Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει γιατί με έχει φάει η μάνα μου πρέπει να έχουμε σεντόνια μαζί μας λευκά μόνο; και πόσα περίπου ;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
konkara έγραψε:Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει γιατί με έχει φάει η μάνα μου πρέπει να έχουμε σεντόνια μαζί μας λευκά μόνο; και πόσα περίπου ;
Οχι θα σου δωσουν εκει κλινοσκεπασματα
- SotosKara12345678
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
konkara έγραψε:Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει γιατί με έχει φάει η μάνα μου πρέπει να έχουμε σεντόνια μαζί μας λευκά μόνο; Και πόσα περίπου ;
Εμενα με πρήξει με τι χρωμα φανελάκια να μου αγοράσει 😂
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
SotosKara12345678 έγραψε:konkara έγραψε:Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει γιατί με έχει φάει η μάνα μου πρέπει να έχουμε σεντόνια μαζί μας λευκά μόνο; Και πόσα περίπου ;
Εμενα με πρήξει με τι χρωμα φανελάκια να μου αγοράσει 😂
Μπλε σκουρο
- SotosKara12345678
- Στρατιώτης
Ευχαριστώ marsupilami. Ποσα περίπου να έχουμε μαζι μας. Επίσης παίζει ρολο το χρώμα των εσωρούχων ; Γιατι διαβάζω για μονο ασπρα ; Ισχυει ;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
SotosKara12345678 έγραψε:Ευχαριστώ marsupilami. Ποσα περίπου να έχουμε μαζι μας. Επίσης παίζει ρολο το χρώμα των εσωρούχων ; Γιατι διαβάζω για μονο ασπρα ; Ισχυει ;
Ε 5 πιστευω καλα ειναι. οχι μωρε δεν υπαρχει περιορισμος στο χρωμα αλλα μην πας και παρεις ολο ροζ και φουξια εσωρουχα.
- SotosKara12345678
- Στρατιώτης
Εισαι αρχοντας ρε marsupilami !
marsupilami τι ειναι η κατάταξη και τι ειναι η παρουσιαση; Γιατί ειδα γινονται διαφορετικές μερες 

- marsupilami
- Συνταγματάρχης
billis98 έγραψε:marsupilami τι ειναι η κατάταξη και τι ειναι η παρουσιαση; Γιατί ειδα γινονται διαφορετικές μερες
Θα υπογραψεις ενα εγγραφο λιγες μερες πριν μπεις στην σχολη το οποιο ουσιαστηκα επισφραγιζει την εισοδο σου και επισημα στην ελληνικη αστυνομια. η παρουσιαση θα πραγματοποιηθει λιγες μερες μετα που ειναι η μερα που θα παρουσιαστεις, που θα μπεις στην σχολη.
Μην με κοροιδευεται αλλά θα ρωτήσω τα μπλε μπλουζάκια είναι για τις αθλητικές δραστηριότητες; Αν πάμε Κομοτηνή ή Διδυμότειχο θα χρειαστούμε φούτερ και όχι κοντομάνικο έχω άδικο;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
konkara έγραψε:Μην με κοροιδευεται αλλά θα ρωτήσω τα μπλε μπλουζάκια είναι για τις αθλητικές δραστηριότητες; Αν πάμε Κομοτηνή ή Διδυμότειχο θα χρειαστούμε φούτερ και όχι κοντομάνικο έχω άδικο;
Τα μπλε μπλουζακια τα φορας μεσα απο το χιτωνιο κυριως αλλα και στην γυμναστικη ναι
Πρέπει να πάρουμε και μπλε φούτερ και παντελόνια μπλε γυμναστικής; marsupilami σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Να ρωτησω να παμε κουρεμενοι η θα μας κουρεψουν εκει. Ενας φιλος μου στην αεροπορια λεει οσο κουρεμενος και να εισαι παλι θα σου τα παρουν λιγο, ε να μη ειμαστε και γουλι
Καλημέρα marsupilami και ευχαριστούμε Πολύ για τις πληροφορίες.
Μετά την ορκωμοσία Αν είναι Να πάμε Ρέθυμνο ,
- η μετακίνηση θα γίνει οργανωμένα με όλο το group ή θα πάει ο καθένας μόνος του;
- Θα δοθούν 1-2 ημέρες άδεια για αυτό τον σκοπό;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
mpapa έγραψε:Καλημέρα marsupilami και ευχαριστούμε Πολύ για τις πληροφορίες.
- η μετακίνηση θα γίνει οργανωμένα με όλο το group ή θα πάει ο καθένας μόνος του;
- Θα δοθούν 1-2 ημέρες άδεια για αυτό τον σκοπό;
Θα ορκιστειτε παρασκευη τριτη θα πρεπει να ειστε στην σχολη. ο καθενας μονος του αλλα θα συναντηθειτε ετσι κι αλλιως γιατι η χανια θα πατε η ηρακλειο και μετα λεωφορειο και ρεθυμνο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 3 επισκέπτες