Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 155
Παιδια σας παρακαλω ηρεμηστε λιγο τους τονους σας. Και τα θεματα των μαθηματικων του 17 ηταν δυσκολα παιδια. Αστυφυλακων μπαινουν κατα κυριο λογο Θεωρητικη και μετα απο οικονομικης κατευθυνσης και εγω οικονομικης κατευθυνσης ειμαι αλλα για εμενα με την προσπαθεια που κανω εγω εχω βελτιωθει αισθητα ασχετα οτι το πσκ μια μερα απο αυτες κρεπαλιαζω. Εχω να πω οτι δεν εχω να φοβηθω κανενα μαθημα Εκτος απο το μαθημα των μαθηματικων, απλα κανω την προσπαθεια μου και δεν ασχολουμαι με καμια αλλη κατευθυνση ουτε παραμετρο και δεν εχω σκοτουρες στο κεφαλι μου και αυτο σας συνιστω να κανετε.
Ειναι η 2η φορα φιλε. Ειχα δωση κανονικα πρωτη φορα το 15 αλλα δεν ειχα βαλει αστυνομικες παλι εξαιτιας του υψους μου λειπουν καποια χιλιοστα. Πηγα κανονικα πανεπιστημιο αλλα το ηθελα πολυ και τωρα δινω ξανα και οτι γινει
-
Μπραβο φιλε και εγω εδωσα το 17 και πηγα πανεπιστημιο αλλα θελω πολυ αστυνομικολιμενικες σχολες που θα ειναι απο φετος για αυτο ξαναδινω.
Φίλε και εγώ ακριβώς τα ίδια. Όταν είδα ότι μπήκε και το λιμενικό δεν το σκέφτηκα λεπτό απλά άρχισα διάβασμα.vardtrooper έγραψε: Μπραβο φιλε και εγω εδωσα το 17 και πηγα πανεπιστημιο αλλα θελω πολυ αστυνομικολιμενικες σχολες που θα ειναι απο φετος για αυτο ξαναδινω.
- Αντωνης2018
- Posts in topic: 105
Αντε να τα καταφέρουμε ολοι να μπουμε πριν γινουν τα Σόδομα και τα Γόμορρα με το υψος των γυναικών
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
-
Μετα θα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα γτ θα μεγαλωσουν την υλη απο την Β'Λυκειου με τις κατευθυνσεις.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Ότι και να γίνει εμείς θα δίνουμε με την υπάρχουσα ύλη διότι αυτή δισαχτηκαμε στο σχολείο
- Αντωνης2018
Παιδια φετος πιστεύετε να βγει για 500 αφ και 80 αξιωματικούς υποτίθεται επειδη δεν υπαρχουν πλεον δεσμεύσεις?
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 135
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Χλωμό το κόβω αδερφέ. Είναι φανερό ότι αποφεύγουν την μονιμότητα και προτιμούν την σύμβαση (προσλήψεις καθηγητών ειδικής αγωγής με σύμβαση ενός έτους, κάτι ακούγεται για προσλήψεις εποχιακών πυροσβεστών, προσλήψεις ΟΒΑ με 2ετης σύμβαση) αποφεύγουν με κάθε τρόπο την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. Ποιο πιθανό είναι να δούμε τίποτε ειδικούς φρουρούς με σύμβαση καμιά ώρα... Αλλά μακάρι γιατί η βάση έφτασε στο Θεό ...
Life Sucks
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 78
Μοντέλο παρόμοιο των ΟΒΑ στην ΕΛΑΣ μάλλον δεν θα μπορούσε να δουλέψει, ούτε και παρόμοιο των Εποχικών Πυροσβεστών πιστεύω. Ακόμα και να υπάρξει δεν γίνεται να τους ονομάσει Αστυνομικούς. Κακά τα ψέμματα άλλο ο Στρατός, άλλο η Αστυνομία. Η φύση και ο ρόλος της στην κοινωνία είναι τέτοιος που δεν επιτρέπει τέτοια μοντέλα. Αντίστοιχα και για το ΛΣ.
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 135
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Συμφωνώ ρε αδερφέ αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα τίποτε δεν θα με παραξενέψει πια. Όλα να τα περιμένεις. Εμείς θα κάνουμε το διάβασμα και την προσπάθεια μας και από εκεί και πέρα ότι γίνει ας γίνει. Υπάρχει πάντα και μια δεύτερη και τρίτη και τέταρτη ευκαιρία. Κουράγιο υπομονή και θέληση να υπάρχει
Life Sucks
Υπαρχει καμία ενημέρωση για το ύψος στην αστυνομία σχετικά και με την απόφαση του ΣτΕ;
- Αντωνης2018
Αν το ηξέρες εσυ θα το ξεραμε και εμείς.
Καλησπέρα σε όλους!
Σαν νέος και εγώ με τη σειρά μου έχω κάποιες ερωτήσεις, καθώς έχω σκοπό να δηλώσω μια από τις αστυνομικές σχολές στο μηχανογραφικό μου. Πιστεύω ότι είμαι ικανός να πιάσω τα μόρια, αυτό που με ανησυχεί όμως είναι τα αθλήματα. Έχω ήδη ξεκινήσει προπονήσεις, αλλά ειχα μεγάλα θέματα με τα γόνατα μου και έμεινα πίσω. Νομίζω ότι έχω χρόνο να δουλέψω, αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις. Αρχικά, όλα τα αθλητικά τεστ θα γίνουν την ίδια μέρα; Αν ναι με ποια σειρά. Και είναι ελαστικοί όσον αφορά το όριο;
Επίσης, στην σχολή για τι είδους αθλητικη εκπαίδευση μιλάμε;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σαν νέος και εγώ με τη σειρά μου έχω κάποιες ερωτήσεις, καθώς έχω σκοπό να δηλώσω μια από τις αστυνομικές σχολές στο μηχανογραφικό μου. Πιστεύω ότι είμαι ικανός να πιάσω τα μόρια, αυτό που με ανησυχεί όμως είναι τα αθλήματα. Έχω ήδη ξεκινήσει προπονήσεις, αλλά ειχα μεγάλα θέματα με τα γόνατα μου και έμεινα πίσω. Νομίζω ότι έχω χρόνο να δουλέψω, αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις. Αρχικά, όλα τα αθλητικά τεστ θα γίνουν την ίδια μέρα; Αν ναι με ποια σειρά. Και είναι ελαστικοί όσον αφορά το όριο;
Επίσης, στην σχολή για τι είδους αθλητικη εκπαίδευση μιλάμε;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Θα σου απαντήσω σε κάποιες από τις ερωτήσεις. Όλα τα αθλήματα τα δίνεις την ίδια ημέρα και για τα αθληματα από όσο ξέρω δεν είναι ελαστικοί αλλά αυστηροί , στις κοπέλες έχω ακούσει περιπτώσεις όπου τις έχουν περάσει αν και έχουν ξεφύγει λίγο από το όριο. Τώρα δεν πιστεύω κάποιος να σε κοψει αν απέχεις λίγα εκατοστά από το όριο ή δευτερόλεπτα αλλά από όσο ξέρω είναι αυστηροί
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης