Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Kostas12345
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Kostas12345 »

Κομπλέ είμαι στα κιλά 65 1,72 , κοίτα το ποσό διαβάζει ο καθένας είναι σχετικό πχ εγώ μαθηματικα διαβάζω παρά πολυ λίγο σε σχέση με τους αλλους , τα καταλαβαίνω άμεσα χωρίς να χρειαστεί να διαβάσω αρκετά και λύνω μετά άπειρες ασκήσεις , ενω φυσική χρειάζεται να διαβάσω αρκετές φορές πράγματα θεωρητικά έτσι ώστε να τα κατανοήσω πλήρως ή κάποια γραφήματα για να κατανοήσω την λογική σε σχέση με άλλα παιδιά κατάλαβαινεις?
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από Αντωνης2018 »

Κοίτα εξαρτάται και απο το μάθημα εμενα πχ τα αρχαια μου παίρνουν πολυ λιγο σε σχεση με αλλους αλλα νομιζω 5 ωρες μπορει να ειναι και πολλες για οικονομικα (χωρις τα φροντ 5 ωρες εννοώ) οποτε πιστεύω πας αρκετα κομπλέ
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από vardtrooper »

Φιλε εσυ πας και σχολειο και εγω κανω τα πρωινα ιδιαιτερα στα μαθηματα και μετα το μεσημερι με απογευμα διαβαζω και το βραδυ κανω γυμναστικη ρε φιλε ετσι εχω φτιαξει το προγραμμα μου.
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Καλα κανεις μια χαρα
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Babastroumf »

Μάγκες γιατί δεν θέλετε πυροσβεστική; πάντως η βάση είναι στο θεο 17.264 φετος. Επίσης εγώ πάντως πιστεύω ότι λιμενικο θα είναι 17 και. Κάτι άνετα
cooper
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από cooper »

Παιδια ρωταω αυτκυα που θα πρόκειται να μπουν σε λιγες μερες. Σχετικα με τις βεβαιωσεις/εγγραφα που ζητανε, το χαρτι που θελουν για το αμκα μπορουμε να το παρουμε και απο το amka.gr ; Επισης σχετικα με την ομαδα αίματος, σε ποσες μερες βγαίνουν τα αποτελεσματα;
mpapa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από mpapa »

cooper έγραψε:Παιδια ρωταω αυτκυα που θα πρόκειται να μπουν σε λιγες μερες. Σχετικα με τις βεβαιωσεις/εγγραφα που ζητανε, το χαρτι που θελουν για το αμκα μπορουμε να το παρουμε και απο το amka.gr ; Επισης σχετικα με την ομαδα αίματος, σε ποσες μερες βγαίνουν τα αποτελεσματα;

Για το ΑΜΚΑ δεν ξέρω : Είχα την πρωτότυπη βεβαίωση.

Για την ομάδα αίματος, βγήκε αμέσως... Σε 15 λεπτά πήρα το χαρτί.

cooper
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από cooper »

mpapa έγραψε:
cooper έγραψε:Παιδια ρωταω αυτκυα που θα πρόκειται να μπουν σε λιγες μερες. Σχετικα με τις βεβαιωσεις/εγγραφα που ζητανε, το χαρτι που θελουν για το αμκα μπορουμε να το παρουμε και απο το amka.gr ; Επισης σχετικα με την ομαδα αίματος, σε ποσες μερες βγαίνουν τα αποτελεσματα;

Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Οσον αφορα το Ικα, εχω ενα χαρτι ππου γράφει ασφαλιστικη ικανοτητα για ιατροφαρμακευτικη και νοσοκομειακή περιθλαψη και στην σελιδα αυτη γγραφει ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ. Και εσυ αυτο το χαρτι εχεις;

mpapa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mpapa »

cooper έγραψε:
mpapa έγραψε:

Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Οσον αφορα το Ικα, εχω ενα χαρτι ππου γράφει ασφαλιστικη ικανοτητα για ιατροφαρμακευτικη και νοσοκομειακή περιθλαψη και στην σελιδα αυτη γγραφει ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ. Και εσυ αυτο το χαρτι εχεις;

Νομίζω πως όχι. Δεν είμαι σπίτι να το δω.

Εγώ ΤΩΡΑ έβγαλα ΑΜΑ από το ΙΚΑ.

Μήπως εσύ ήσουν και παλιότερα ασφαλισμένος;

Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 135
Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από johnny13 »

Είμαι 1.76 με 68 κιλά σχετικά αγύμναστος και σκέφτομαι από Χριστούγεννα να ξεκινήσω αθλητική προετοιμασία, κακιά ιδέα ;btw η βάση πιστεύω θα πέσει με την ένταξη του Λιμενικού αλλά όχι κάτω από 16.100 (πιστεύω) . Τώρα και εγώ επειδή έχουμε προεκλογική περίοδο πιστεύω θα πάρουν περισσότερους αλλά μην το δένουμε και κόμπο. Εδώ και δύο χρόνια όλοι λένε 500 θα πάρουν και βγαίνει η προκήρυξη πάλι 250 και βρίζουν... Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλα λόγια μην λες... Εικόνα
Life Sucks
andrkyri
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από andrkyri »

Καλησπέρα! Έχω δώσει 2 φορές τα αθλήματα για στρατιωτικές και αστυνομικές. Ξεκινήστε Φεβρουάριο συστηματικά ώστε να αποκτήσετε φυσικη κατασταση και να συνηθίσει ο μεταβολισμός, τους τελευταίους μήνες καντε χρόνους και τα υπόλοιπα και πιεστείτε λίγο παραπάνω, έως τότε καλό διάβασμα και καλή δύναμη 😉
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Johny13 συμφωνώ απολυτως σε αυτα που λες
cooper
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από cooper »

Ναι ημουν παλιότερα ασφαλισμνεος ως προστατευμενο μελος αφου ημουν ανηλικος τοτε.
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από vardtrooper »

Babastroumf έγραψε:Μάγκες γιατί δεν θέλετε πυροσβεστική; πάντως η βάση είναι στο θεο 17.264 φετος. Επίσης εγώ πάντως πιστεύω ότι λιμενικο θα είναι 17 και. Κάτι άνετα
Φίλε εγώ δεν έχω θέμα θα την δήλωσω απλά θέλω ας πούμε περισσότερο να πάω αστυφυλάκων παρά πυροσβέστης και θα είναι σαν μην την δήλωσω καθολου για αυτό. Οσο για το θέμα άθληση που λέει ένα άλλο παιδί έχω ξεκινήσει από τώρα να χάνω κιλά και να σφίγγω για να μην έχω θεμα όταν έρθει η ώρα.

mpapa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mpapa »

cooper έγραψε:Ναι ημουν παλιότερα ασφαλισμνεος ως προστατευμενο μελος αφου ημουν ανηλικος τοτε.
Δεν ξερω.

Προτεινω να πας στο ΙΚΑ να το δεις.

Ισως πρεπει να βγαλεις νεο ΔΙΚΟ σου ΑΜΑ

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες