Ακτινογραφία Απόλυσης
Ακτινογραφία Απόλυσης
Δεν ανέφερες στο πρώτο σου μήνυμα ότι είσαι σε άδεια απολύσεως, ωστόσο μπορείς να πας σε πολιτικό νοσοκομείο απλώς με την ταυτότητα σου και θα σου την βγάλουν. Σφραγίδες και διαγνώσεις δεν χρειάζονται. Αν έχεις περαιτέρω απορίες ή δεν σε καλύπτει η απάντηση τότε μπορείς να απευθυνθείς στο Στρατολογικό γραφείο στο οποίο ανήκεις ή το Φρουραρχείο της περιοχής σου.
Ακτινογραφία Απόλυσης
Τίποτα. Καλός πολίτης εύχομαι 

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Ακτινογραφία Απόλυσης
Θελω να φυγω σε αδεια και να γυρισω στη μοναδα για να απολυθω. Εχω αρκετες μερες αδεια. Μπορω να βγαλω την ακτινογραφια τοσο νωρις; Δηλαδη 40 μερες πριν την ημερα απολυσεως?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Ακτινογραφία Απόλυσης
Η ακτινογραφία αν δεν έχει αλλάξει κάτι ισχύει για 6 μήνες, οπότε ναι μπορείς.
Ακτινογραφία Απόλυσης
Αν παω στο νοσοκομειο της περιοχης μου και βγαλω ακτινογραφια χωρις παραπεμτικο θα μου πουν τιποτα στη μοναδα;
- gimitrop
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Ακτινογραφία Απόλυσης
σταματης έγραψε:Αν παω στο νοσοκομειο της περιοχης μου και βγαλω ακτινογραφια χωρις παραπεμτικο θα μου πουν τιποτα στη μοναδα;
Δεν χρειάζεται παραπεμπτικό. Πας νοσοκομείο, λες θέλω μια ακτινογραφία για απόλυση και thats all. Τουλάχιστον, εγώ αυτό έκανα. Εκτός αν είσαι μέσα μέσα στο στρατόπεδο και θες να βγεις γι αυτό το λόγο.Eκεί θες προφανώς. Στην έξοδο ή στην άδεια δεν χρειάζεσαι παραπεμπτικό.
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
Ακτινογραφία Απόλυσης
Παιδιά έχω 2 ερωτήσεις. ΚαλημέραΈβγαλα ακτινογραφία για απόλυση τέλος Ιουνίου. Απολυομαι σε 15 μέρες. Από ότι μου είπαν ισχύει η ακτινογραφία δεν χρειάζεται να είναι τελευταία στιγμή. (Δεν έχω και απολύσεως στο τέλος λογω δύναμης στρατοπεδου οποτε αναγκαστικά έπρεπε νωρίτερα να βγει η ακτινογραφία)
Να την δώσω τώρα στο γραφείο ή όταν μαζέψω τις υπογραφές?
Γιατρός δν υπάρχει στη μονάδα μου. Μόνο στο στεπ που φαντάζομαι πρέπει να σταλεί εκεί για να ελεγχθεί απ το γιατρό ή γνωμάτευση από το 401.
Να την δώσω τώρα στο γραφείο ή όταν μαζέψω τις υπογραφές?
Γιατρός δν υπάρχει στη μονάδα μου. Μόνο στο στεπ που φαντάζομαι πρέπει να σταλεί εκεί για να ελεγχθεί απ το γιατρό ή γνωμάτευση από το 401.
Ακτινογραφία Απόλυσης
Την ακτινογραφία τη παραδίδεις όταν πας να πάρεις τη πολιτική ταυτότητα.
Ακτινογραφία Απόλυσης
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά μου είπαν απ το γραφείο να τη δώσω τώρα για να τη στείλουν στο στεπ να υπογράψει γιατρός.Τι να κάνω, έχω μπερδευτεί...
Ισχύει ακόμα ότι η ακτινογραφία ισχύει για 6 μήνες; Γιατί έβγαλα την απολύσεως 19/6.
Ισχύει ακόμα ότι η ακτινογραφία ισχύει για 6 μήνες; Γιατί έβγαλα την απολύσεως 19/6.
Ακτινογραφία Απόλυσης
Αν σου είπαν κάτι τέτοιο, τότε καν'το. Περίεργο πάντως γιατί σε εμάς απλά μας είπαν να τη δώσουμε στον Αξιωματικό Υπηρεσίας στο Διοικητήριο την ημέρα της απόλυσης.
Ναι, για 6 μήνες ισχύει.
Ναι, για 6 μήνες ισχύει.
-
- Στρατιώτης
Ακτινογραφία Απόλυσης
Εγώ που απολύομαι Κυριακή μπορώ να την δώσω την Κυριακή γτ θα λείπω σε άδεια
Ακτινογραφία Απόλυσης
Την ακτινογραφία τη δίνεις όταν πας να πάρεις το απολυτήριο Στρατού.
-
- Στρατιώτης
Ακτινογραφία Απόλυσης
Θέλει κάποια γνωμάτευση;
Ακτινογραφία Απόλυσης
Αυτό που θα χρειαστείς είναι να πάρεις παραπεμπτικό από το Φρουραρχείο ή από τη μονάδα που υπηρετείς για να πας να τη βγάλεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες