Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
-
faber
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 2
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Δεν κατάλαβα και πολλά η αλήθεια είναι, όριο ηλικίας δεν έχει; Αν μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει αυτό με το λευκό απολυτήριο...
-
faber
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 2
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Κατάλαβα, ειναι για 45αρηδες ντόπιους που αντι να πιουν το τσίπουρο τους στο μπαλκόνι τους θα παν να φιλάξουν την σκοπιά και θα πάρουν και 15Ε... Τραγικό!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 1
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Αλήθεια τώρα ποιο το νόημα να πάρει εθνοφυλακες ; Με τα ίδια χρήματα δε μπορεί να πάρει 250-300 οβα η εποπ που είναι επιχειρησιακοι ;
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Πολυ καλο νεο για οσους ειναι μονιμοι κατοικοι στα συνορα. Δε σε χαλανε 360-400ε το μηνα απο το να μην εχεις τιποτα. Εμπρος παιδια, ...
-
Βασω
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Μπορουν κ οι γυναικες να πανε ως εθνοφυλακες; αν ναι, εχει καποια μορια κ οριο ηλικιας σε προκηρυξεις του στρατου?
-
ziaba
- Ανθυπασπιστής

- Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Βασω έγραψε:Μπορουν κ οι γυναικες να πανε ως εθνοφυλακες; Αν ναι, εχει καποια μορια κ οριο ηλικιας σε προκηρυξεις του στρατου;
εδω ουτε ολοι οι αντρες δεν μπορουν να μπουν πρεπει να χεις λευκο απολυτηριο θα παρουν γυναικες

Πολίτης !!!336 !!!
- Mossberg
- Στρατιώτης

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Θα' θελα να ρωτησω αν γινεται να επιλεξεις και να κανεις την θητεια σου στην εθνοφυλακη; Γιατι εχω ακουσει διαφορα κατα καιρους!
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Όχι δεν μπορείς.
-
εθνοφρουρος
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/130171/proslipseis-ethnofylakon-stin-monada-61-m-e
-
Πρλ
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Καλημέρα. Μόλις μου ήρθε το χαρτί για εκπαίδευση εθνοφύλακα 20ης σειράς και πρεπει να παρουσιαστώ εντός 4 ημερών.
Τί γίνεται ρε παιδιά τί ακριβώς είναι αυτό;
Έχει ένα πρόγραμμα με ασκήσεις τις Κυριακές.
Μη μου πείτε οτι αυτό θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή...
Είχα υπηρετήσει Υγειονιμικό και πριν λίγο καιρό έστειλα και το πτυχίο ωστε να αλλάξει η ειδικότητα σε Φαρμακοποιός που είμαι και εργάζομαι.
Αν είναι μόνο για τις Κυριακές που αναγράφει (10 Κυριακές) εντάξει, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να πηγαίνω για χρόνια λόγο εργασίας και Κυριακές.
Τί γίνεται ρε παιδιά τί ακριβώς είναι αυτό;
Έχει ένα πρόγραμμα με ασκήσεις τις Κυριακές.
Μη μου πείτε οτι αυτό θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή...
Είχα υπηρετήσει Υγειονιμικό και πριν λίγο καιρό έστειλα και το πτυχίο ωστε να αλλάξει η ειδικότητα σε Φαρμακοποιός που είμαι και εργάζομαι.
Αν είναι μόνο για τις Κυριακές που αναγράφει (10 Κυριακές) εντάξει, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να πηγαίνω για χρόνια λόγο εργασίας και Κυριακές.
-
Σωτηριος Σαραντος
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Θελω να γινω εθνοφυλακας εργαζομε σε δημοσιο νοσοκομειο πειτε μου τι χρειαζεται και αν γινεται ευχαριστω πολυ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης