι ειναι Εφεδρος Αξιωματικος, το Υ. Δν ξερω τι σημαινει και δν θυμαμαι κιολας, αλλα γενικως, τι εινια αυτο;

Παιδια εφοσον εισαι πλεον υεα... Εννοω εχεις περασει και την εκπεδευση... Μετα οι υπηρησιες πως ειναι! Πιο συγκεκριμενα υπαρχουν υπηρησιες και τα σαββ/ριακα!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Φίλε Θάνο, το δοκίμασες το χλμ κανονικά σε στίβο ή σε διάδρομο σε γυμναστήριο; Ο χρόνος σου στα 100 μ είναι πολύ καλός, με τα μπούνια θα σε πάρουν όπως και να χει. Απλά εγώ σε διάδρομο έκανα 5'30'', ενώ σε στίβο και έχοντας και 5 κιλά βάρος στη μέση, έκανα 3'40'', οπότε έχει μεγάλη διαφορά
@Traveller: Ψυχομετρικά τεστ,Matrix κτλ. Περνάς ακόμα και να μην το θες :P
@tolios: Ναι, μπορεί να κάτσουν υπηρεσίες Σ/Κ, αλλά εκτός του ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν είναι συχνές, τις πληρώνεσαι κιόλας.
@Traveller: Ψυχομετρικά τεστ,Matrix κτλ. Περνάς ακόμα και να μην το θες :P
@tolios: Ναι, μπορεί να κάτσουν υπηρεσίες Σ/Κ, αλλά εκτός του ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν είναι συχνές, τις πληρώνεσαι κιόλας.
-
- Posts in topic: 1
Κωστα για την ιστορια...10κωστας50 έγραψε:[ Σχεδον σε όλους γράφει ΥΕΑ.
Το βάζουν επειδη δεν πάνε πολλοι...
Και μενα το είχε
Στο παρελθον η ενδειξη ΥΕΑ υπηρχε σε ΟΛΟΥΣ οσους ειχαν τελειωσει τουλαχιστον Λυκειο.
Καποτε που η καθε σειρα νεοσυλλεκτων ειχε μεχρι και 1.000 ατομα δημιουργουσαν 3 λοχους εκπαιδευσης.
Ο Θεος να το κανει λοχο δηλαδη αφου με 300+ ατομα περισσοτερο για Ταγμα η Μοιρα θα Περιμενε κανεις να λεγεται

Παντα λοιπον τοτε ο ενας Λοχος (ο 3ος συγκεκριμενα) ηταν λοχος ΥΕΑ.
Βεβαια το τονιζω για την ιστορια και μονο μια και στο μεταξυ πολλα μπορει να εχουν αλλαξει

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες