Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Κομπλέ είμαι στα κιλά 65 1,72 , κοίτα το ποσό διαβάζει ο καθένας είναι σχετικό πχ εγώ μαθηματικα διαβάζω παρά πολυ λίγο σε σχέση με τους αλλους , τα καταλαβαίνω άμεσα χωρίς να χρειαστεί να διαβάσω αρκετά και λύνω μετά άπειρες ασκήσεις , ενω φυσική χρειάζεται να διαβάσω αρκετές φορές πράγματα θεωρητικά έτσι ώστε να τα κατανοήσω πλήρως ή κάποια γραφήματα για να κατανοήσω την λογική σε σχέση με άλλα παιδιά κατάλαβαινεις?
- Αντωνης2018
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 105
Κοίτα εξαρτάται και απο το μάθημα εμενα πχ τα αρχαια μου παίρνουν πολυ λιγο σε σχεση με αλλους αλλα νομιζω 5 ωρες μπορει να ειναι και πολλες για οικονομικα (χωρις τα φροντ 5 ωρες εννοώ) οποτε πιστεύω πας αρκετα κομπλέ
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
-
- Posts in topic: 155
Φιλε εσυ πας και σχολειο και εγω κανω τα πρωινα ιδιαιτερα στα μαθηματα και μετα το μεσημερι με απογευμα διαβαζω και το βραδυ κανω γυμναστικη ρε φιλε ετσι εχω φτιαξει το προγραμμα μου.
- Αντωνης2018
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 28
Μάγκες γιατί δεν θέλετε πυροσβεστική; πάντως η βάση είναι στο θεο 17.264 φετος. Επίσης εγώ πάντως πιστεύω ότι λιμενικο θα είναι 17 και. Κάτι άνετα
Παιδια ρωταω αυτκυα που θα πρόκειται να μπουν σε λιγες μερες. Σχετικα με τις βεβαιωσεις/εγγραφα που ζητανε, το χαρτι που θελουν για το αμκα μπορουμε να το παρουμε και απο το amka.gr ; Επισης σχετικα με την ομαδα αίματος, σε ποσες μερες βγαίνουν τα αποτελεσματα;
cooper έγραψε:Παιδια ρωταω αυτκυα που θα πρόκειται να μπουν σε λιγες μερες. Σχετικα με τις βεβαιωσεις/εγγραφα που ζητανε, το χαρτι που θελουν για το αμκα μπορουμε να το παρουμε και απο το amka.gr ; Επισης σχετικα με την ομαδα αίματος, σε ποσες μερες βγαίνουν τα αποτελεσματα;
Για το ΑΜΚΑ δεν ξέρω : Είχα την πρωτότυπη βεβαίωση.
Για την ομάδα αίματος, βγήκε αμέσως... Σε 15 λεπτά πήρα το χαρτί.
mpapa έγραψε:cooper έγραψε:Παιδια ρωταω αυτκυα που θα πρόκειται να μπουν σε λιγες μερες. Σχετικα με τις βεβαιωσεις/εγγραφα που ζητανε, το χαρτι που θελουν για το αμκα μπορουμε να το παρουμε και απο το amka.gr ; Επισης σχετικα με την ομαδα αίματος, σε ποσες μερες βγαίνουν τα αποτελεσματα;
Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Οσον αφορα το Ικα, εχω ενα χαρτι ππου γράφει ασφαλιστικη ικανοτητα για ιατροφαρμακευτικη και νοσοκομειακή περιθλαψη και στην σελιδα αυτη γγραφει ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ. Και εσυ αυτο το χαρτι εχεις;
cooper έγραψε:mpapa έγραψε:cooper έγραψε:Παιδια ρωταω αυτκυα που θα πρόκειται να μπουν σε λιγες μερες. Σχετικα με τις βεβαιωσεις/εγγραφα που ζητανε, το χαρτι που θελουν για το αμκα μπορουμε να το παρουμε και απο το amka.gr ; Επισης σχετικα με την ομαδα αίματος, σε ποσες μερες βγαίνουν τα αποτελεσματα;
Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Οσον αφορα το Ικα, εχω ενα χαρτι ππου γράφει ασφαλιστικη ικανοτητα για ιατροφαρμακευτικη και νοσοκομειακή περιθλαψη και στην σελιδα αυτη γγραφει ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ. Και εσυ αυτο το χαρτι εχεις;
Νομίζω πως όχι. Δεν είμαι σπίτι να το δω.
Εγώ ΤΩΡΑ έβγαλα ΑΜΑ από το ΙΚΑ.
Μήπως εσύ ήσουν και παλιότερα ασφαλισμένος;
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 135
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Είμαι 1.76 με 68 κιλά σχετικά αγύμναστος και σκέφτομαι από Χριστούγεννα να ξεκινήσω αθλητική προετοιμασία, κακιά ιδέα ;btw η βάση πιστεύω θα πέσει με την ένταξη του Λιμενικού αλλά όχι κάτω από 16.100 (πιστεύω) . Τώρα και εγώ επειδή έχουμε προεκλογική περίοδο πιστεύω θα πάρουν περισσότερους αλλά μην το δένουμε και κόμπο. Εδώ και δύο χρόνια όλοι λένε 500 θα πάρουν και βγαίνει η προκήρυξη πάλι 250 και βρίζουν... Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλα λόγια μην λες... 

Life Sucks
Καλησπέρα! Έχω δώσει 2 φορές τα αθλήματα για στρατιωτικές και αστυνομικές. Ξεκινήστε Φεβρουάριο συστηματικά ώστε να αποκτήσετε φυσικη κατασταση και να συνηθίσει ο μεταβολισμός, τους τελευταίους μήνες καντε χρόνους και τα υπόλοιπα και πιεστείτε λίγο παραπάνω, έως τότε καλό διάβασμα και καλή δύναμη 😉
- Αντωνης2018
Johny13 συμφωνώ απολυτως σε αυτα που λες
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
Ναι ημουν παλιότερα ασφαλισμνεος ως προστατευμενο μελος αφου ημουν ανηλικος τοτε.
-
- Posts in topic: 155
Φίλε εγώ δεν έχω θέμα θα την δήλωσω απλά θέλω ας πούμε περισσότερο να πάω αστυφυλάκων παρά πυροσβέστης και θα είναι σαν μην την δήλωσω καθολου για αυτό. Οσο για το θέμα άθληση που λέει ένα άλλο παιδί έχω ξεκινήσει από τώρα να χάνω κιλά και να σφίγγω για να μην έχω θεμα όταν έρθει η ώρα.Babastroumf έγραψε:Μάγκες γιατί δεν θέλετε πυροσβεστική; πάντως η βάση είναι στο θεο 17.264 φετος. Επίσης εγώ πάντως πιστεύω ότι λιμενικο θα είναι 17 και. Κάτι άνετα
Δεν ξερω.cooper έγραψε:Ναι ημουν παλιότερα ασφαλισμνεος ως προστατευμενο μελος αφου ημουν ανηλικος τοτε.
Προτεινω να πας στο ΙΚΑ να το δεις.
Ισως πρεπει να βγαλεις νεο ΔΙΚΟ σου ΑΜΑ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες