Λιμενικό Σώμα - Ειδικές Δυνάμεις (ΚΕΑ/ΟΕΑ/ΜΥΑ)
Οι αποστολες που αναλαμβανουν οι ουκ σε σχεση με οεα/μυα εχουν διαφορες; Αφου οι λιμενικοι περνουν το σχολειο των ουκ δεν γινεται και αυτοι να στελεχωσουν επιχειρησιακες μοναδες; Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Και αν ξερει καποιος ας μου πει, αφου μπορουν να δηλωσουν συμμετοχη στο σχολειο των ΟΥΚ Και λιμενικοι, τι οφελη εχουν αφου το τελειωσουν αν δεν εντασονται στις επιχειρησιακες μοναδες των ΟΥΚ?
Dim ενδιαφέρεσαι να πας λιμενικό; Πόσο χρονών είσαι;
Ειμαι 21 στον τριτο χρονο της σχολης μ. Ενδιαφερομαι να μπω η εστω να δοκιμασω για ουκ κ νομιζα οτι μπορεις απο το λιμενικο αλλα εγω θελω να μεινω αν περασω κ να μπω σε επιχειρησιακη μοναδα. Αλλα απο οτι καταλαβαινω δεν γινεται απο λιμενικο.
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Λοιπόν! Κατ'αρχάς, το σχολείο υποβρυχίων καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού μπορούν να το περάσουν μόνιμοι στο Πολεμικό Ναυτικό, μόνιμοι υπό προυποθέσεις του Στρατού Ξηράς, εφόσον είναι ειδικοδυναμίτες ήδη, και στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Φυσικά και γίνεται από λιμενικό, αρκεί να μπεις στο σώμα μέσω προκήρυξης και να περάσεις τα προβλεπόμενα σχολεία. Δεν είναι δεδομένο οτι θα υπηρετήσεις στη ΜΥΑ, ανάλογα τις υπηρεσιακές ανάγκες. Αλλά μιας και θα έχεις περάσει σχολεία ειδικών αποστολών, εντάσσεσαι στα ΚΕΑ. Πρώτα όμως πρέπει να κάνεις τη θητεία σου, γιατί λόγω σχολής, δε νομίζω να έχεις πάει στρατό!dim0911 έγραψε: Ειμαι 21 στον τριτο χρονο της σχολης μ. Ενδιαφερομαι να μπω η εστω να δοκιμασω για ουκ κ νομιζα οτι μπορεις απο το λιμενικο αλλα εγω θελω να μεινω αν περασω κ να μπω σε επιχειρησιακη μοναδα. Αλλα απο οτι καταλαβαινω δεν γινεται απο λιμενικο.
Ναι όπως λέει και ο Τάσος πρέπει να πας στρατό και ποιο συγκεκριμένα ειδικες δυναμειςΗ εποπ στο πολεμικό ναυτικό είναι μια άλλη επιλογή και αν βγουν εδώ προκυρηξεις , είναι μια για Κύπρο αλλά δεν ξέρω τη παίζει
Αφού θες να πας ουκ γιατί δεν έδωσες για σμυν η ευελπιδων;
Είσαι 100% σίγουρος ότι θες να πας ουκ γιατί είναι πολύ σκληρή η εκπαίδευση
Αφού θες να πας ουκ γιατί δεν έδωσες για σμυν η ευελπιδων;
Είσαι 100% σίγουρος ότι θες να πας ουκ γιατί είναι πολύ σκληρή η εκπαίδευση
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Δεν επιασα αυτες τις σχολες. Ειμαι αθλητης και εχω περασει τεφαα αθηνας. Λοκατζη η αληθεια ειναι πως αν και ηδη κανω 90 πους απ,15 ελξεις και 85 κοιλιακους και γενικα τα παω καλα με την φυσικη προετοιμασια, οντως πρεπει να ειναι και αλλοι παραγοντες που παιζουν ρολο σε τοσο επιλεκτη μοναδα. Παρ'ολα αυτα ειναι ενα ονειρο. Και προτιμω εστω να προσπαθησω και να κοπω, παρα να το εχω μια ζωη αποθημενο. Αρα λετε οτι πρεπει αρχικα να το ψαξω για εποπ πολεμικου ναυτικου και ως δευτερη επιλογη να εχω το λιμενικο σωμα; Επισης απο οβα εχω ακουσει μπορεις να πας. Ξερετε κατι?
Φυσική κατάσταση και καλή ψυχολογία θέλουν τα ουκΜόνο και μόνο που πας στα ουκ γεμίζεις από περιφανεια και τιμή σε τέτοιο επιλεκτο σώμα
Πρέπει πρώτα να πας στρατό για να μπεις οβα
Δεν ξέρω άμα ισχύει αυτός ο θεσμος ακόμα
Αφού έχεις και πτυχίο από αει και τεφαα βοηθαει στο λιμενικό με +μορια μέχρι τα 27 που είναι το όριο ηλικιών έχει καιρό μπροστά σου
Και οβα είναι για 3 χρόνια και μπορείς να κάνεις ανενεωσει για αλλά 2 χρονια
Τη κατεύθυνση είχες πάρει στις πανελλαδικές;
Δεν μπορούσες να δώσεις κατατακτηριες;
Πρέπει πρώτα να πας στρατό για να μπεις οβα
Δεν ξέρω άμα ισχύει αυτός ο θεσμος ακόμα
Αφού έχεις και πτυχίο από αει και τεφαα βοηθαει στο λιμενικό με +μορια μέχρι τα 27 που είναι το όριο ηλικιών έχει καιρό μπροστά σου
Και οβα είναι για 3 χρόνια και μπορείς να κάνεις ανενεωσει για αλλά 2 χρονια
Τη κατεύθυνση είχες πάρει στις πανελλαδικές;
Δεν μπορούσες να δώσεις κατατακτηριες;
Ειχα παρει θεωρητικη. Δεν ειναι στο πεδιο μου. Εσεις που γνωριζετε που με συμβουλευετε πιο πολυ να ψαχτω; Εποπ η λιμενικο;(εχοντας υποψιν οτι ο κυριος μου στοχος ειναι τα ουκ. Οχι οεα και μυα?
Ποιο συχνα βγαζουν τωρα προκυρηξεις για λιμενικοΕποπ εχουν απο το 2007 να βγαλουν
Για ουκ να περασεις το σχολειο η να μηνεις μονιμος θελεις?
Για ουκ να περασεις το σχολειο η να μηνεις μονιμος θελεις?
Μονιμος. Να μπω σε επιχειρησιακη μοναδα.
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Τέλειωνε με το καλό τη σχολή σου, έως τότε το πιο πιθανό είναι να μην έχει βγάλει ξανά προκήρυξη. Εκτός απροόπτου. Κάνε τη θητεία σου, όσο πιο μάχιμα γίνεται, θα σου πρότεινα καταδρομέας και δη αλεξίπτωτα, να μπεις εκεί, να δεις πως έχει το όλο θεμα, να ψηθείς, να βελτιωθείς, να μάθεις να είσαι πειθαρχημένος και μετά εφόσον επιτύχεις, θα έχεις πιθανότητες σε κάτι μελλοντικό!
Έχετε ήδη ξεφύγει από το θέμα κύριοι.
Επίσης, να ενημερώσω τον φίλο με τις απορίες ότι με ένα απλό ψάξιμο στο google μπορείς να βρεις κάποιες πληροφορίες για την δομή αλλά και την φύση των αποστολών των ΟΥΚάδων του ΠΝ όπως και των ΜΥΑδων του ΛΣ/ΕΛΑΚΤ.
Οι προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός δεν αφορούν τους αναγνώστες του νήματος άλλωστε.
ΥΓ: Μάθετε ορισμένοι να ΜΗΝ πλατιάζετε διότι ξεφεύγουμε από τον αρχικό τίτλο του νήματος και αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε ή και να μετακινούμε (ασκόπως) μηνύματα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Επίσης, να ενημερώσω τον φίλο με τις απορίες ότι με ένα απλό ψάξιμο στο google μπορείς να βρεις κάποιες πληροφορίες για την δομή αλλά και την φύση των αποστολών των ΟΥΚάδων του ΠΝ όπως και των ΜΥΑδων του ΛΣ/ΕΛΑΚΤ.
Οι προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός δεν αφορούν τους αναγνώστες του νήματος άλλωστε.
ΥΓ: Μάθετε ορισμένοι να ΜΗΝ πλατιάζετε διότι ξεφεύγουμε από τον αρχικό τίτλο του νήματος και αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε ή και να μετακινούμε (ασκόπως) μηνύματα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
μονο 1 σχολειο μπορουμε να περασουμε τον ουκ του πολεμικου ναυτικου κανενα αλλο;
υπαρχει καποιος που να γνωριζει?και κατι ακομα γινετε να περασουμε και το βατραχανθρωπων του στρατου ξηρας?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες