eisositriapenida έγραψε:Μην σκεφτεσαι το διαβασμα εγω ρωταω αν επιτρεπεται και αν θα εχω καποια αδεια εκεινες τις μερες (δεν ξερω αν αρχες ιουνιου θα ειμαι μεσα στην σχολη η πρακτικη) για να παω να δωσω.
Θα σου δωσουν αδεια κανονικα να πας για τα αθληματα και ολιγοωρες για τις ιατρικες εξετασεις
Μπορεί κάποιος αστυνομικός αφού περάσει σε κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού να πάρει άδεια ή κάτι τέτοιο δεν υφίσταται ; Συγγνώμη αν είναι χαζή ερώτηση. Απλή απορία.
Μόνο μια φορά με καλέσανε πριν 20 μέρες για δακτυλικά και υπεύθυνες δηλώσεις και από τότε τίποτα... Σήμερα πήγα να βγάλω βιβλιάριο τραπέζης και μου ζητήσανε και χαρτί από την άστυνομια...
Μarsupilami ξέρω ότι γίνομαι κουραστικός αλλά όταν λες μας δίνουν φόρμες εννοείς φούτερ ή κάτι παντελόνια με τσέπες στο πλάι που μου δείχνανε στο στρατιωτικό πρατήριο;
konkara έγραψε:Μόνο μια φορά με καλέσανε πριν 20 μέρες για δακτυλικά και υπεύθυνες δηλώσεις και από τότε τίποτα... Σήμερα πήγα να βγάλω βιβλιάριο τραπέζης και μου ζητήσανε και χαρτί από την άστυνομια...
Ανοιξα και εγω τραπεζικο λογιαριασμο πριν λιγες μέρες, αλλα δεν μου ζητησαν καποιο έγγραφο απο την αστυνομία. Εσενα τι χαρτι σου ζητησαν ;
Ζήτησαν την βεβαίωση που βεβαιώνει ότι είμαι επιτυχών στην αστυνομία που αναρτήθηκε στο υπ. Παιδείας, εκκαθαριστικό του 17, ΔΕΗ σπιτιού. Πήγα στην alpha λέτε να είναι θέμα τραπέζης; το μεταξύ είμαι ενήλικος.
Αφότου ξεκινήσουμε πρακτική είναι πιο εύκολο στο πας σε νησί για πρακτική από ότι στην Αθήνα ; είμαι από αγκίστρι και θα ήθελα να ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό να έρθω στον τοπο μου...