ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Δοκιμος μπορεις να πας μονο στην αρχη της θητειας σου; Μετα απο καποιους μηνες δεν ερχονται αλλες προκυρηξεισ;
Έπρεπε να δηλώσεις εξ αρχής στο Κέντρο ότι ενδιαφέρεσαι να γίνεις Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός. Τώρα είναι αργά.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Κάπου διάβασα ότι οι ΔΕΑ ΔΒ κάνουν 6. Μήπως ξέρει κάποιος και για τους ΔΕΑ ΣΓ;
Κάπου διάβασα ότι οι ΔΕΑ ΔΒ κάνουν 6. Μήπως ξέρει κάποιος και για τους ΔΕΑ ΣΓ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Απλά να ξέρεις οτι κ αυτοί βγαίνουν από ΣΕΑΠ.
(ΔΕΑ (Σ) στο Α' ΣΓ Θεσ/κης μου είχε πει "μακριά από ΣΕΑΠ! ")
και δεν γίνεται όποιος να'ναι, θέλει ανάλογες σπουδές (νομίζω νομική.)
(ΔΕΑ (Σ) στο Α' ΣΓ Θεσ/κης μου είχε πει "μακριά από ΣΕΑΠ! ")
και δεν γίνεται όποιος να'ναι, θέλει ανάλογες σπουδές (νομίζω νομική.)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Γνωρίζω ότι εκπαιδεύονται στην ΣΕΑΠ, όπως και οι οικονομικάριοι.
Περί Νομικής δεν το γνώριζα, οπότε δεν θέλω να πάω, τους σνομπάρω!
Περί Νομικής δεν το γνώριζα, οπότε δεν θέλω να πάω, τους σνομπάρω!

Καλησπερα! Μια ερωτηση παιδια η οποια μπορει να ειναι λιγο ηλιθια. Αμα τελειωσεις ΥΕΑ εχεις καποια δυνατότητα να μπεις Ευελπιδων;

- -erased-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Μαριος έγραψε:Καλησπερα! Μια ερωτηση παιδια η οποια μπορει να ειναι λιγο ηλιθια. Αμα τελειωσεις ΥΕΑ εχεις καποια δυνατότητα να μπεις Ευελπιδων;
είναι

αλλά μη μασάς! Όλοι έτσι ξεκινήσαμε.
φίλε δεν έχει καμία απολύτως σχέση το ένα με το άλλο. Μόνο μέσω πανελληνίων για ευελπίδων.
Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.
Χαχαχα. Εχω ενα φιλο που ειναι ΥΕΑ τωρα και μου ειπε οτι αν τελειωσεις και γνωριζεις και 2 ξενες γλωσσες μετα δινοντας εισαγωγικες παιζει να μπεις!
θα του ριξω φαπες!

Ενταξει δεν τρεχει τιποτα.
Απλα οπως προειπε ο συναδελφος παραπανω ΜΟΝΟ μεσω πανελληνιων για ευελπιδων
Απλα οπως προειπε ο συναδελφος παραπανω ΜΟΝΟ μεσω πανελληνιων για ευελπιδων

-
- Πολίτης
Καλησπέρα σας, ήρθε η ώρα να σπάσω την αναβολή μου, ήμουνα φοιτητής 4 χρόνια και ήρθε ο καιρος να πάω και εγώ να υπυρετήσω τη θητεία μου. Έχω κάποιες απορίες όμως σχετικά με τους ΥΕΑ.
1) Μπορώ τώρα που θα πάω να σπάσω την αναβολή μου να δηλώσω ΥΕΑ ή πρέπει να περιμένω να παρουσιαστώ πρώτα και εκει που θα παρουσιαστω να το δηλώσω;
2) Τι απολυτήρια πρέπει να παρουσιάσω οταν θα σπάσω την αναβολή μου, μιας και έχω απολυτήριο λυκείου, πτυχίο αγγλικών (Lower) και πτυxίο υπολογιστών (ECDL), το πτυχίο της σχολής μου δεν το έχω ακομή, αλλά είμαι γραμένος σε αυτη (Τεχνολόγος Γεωπόνος) πρέπει να παρουσιάσω κάποια βεβαίωση σπουδών;
3) Στο μηχανικό σαν ΥΕΑ τι ακριβώς γίνεται και τι είναι αυτό γιατί δεν έχω καταλάβει και οποιον έχω ρωτήσει δεν ξέρει ακριβώς να μου πει.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
1) Μπορώ τώρα που θα πάω να σπάσω την αναβολή μου να δηλώσω ΥΕΑ ή πρέπει να περιμένω να παρουσιαστώ πρώτα και εκει που θα παρουσιαστω να το δηλώσω;
2) Τι απολυτήρια πρέπει να παρουσιάσω οταν θα σπάσω την αναβολή μου, μιας και έχω απολυτήριο λυκείου, πτυχίο αγγλικών (Lower) και πτυxίο υπολογιστών (ECDL), το πτυχίο της σχολής μου δεν το έχω ακομή, αλλά είμαι γραμένος σε αυτη (Τεχνολόγος Γεωπόνος) πρέπει να παρουσιάσω κάποια βεβαίωση σπουδών;
3) Στο μηχανικό σαν ΥΕΑ τι ακριβώς γίνεται και τι είναι αυτό γιατί δεν έχω καταλάβει και οποιον έχω ρωτήσει δεν ξέρει ακριβώς να μου πει.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Κάπου το είδα χθες, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει, οπότε μπορεί να είναι και τελείως άκυρο... Όσον αφορά τους ΔΕΑ, αφού ολοκληρώσουν τη θητεία τους, έχουν κάποιο δικαίωμα στο να πηγαίνουν σε στρατιωτικά νοσοκομεία (δωρεάν περίθαλψη κτλ) ή απλά κάνω τρελλά όνειρα; 

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Ωραίο ακούγεται, αλλά μάλλον τρελό όνειρο!:)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Απόλυτα λογικό! 
Ευχαριστώ πάντως!

Ευχαριστώ πάντως!

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Καλοκαίρι ήταν (2008) στο γραφείο στην αθήνα.
με έχει πιάσει αφόρητος πόνος από τον φρονιμήτη. Είχα και υπηρεσία εκείνη την ημέρα, αλλά ουτε σκέψη για αντικατάσταση. Πετάχτηκα μια βόλτα στο 401, για να μου δωσουν κάποια λύση, κάποιο παυσίπονο, καμια αντιβίωση (με την ευκαιρία συνόδεψα και εναν στρ μας στο καθημερινό του δρομολόγιο ΑΣΔΥΣ, ταχυδρομείο κλπ)
πάω στο γναθοχειρουργικό, οποία έκπληξη, μια ανθυπίατρος συμμαθήτρια μου! Χαρές, κακό, μου λέει θα πρέπει να έρθεις για εξαγωγή. Ελεύθερη ημ/νια είναι η 17η οκτωβρίου. Της λέω πως απολύομαι στις 16, μου απαντάει πως δεν έχει καμία σημασία.
φτάνει η 15η οκτωβρίου, πάω πάλι 401 για την τυπική ακτινογραφία. Επ ευκαιρίας, πάω πάλι μια βόλτα στο γναθοχειρουργικό, διότι είχα χάσει το χαρτάκι με το ραντεβού. Όλα καλώς μου λένε, έλα μεθάυριο για την εξαγωγή, τυπική διαδικασία είναι...
Πάω στις 17, που λέτε, τί μου λένε;
- "δεν γίνεται να στο κάνουμε, αφου απολύθηκες χτες! "
- "μα αυτο το είπαμε και τον ιούλιο! Ειπα εγω. "
- "εχει βγει διαταγη, πριν μια βδομάδα, όσοι απολύονται πχ σήμερα, αύριο δεν γίνονται δεκτοί... "
- "μα ΠΡΟΧΘΕΣ ξαναηρθα, γιατί δεν μου το είπατε; Και καθυστερω την επιστροφή μου στην καρδίτσα, έχω και τον πατερα μου στο νοσοκομείο, γιατί αυτός ο εμπαιγμός; "
- "... "
αφιερωμένο στον beholder.
με έχει πιάσει αφόρητος πόνος από τον φρονιμήτη. Είχα και υπηρεσία εκείνη την ημέρα, αλλά ουτε σκέψη για αντικατάσταση. Πετάχτηκα μια βόλτα στο 401, για να μου δωσουν κάποια λύση, κάποιο παυσίπονο, καμια αντιβίωση (με την ευκαιρία συνόδεψα και εναν στρ μας στο καθημερινό του δρομολόγιο ΑΣΔΥΣ, ταχυδρομείο κλπ)
πάω στο γναθοχειρουργικό, οποία έκπληξη, μια ανθυπίατρος συμμαθήτρια μου! Χαρές, κακό, μου λέει θα πρέπει να έρθεις για εξαγωγή. Ελεύθερη ημ/νια είναι η 17η οκτωβρίου. Της λέω πως απολύομαι στις 16, μου απαντάει πως δεν έχει καμία σημασία.
φτάνει η 15η οκτωβρίου, πάω πάλι 401 για την τυπική ακτινογραφία. Επ ευκαιρίας, πάω πάλι μια βόλτα στο γναθοχειρουργικό, διότι είχα χάσει το χαρτάκι με το ραντεβού. Όλα καλώς μου λένε, έλα μεθάυριο για την εξαγωγή, τυπική διαδικασία είναι...
Πάω στις 17, που λέτε, τί μου λένε;
- "δεν γίνεται να στο κάνουμε, αφου απολύθηκες χτες! "
- "μα αυτο το είπαμε και τον ιούλιο! Ειπα εγω. "
- "εχει βγει διαταγη, πριν μια βδομάδα, όσοι απολύονται πχ σήμερα, αύριο δεν γίνονται δεκτοί... "
- "μα ΠΡΟΧΘΕΣ ξαναηρθα, γιατί δεν μου το είπατε; Και καθυστερω την επιστροφή μου στην καρδίτσα, έχω και τον πατερα μου στο νοσοκομείο, γιατί αυτός ο εμπαιγμός; "
- "... "
αφιερωμένο στον beholder.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ωχ, τόσο καλά, ε;
Να θυμηθώ να αρχίσω να κανονίζω για εγχείρηση κιρσοκήλης κάπου στα μισά της θητείας μου τότε... :P
Να θυμηθώ να αρχίσω να κανονίζω για εγχείρηση κιρσοκήλης κάπου στα μισά της θητείας μου τότε... :P
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης