Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
billis98
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από billis98 »

Δηλαδή μπαινουμε μέσα Οκτώβρη , κανουμε μάθημα μέχρι τον Ιούνιο , μετά μας έρχεται φυλο πορείας και κάνουμε 14 μηνες πρακτική αυτό ειναι ολο και ορκιζόμαστε; Η θεωρία δεν ειναι λιγη ; μονο 9 μήνες μάθημα; Μετά την πρακτική ξαναμπαινουμε στην σχολη;

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Ναι γυρίζετε, μένετε κάποιο μικρο διάστημα στην Σχολή για να δώσετε κάποια μαθήματα και αμέσως μετά ορκίζεστε.

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

Καταδρομέας έγραψε:Ναι γυρίζετε, μένετε κάποιο μικρο διάστημα στην Σχολή για να δώσετε κάποια μαθήματα και αμέσως μετά ορκίζεστε.

Για την ακριβεια θα ορκιστειτε στις 25 μερες και μετα τις πτυχιακες θα ονομαστειτε αστυφυλακες

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

marsupilami έγραψε:
Καταδρομέας έγραψε:Ναι γυρίζετε, μένετε κάποιο μικρο διάστημα στην Σχολή για να δώσετε κάποια μαθήματα και αμέσως μετά ορκίζεστε.

Για την ακριβεια θα ορκιστειτε στις 25 μερες και μετα τις πτυχιακες θα ονομαστειτε αστυφυλακες

φίλε πτυχιακές μόνο στα χαρτιά είναι για την αστυνομία δεν θεωρήσε απόφοιτος ΤΕΙ αλλά απόφοιτος δευτεροβάθμιας σύμφωνα με τα καθήκοντα και την εξέλιξη των βαθμών που έχεις που πρέπει να δίνεις συνεχώς εξετάσεις γιά να προαχθείς καμία σχέση με τις αντίστοιχες των Ε. Δ σχολές. Φίλε μόνο γιά τους απόφοιτους της σχολής Αξιωματικών είναι η Αστυνομία κατά την άποψή μου.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

TZITZIKAKOS έγραψε:
marsupilami έγραψε:

φίλε πτυχιακές μόνο στα χαρτιά είναι για την αστυνομία δεν θεωρήσε απόφοιτος ΤΕΙ αλλά απόφοιτος δευτεροβάθμιας σύμφωνα με τα καθήκοντα και την εξέλιξη των βαθμών που έχεις που πρέπει να δίνεις συνεχώς εξετάσεις γιά να προαχθείς καμία σχέση με τις αντίστοιχες των Ε. Δ σχολές. Φίλε μόνο γιά τους απόφοιτους της σχολής Αξιωματικών είναι η Αστυνομία κατά την άποψή μου.

Μεγαλη κουβεντα αυτο αυτο φιλε. ειναι αληθεια πως τα πραγματα για την σχολη αστυφυλακων ειναι καπως θολα. παντως μπορω να σου με μεγαλη βεβαιοτητα πως η απολυτηριες εξετασεις της σχολης μου ονομαζονται πτυχιακες. αυτο δηλαδη αναγραφεται και στα θεματα και στις απαντησεις μας.

Άβαταρ μέλους
SotosKara12345678
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από SotosKara12345678 »

Επειδη δεν μας εχουν ενημερώσει ακομη για τα πράγματα που πρέπει να παρουμε μαζί μας, μηοως μπορει κάποιος να μας πει μερικα βασικά που θα χρειαστούμε ; Τι χρωμα μπλουζάκια και πόσα ; Φόρμες, σορτσάκια κλπ ;
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από vardtrooper »

Μαρσουπιλαμι εσύ που είσαι δόκιμος κάθε πότε έχεις άδεια;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

vardtrooper έγραψε:Μαρσουπιλαμι εσύ που είσαι δόκιμος κάθε πότε έχεις άδεια;

Εχεις θερινη αδεια αδεια χριστουγεννων πασχα 7 ημερες βραχεια αδεια και αιμοδοτικη

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

marsupilami έγραψε:
TZITZIKAKOS έγραψε:
marsupilami έγραψε:

Μεγαλη κουβεντα αυτο αυτο φιλε. Ειναι αληθεια πως τα πραγματα για την σχολη αστυφυλακων ειναι καπως θολα. Παντως μπορω να σου με μεγαλη βεβαιοτητα πως η απολυτηριες εξετασεις της σχολης μου ονομαζονται πτυχιακες. Αυτο δηλαδη αναγραφεται και στα θεματα και στις απαντησεις μας.

Ναι εντάξει συμφωνώ μαζί σου. Έτσι πρέπει να ονομάζονται εξάλλου. Η πίκρα είναι μετά που βγαίνεις και ανακαλύπτεις την αντιμετώπιση που έχεις δεν είναι ότι το καλύτερο. Ησχολή δεν έχει το ανάλογο κύρος που της αρμόζει με τα υψηλά μόρια που μπαίνει κάποιος. Τώρα τι φταίει θεωρώ ότι έτσι βολεύει το σύστημα γιατί ένας απόφοιτος από την σχολή την συγκεκριμένη τα κάνει όλα και συμφέρει.
konkara
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από konkara »

Ξέρει κανείς πότε περίπου θα μας πάρουν; εγώ μια φορά με φωναξανε στην αστυνομία για δακτυλικά αιτήσεις κλπ είπανε θα με ξαναφωναξουν αλλά τίποτα. Ούτε την λίστα δεν μου δώσανε.
Άβαταρ μέλους
Phοenix
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Phοenix »

Και εμενα το ιδιο φιλε... Τωρα τουλαχιστον νιωθω καλυτερα που δεν ειμαι μονος.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Την επομενη εβδομαδα θα σας παρουν πιστευω και πιθανοτερη ημερομηνια για να μπειτε πιστευω ειναι 17 οκτωβρη
Άβαταρ μέλους
SotosKara12345678
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από SotosKara12345678 »

marsupilami έγραψε:Την επομενη εβδομαδα θα σας παρουν πιστευω και πιθανοτερη ημερομηνια για να μπειτε πιστευω ειναι 17 οκτωβρη

Οι δευτεροετεις ποτε ξεκινάτε ; Σας εχουν ενημερώσει ;

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Οι δευτεροετείς είναι πρακτική έξω από τον Ιούνιο. Μόνοι σας θα είστε στην Σχολή.
konkara
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από konkara »

Εγώ πιστεύω ότι φέτος δεν θα λειτουργήσουν και οι τρεις σχολές αφού είμαστε μόνο 250 άτομα για λόγους οικονομίας άρα μας κόβω να μας μαζεύουν όλους Κομοτηνή... Μου είπανε ότι παλιότερα είχε τις καλύτερες εγκαταστάσεις αλλά τώρα έχουν βάλει και πρόσφυγες ξέρει κάποιος πως ήταν η κατάσταση πέρυσι ςςς
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες