Πολύ ενδιαφέρον αυτό που παράθεσες. Το συγκρίνω με το δικό μου χαρτί που πήρα το 2013 και βλέπω, με μεγάλη μου χαρά, ότι έχουν αυξηθεί τα υλικά που χορηγούνται. Τότε, το 2013, είχε πέσει κράξιμο στις εφημερίδες.
Τι υλικά χορηγεί ο στρατός;
Πολύ ενδιαφέρον αυτό που παράθεσες. Το συγκρίνω με το δικό μου χαρτί που πήρα το 2013 και βλέπω, με μεγάλη μου χαρά, ότι έχουν αυξηθεί τα υλικά που χορηγούνται. Τότε, το 2013, είχε πέσει κράξιμο στις εφημερίδες.
Ρε παιδιά, μια παρατήρηση. Μήπως δεν είναι και πολύ ασφαλές και σωστό να ανεβάζουμε έτσι ελεύθερα ακόμα και το απλό δελτίο χορηγιών του ΕΣ;
Για λόγους προληπτικής ασφαλείας το λέω... Ας το κοιτάξουν οι διαχειριστές...
Για λόγους προληπτικής ασφαλείας το λέω... Ας το κοιτάξουν οι διαχειριστές...
Amat victoria curam
Δεν υπάρχει θέμα. Το είχα ανεβάσει και εγώ πριν χρόνια, φυσικά σβήνοντας ονόματα και ΑΣΜ.
- tourkofagos
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Καποιος που να μπηκε σεπτεμβρη ας σκαναρει και το δικο του φυλλο να δουμε μπας και αλλαξε κατι... Πολυ πιθανο και λογω εκλογων βεβαια
- airconditioner
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
2015 Γ
Μας δωσαν μια εξόδου και αλλες 2. Αρβυλα μερικοί πήραν μεταχειρισμένα. Αποφύγετε τα με κάθε τρόπο. Μερικοί γούσταραν που πήραν μεταχειρα αλλα σας συμβουλεύω να μην πάρετε για πολλούς λόγους. Και φυσικά να τα καθαρίζεται και να βάζετε καλό βερνίκι/λίπος κάθε μέρα για να κρατήσουν και το χειμώνα με τα νερά κτλ.
Μας δώσαν και διαφορες μαλακιούλες Οπως σώβρακοφανέλα βρώμικη, σκελέα, πουλοβερ μαπα, μπουφαν κτλ.
Μας δωσαν μια εξόδου και αλλες 2. Αρβυλα μερικοί πήραν μεταχειρισμένα. Αποφύγετε τα με κάθε τρόπο. Μερικοί γούσταραν που πήραν μεταχειρα αλλα σας συμβουλεύω να μην πάρετε για πολλούς λόγους. Και φυσικά να τα καθαρίζεται και να βάζετε καλό βερνίκι/λίπος κάθε μέρα για να κρατήσουν και το χειμώνα με τα νερά κτλ.
Μας δώσαν και διαφορες μαλακιούλες Οπως σώβρακοφανέλα βρώμικη, σκελέα, πουλοβερ μαπα, μπουφαν κτλ.
Παρουσιαστηκα κεεδ 2015 Ε εσσο. Δεν μας εδωσαν τιποτα απο αθλητικα. Αρβυλες ενα ζευγαρι και πετσετες οι οποιες ειχαν μπει σε κλιβανο(ηχ). Ολα τα αλλα κομπλε.
Think less..Live more...
Sorry για το διπλο post. Σημερα εδωσαν αλλη μια παραλλαγη και αλλο ενα ζευγαρι αρβυλα σε οσους ειχαν δηλωσει ειδικες δυναμεις.. οτι να ναι νουμερα βεβαια και μεταχειρισμενα αρβυλα σε καποιους αλλα τεσπα..
Think less..Live more...
- tourkofagos
- Υποδεκανέας
Αδερφε κι εγω παρουσιαζομαι κεεδ τον νοεμβρη, ερωτηση, σας εδωσαν οτιδηποτε για την περιποιηση των αρβυλων; Βουρτσα ή μπογια βερνικι κτλ; Καλη θητεια να εχεις
Αυτα μας εδωσαν στο ΚΕΕΔ 
Βερνικι δινουν ενα μικρο μονο αλλα δεν γυαλιζει. Ειναι ματ το χρωμα. Αλλοι το πεταξαν. Εμενα μου αρεσε το χρωμα.

Βερνικι δινουν ενα μικρο μονο αλλα δεν γυαλιζει. Ειναι ματ το χρωμα. Αλλοι το πεταξαν. Εμενα μου αρεσε το χρωμα.
- tourkofagos
- Υποδεκανέας
Ευχαριστω πολυ φιλε μου... Αν αγορασω αυτο θα ειμαι κομπλε;http://www.armyland.gr/products/5/44/s/s/934/ επειδη δεν το εχω δει απο κοντα, θα χρειαστω και βουρτσα ή κανει αυτο που εχει πανω?
Μη τη πάρεις γιατί κλείνει τους πόρους των αρβυλών και το καλοκαίρι τα πόδια σου θα ζεστένονται περισσότερο.
Για περιποίηση πάρε καλύτερα αυτό
https://www.lightgear.gr/keri-peripoihshs-dermatos-sno-seal.html
Η ακόμη πιο φθηνη λύση είναι η βαζελίνη.
Η βούρτσα που θα σας δώσουν είναι υπεραρκετή.
Για περιποίηση πάρε καλύτερα αυτό
https://www.lightgear.gr/keri-peripoihshs-dermatos-sno-seal.html
Η ακόμη πιο φθηνη λύση είναι η βαζελίνη.
Η βούρτσα που θα σας δώσουν είναι υπεραρκετή.
- tourkofagos
- Υποδεκανέας
Ευχαριστω νασσο (και παλι), γι αυτο ρωταω το παιδι, γιατι στην λιστα που τους εδωσαν δεν γραφει για βουρτσα καπου και το παιδι ανεφερε μονο ενα βερνικι που τους εδωσαν... Επισης πιο πανω ενα αλλο παιδι που ανεβασε την λιστα και μπηκε μαρτη διπλα απο την βουρτα εχει - οποτε δεν τους εδωσαν 

Στη χειρότερη πάρε και μια βούρτσα.
3η ΜΑΛ έγραψε:Αυτα μας εδωσαν στο ΚΕΕΔ
Τι είναι το διακλαδικό εγχειρίδιο ΝΣ οπλίτη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης