Ναι μερικοι αντρες ισως δεν μπορούν να καταλάβουν οτι κάποιες κοπελες τους αρεσουν τετοιου ειδους επαγγελματα και το κάνουν με την ψυχή τους! Χαιρομαι τουλάχιστον που υπήρχαν κάποιοι που την θαυμαζαν γιατι το εκανε με ζηλο!
Το θεμα αισθητικής πάντως παιζει παντου και οχι μονο στο εργασιακό χωρο αλλα και στο δρομο που περπατάμε!
Χαχαχαχα... Αυτο ξαναπες το, αλλα στην περιπτωση του δρομου εχει γινει οχι ασθητικης, αλλα αισθησιακης (αν μιλας για τα καμακια) ... Εχω ακουσει πραγματα εγω να λενε σε κοπελες... Χαχαχαχα... Τα εχουμε ισοπεδωσει ολα (για να μην πω κατι βαρυ)
Ε βεβαια για αυτο εχω ωραιο μαλλι αλλα ξερεις μονη μου το βαφω δν παω στο κομμωτηριομονο για κουρεμα σε αυτα ειναι πολυ καλοι αυτοι συγνωμη αυτες ηθελα να πω
Θα παρακαλεσω τους χρηστες, επειδη βλεπω οτι η συζητηση ειναι ακρως ενδιαφερουσα αλλα ξεφευγει απο το βασικο θεμα του ποστ Γυναικα στο στρατο να μη συνεχισουν με μηνυματα τα οποια αφορουν την επαγγελματικη αποδοχη του εποπ. Υπαρχει ηδη σχετικο θεμα, αν θελετε συνεχιζουμε εκει τη συζητηση. Ευχαριστω πολυ
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
ΕΙμαι ελευθερος επαγγελματιας σε νησί των κυκλαδων και η φίλη μου είναι ανθιπασπιστής εδω στο νησί τα 4 τελευταια χρόνια. Εχει δηλώσει ότι εχει μονιμη κατοικία εδώ, ωστόσο ειναι ανύπαντρη. Τι ισχύει με τις μεταθέσεις σε αυτήν την περίπτωσή;
Θελω να πω στα κοριτσια χωρις παραξηγηση οτι ο στρατος εχει πολλες κακουχιες και δεν κανει για γυναικες εκτος αν προκειται για διοικητικες θεσεις (θεσεις γραφειου ή θεσεις σε σωματα οχι οπλα) ή εκτος αν προκειται για "αγοροκοριτσα"
tom έγραψε: Θελω να πω στα κοριτσια χωρις παραξηγηση οτι ο στρατος εχει πολλες κακουχιες και δεν κανει για γυναικες εκτος αν προκειται για διοικητικες θεσεις (θεσεις γραφειου ή θεσεις σε σωματα οχι οπλα) ή εκτος αν προκειται για "αγοροκοριτσα"
Τομ μου, γω ξερω πάρα πολλες γυναικες και με οικογενεια που ειναι στο στρατό και οχι απαραιτητα σε γραφειο! Και φυσικά δεν προκειτε για αγοροκόριτσα!