Θητεία και επίδομα ανεργίας
Καληεπέρα παιδία.
Παρουσιάζομαι σύντομα και θα ήθελα να μάθω αν κατα τη διάρκεια της θητείας δικαιούμαι να παίρνω Επίδομα ανεργίας απο τον ΟΑΕΔ. ευχαριστώ.
Παρουσιάζομαι σύντομα και θα ήθελα να μάθω αν κατα τη διάρκεια της θητείας δικαιούμαι να παίρνω Επίδομα ανεργίας απο τον ΟΑΕΔ. ευχαριστώ.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Οχι φιλε μου σε καμμια περιπτωση δεν το δικαιουσαι. Μην ειμαι και τελειως απολυτος, αλλα δεν το εχω ξανακουσει ποτε
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Γνωρίζω ότι ο εργοδότης μου είναι υποχρεωμένος να με προσλάβει ξανά εφόσον το επιθυμώ μετά το τέλος της θητείας... Αλλά τώρα στο ενδιάμεσο τι γίνεται; Έχω ακούσει ότι γίνεται. Θα πάω μια βόλτα απο το ΟΑΕΔ και απο τον λογιστή μου μου φαίνεται.
Απ'όσο ξέρω δίδεται κάποιο επίδομα από τον ΟΑΕΔ, δεν γνωρίζω όμως τι προϋποθέσεις χρειάζονται (αριθμός ενσήμων, εισοδηματική κατάσταση κλπ.).
έστω ότι δεν είναι επίδομα ανεργίας, τι επίδομα δικαιούται κάποιος (αν δικαιούται) που εργαζόταν και λόγω του ότι πρέπει να υπηρετήσει τη θητεία του σταματάει τη εργασία;
Κανένα επίδομα δεν δικαιούται, ωστόσο στο φόρουμ έχει γραφτεί στο παρελθόν ότι ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να σε ξαναπροσλάβει ή να σε απολύσει καταβάλλοντας σχετική αποζημίωση.
Δεν γνωρίζω αν ισχύει κάτι τέτοιο.
Δεν γνωρίζω αν ισχύει κάτι τέτοιο.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Εγω απο οτι ξερω καρτα ανεργιας δεν μπορεις να βγαλεις αν δεν εχεις κανει την θητεια σου
Τι γίνεται αν παίρνεις επίδομα και μπεις στον στρατό πριν να λήξει αυτό; Το σταματάς ή το παίρνεις κανονικά;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Σταματάει
Greek_Army έγραψε:Σταματάει
Αλλά φαντάζομαι μετά μόλις βγεις το συνεχίζεις από εκεί που είχε σταματήσει, ε;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Αυτό δεν το γνωρίζω
Greek_Army έγραψε:Αυτό δεν το γνωρίζω
Πήρα τηλέφωνο στον ΟΑΕΔ και ρώτησα, έτσι γίνεται
Καλησπέρα. Ειμαι εγγεγραμμένος στα μητρωα του ΟΑΕΔ (χωρις να λαμβανω καποιο επιδομα), Πριν μπω στρατο θα πρεπει να το δηλωσω καπου ή απλα να μην ανανεωσω την εγγραφη στο τελος του τελευταιου τριμηνου πριν μπω στρατο; Και κατι αλλο. Εχω ακουσει, για ενα επιδομα του ΟΑΕΔ μετα την θητεια. Ξερει κανεις κατι παραπανω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες