Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Καταδρομεα ο μοναδικος λογος που επεσε η βαση για σσε ειναι οτι πλεον μονο θετικη δηλαδη μαθηματικη φυσικη χξμεια κτλ παλουκι δηλαδη. Ενω παλαιοτερα ηταν και η τεχνολογικη στο παιχνιδι. Οπως και η ανοδος πυροσβεστικη και αστυφυλακων οφείλεται κατα κυριο λογο στη θεωρητική.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 155
Δυστυχως λογω της θεωρητικης ναι εχουν δυσκολεψει καπως τα πραγματα αλλα τι να κανεις κατευθυνση ειναι και αυτη.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 78
Ναι λογικά είναι αυτό που είπες. Έχεις δίκιο... Δεν ήξερα ότι έχουν γίνει τέτοιες αλλαγές.Bill1993 έγραψε:Καταδρομεα ο μοναδικος λογος που επεσε η βαση για σσε ειναι οτι πλεον μονο θετικη δηλαδη μαθηματικη φυσικη χξμεια κτλ παλουκι δηλαδη. Ενω παλαιοτερα ηταν και η τεχνολογικη στο παιχνιδι. Οπως και η ανοδος πυροσβεστικη και αστυφυλακων οφείλεται κατα κυριο λογο στη θεωρητική.
-
Αντωνης2018 έγραψε:Κ γω στο ιδιωτικο π πηγα για τελευταιο χρονο στις απουσίες είναι ελαστικοι στην γ λυκ μπορώ να κανω οσες χρειάζομαι + οτι το σχολειο ξεκινάει 9 παρα αλλα κανουμε λιγοτεεα διαλείμματα
Ρε φιλε σε ιδιωτικο λυκειο πηγες για την γ λυκειου μονο για τις πανελληνιες;
- Αντωνης2018
- Posts in topic: 105
Παιδια εσεις βλέπετε μονο την επιτυχία και οχι την συνολική προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά της θεωρητικής. Σας πληροφορώ οτι οι υποψήφιοι της θεωρητικής για να συγκεντρώσουν αυτα τα μορια στερούνται πολλα και κάνουν πολλές θυσιες οποτε μην βλέπετε μονο ενα μερος της εικονας αλλα την συνολική εικονα. Δεν λεω οτι οι αλλες κατευθύνσεις δεν χρειάζονται διάβασμα αλλα η θεωρητική δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολη απλα τυχαίνει λογω των δυσκολων μαθηματικών να μην υπάρχουν τοσοι απο 2ο και 4ο πεδιο που μπαινουν χωρις ομως να το καθιστά αδυνατο απλα θελει περισσότερη εξάσκηση και στα μαθηματικά
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
- Αντωνης2018
- Posts in topic: 105
Μαρσουπιλαμι μολις βγεις απο την Αστυφυλάκων και περάσουν 3 χρονια εαν δεν κανω λαθος μπορεις να δωσεις εξετάσεις για αρχιφυλακας. Εαν δεν έχεις πτυχιο ΑΕΙ μπορεις να δωσεις μονο εξετάσεις και να προαχθεις?
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
-
- Posts in topic: 93
Ναι καλά τα λες , ωστόσο μπορείς να φτάσεις αυτόν τον βαθμό και χωρίς εξετάσεις αλλά με πολλά χρόνια υπηρεσίας αλλά δεν συμφέρει διότι πρέπει να υπηρετήσεις πολλά χρόνια και φτάνεις μέχρι τον βαθμό του ανθυπαστηνομου
-
Όχι μόνο πτυχίο ΑΕΙ αλλά και ΤΕΙ εσωτερικού ή εξωτερικού
Παιδιά καλησπέρα!! Τελειώνω πρώτα ο Θεός φέτος την σχολη μου και σκέφτομαι να δώσω για Αστυφυλάκων, εάν δεν πάρω το πτυχίο και έχω λίγα μαθήματά μου είπαν από Α. Τ πως μπορώ να κάνω αναβολή σπουδών να τελειώσω την Αστυφυλάκων και μετά την σχολή μου καθώς απαγορεύεται να είσαι εγγεγραμμένος σε 2 ΑΕΙ ταυτόχρονα και όχι γενικά σε σχολές τριτοβάθμιας. Ισχύει κάτι τέτοιο;
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 77
Απο την στιγμή που μπαίνεις αστυφυλάκων είναι υποχρεωτικό να διαγραφής απο την άλλη σχολή σου υποχρεωτικά.
-
Μπορείς όμως να φοιτήσει σε ένα ΑΕΙ μόλις τελειώσεις την αστυφυλάκων
-
andrkyri έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Τελειώνω πρώτα ο Θεός φέτος την σχολη μου και σκέφτομαι να δώσω για Αστυφυλάκων, εάν δεν πάρω το πτυχίο και έχω λίγα μαθήματά μου είπαν από Α. Τ πως μπορώ να κάνω αναβολή σπουδών να τελειώσω την Αστυφυλάκων και μετά την σχολή μου καθώς απαγορεύεται να είσαι εγγεγραμμένος σε 2 ΑΕΙ ταυτόχρονα και όχι γενικά σε σχολές τριτοβάθμιας. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Φιλε αν εισαι εν πτυχιο νομιζω διαγραφεσαι διοτι και εγω ημουν σε αλλη σχολη και θα δωσω φετος για αστυφυλακων διοτι δεν μου αρεσει και τοσο η σχολη που ειμαι και θα διαγραφω κανονικα. Αλλα καλο θα ηταν να τελειωσεις πρωτα την σχολη εφοσον τωρα εισαι στο πτυχιο φιλε και μετα να δωσεις για αστυφυλακων (αν σε παιρνει ηλικιακα δλδ). Διοτι θα σου χρησιμευσει παρα πολυ το πτυχιο ενω τελειωσεις την αστυφυλακων ειδικα αμα εχεις απο οικονομικη σχολη η τει πτυχιο μπορει να μπεις καπου καλα μεσα στο Σωμα.
-
- Ταγματάρχης
vardtrooper έγραψε:
Φιλε αν εισαι εν πτυχιο νομιζω διαγραφεσαι διοτι και εγω ημουν σε αλλη σχολη και θα δωσω φετος για αστυφυλακων διοτι δεν μου αρεσει και τοσο η σχολη που ειμαι και θα διαγραφω κανονικα. Αλλα καλο θα ηταν να τελειωσεις πρωτα την σχολη εφοσον τωρα εισαι στο πτυχιο φιλε και μετα να δωσεις για αστυφυλακων (αν σε παιρνει ηλικιακα δλδ). Διοτι θα σου χρησιμευσει παρα πολυ το πτυχιο ενω τελειωσεις την αστυφυλακων ειδικα αμα εχεις απο οικονομικη σχολη η τει πτυχιο μπορει να μπεις καπου καλα μεσα στο Σωμα.
Θα σου έλεγα να μην διαγραφείς ακόμα, απλά σε κάθε εξάμηνο δήλωνε τα μαθήματα έτσι κι αλλιώς ηλεκτρονικά γίνεται. Να φαίνεται ότι είσαι ενεργός. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα κι όταν με το καλό μπεις τότε πήγαινε και κάνε διαγραφή. Όχι ακόμα.
andrkyri έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Τελειώνω πρώτα ο Θεός φέτος την σχολη μου και σκέφτομαι να δώσω για Αστυφυλάκων, εάν δεν πάρω το πτυχίο και έχω λίγα μαθήματά μου είπαν από Α. Τ πως μπορώ να κάνω αναβολή σπουδών να τελειώσω την Αστυφυλάκων και μετά την σχολή μου καθώς απαγορεύεται να είσαι εγγεγραμμένος σε 2 ΑΕΙ ταυτόχρονα και όχι γενικά σε σχολές τριτοβάθμιας. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Καλύτερα αν προλαβαίνεις τελείωσε την σχολή σου και μετά, είναι κρίμα εφόσον τελειώνεις. Πιθανόν να γίνεται και αυτό που σου είπαν στο ΑΤ, να κάνεις παύση σπουδών ώστε να μην φαίνεσαι ενεργός. Δεν είναι το νόμιμο. Ωστόσο γίνεται με δική σου ευθύνη όμως, γι αυτό καλύτερα να τελειώσεις πρώτα.
-
Καταδρομέας έγραψε:vardtrooper έγραψε:
Θα σου έλεγα να μην διαγραφείς ακόμα, απλά σε κάθε εξάμηνο δήλωνε τα μαθήματα έτσι κι αλλιώς ηλεκτρονικά γίνεται. Να φαίνεται ότι είσαι ενεργός. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα κι όταν με το καλό μπεις τότε πήγαινε και κάνε διαγραφή. Όχι ακόμα.andrkyri έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Τελειώνω πρώτα ο Θεός φέτος την σχολη μου και σκέφτομαι να δώσω για Αστυφυλάκων, εάν δεν πάρω το πτυχίο και έχω λίγα μαθήματά μου είπαν από Α. Τ πως μπορώ να κάνω αναβολή σπουδών να τελειώσω την Αστυφυλάκων και μετά την σχολή μου καθώς απαγορεύεται να είσαι εγγεγραμμένος σε 2 ΑΕΙ ταυτόχρονα και όχι γενικά σε σχολές τριτοβάθμιας. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Καλύτερα, αν προλαβαίνεις τελείωσε την σχολή σου και μετά, είναι κρίμα εφόσον τελειώνεις. Πιθανόν να γίνεται και αυτό που σου είπαν στο ΑΤ, να κάνεις παύση σπουδών ώστε να μην φαίνεσαι ενεργός. Δεν είναι το νόμιμο. Ωστόσο γίνεται με δική σου ευθύνη όμως, γι αυτό καλύτερα να τελειώσεις πρώτα.
Καταδρομεα αν περασω θα την διαγραψω ουτως η αλλως τωρα οχι δεν θα το εκανα φιλε μου εχεις δικιο σε αυτο που λες. Και επισης λεμε το ιδιο πραγμα στον φιλο ειναι κριμα να την παρατησει την σχολη τωρα που τελειωνει. Ας την τελειωσει πρωτα και μετα να δωσει αστυφυλακων
-
- Ταγματάρχης
Με συγχωρείς τότε vardtrooper λάθος κατάλαβα.
Γράψε λάθος
Γράψε λάθος

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες