Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 155
Θα τα λεμε και εδω πολυ συχνα παιδια!
-
Εγω παιδια θα δωσω απο οικονομικη
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Εγώ δίνω από θετικη κατεύθυνση απλος εχ λίγο άγχος με το ύψος. ειμαι ακριβώς 1,70 και κάτι ψιλά και θα ήθελα να μου πει κάποιος τρόπους όπου τον βοηθήσανε για να πάρει 2-3 εκατοστά για να μην διμιουργηθει θέμα και χρειάζεται να προβώ σε άλλες διαδικασίες καθώς σε άτομα που είναι ακριβώς στο όριο υπάρχουν θεματα
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
Kostas12345 έγραψε:Εγώ δίνω από θετικη κατεύθυνση απλος εχ λίγο άγχος με το ύψος. ειμαι ακριβώς 1,70 και κάτι ψιλά και θα ήθελα να μου πει κάποιος τρόπους όπου τον βοηθήσανε για να πάρει 2-3 εκατοστά για να μην διμιουργηθει θέμα και χρειάζεται να προβώ σε άλλες διαδικασίες καθώς σε άτομα που είναι ακριβώς στο όριο υπάρχουν θεματα
Αν εισαι 1,70 δεν θα εχεις θεμα. η καλυτερη λυση ειναι το μονοζυγο για 1,2 ποντους μεχρι τις επομενες εξετασεις
-
Μαρσουπιλαμι τι κατευθυνση ησουν εσυ;
-
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ , είμαι ήδη 1,70 και κάτι ψηλά και θα ήθελα αυτά τα εκατοστά για σιγουριά ώστε να μην διμιουργηθει θέμα στο ΑΤ όπου θα με μετρήσουν διότι γνωρίζω από φίλος μου ότι ένας τον μετραγε 1,70 και ο άλλος κάτι ψιλά παρακάτω και συζήταγαν αν θα τον κόψουν
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 28
Πυροσβεστική ήθελα περισσότερο κ γι αυτό την έβαλα πρώτα από αστυφυλακωνvardtrooper έγραψε:Φιλε αν εβγαλες πανω απο 17 μπαινεις αστυφυλακων ανετα.(Εκτος αν δεν θες αυτο και κανω λαθος) Αν επιτρεπεται τι σε ενδιαφερει φιλε;
- Αντωνης2018
- Posts in topic: 105
Κώστα στην Ροδο τα φροντιστήρια σταματάνε Ιουλιο (οποτε ξεκουράστηκα τοτε) και απο Αύγουστο μεχρι Ιουνιο σερι. Επισης τα πραγματα αποτην θεωρητική μιας και ρωτησες ειναι δυσκολα αλλα ειναι καθαρα θεμα διαβασματος. Χτες απο τις 4 έως τις 12 παρα διάβαζα σερι η ιστορια ειναι ζορικη
Επισης στο υψος δεν εχω θεμα ειμαι 1.81 και 80 κιλα
Επισης στο υψος δεν εχω θεμα ειμαι 1.81 και 80 κιλα
- ekamitis96
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Μακάρι παιδια του χρόνου να παρει 500 άτομα γιατί αλλιώς θα είναι πολύ δύσκολο και πάλι...
Καλημέρα σας ,
πέρυσι οι Σχολή Αστυφυλάκων λειτούργησε στην Κομοτηνή, το Ρέθυμνο και το Διδυμότειχο νομίζω.
Ξέρει κανείς σε ποιες πόλεις θα λειτουργήσει φέτος;
Ποια πόλη θεωρείτε ότι είναι καλύτερη
από άποψη Εγκαταστάσεων και Διαβίωσης μέσα στην σχολή (Κομοτηνή ή Ρέθυμνο) ;
πέρυσι οι Σχολή Αστυφυλάκων λειτούργησε στην Κομοτηνή, το Ρέθυμνο και το Διδυμότειχο νομίζω.
Ξέρει κανείς σε ποιες πόλεις θα λειτουργήσει φέτος;
Ποια πόλη θεωρείτε ότι είναι καλύτερη
από άποψη Εγκαταστάσεων και Διαβίωσης μέσα στην σχολή (Κομοτηνή ή Ρέθυμνο) ;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
vardtrooper έγραψε:Μαρσουπιλαμι τι κατευθυνση ησουν εσυ;
Θεωρητικη ημουν
- Αντωνης2018
Εχω ενα ένστικτο οτι θα παρει 500 εαν γινουν εκλογες κανονικα τον αυγουστο του 2019
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
- Αντωνης2018
Μαρσουπιλαμι για πες ειναι ευκολη η θεωρητική εσυ π τελείωσες; Χτες τκ βραδυ πριν πεσω για υπνο μ ειχε κολλήσει στο μυαλο το μαθημα της αγροτικης αποκαταστασης απο το προσφυγικό στην ιστορία και δεν μπορουσα να κοιμηθώ ειναι ψυχοφθόρα η άτιμη
-
Αντώνη σου δίνω μια συμβουλη για να εξασφαλίσεις τους ευκολους βαθμούς , θα πρέπει να εξασφαλίσεις το άριστα στα λατινικά 18-19 διότι είναι εύκολο από ότι γνωριζω και είναι μόνο θέμα παπαγαλιας καθώς και ιστορία διότι θες και από εκεί έναν εύκολο σχετικά βαθμό αφού θα πρέπει απλός να αποστιθησεις πράγματα , τώρα για τα αρχαία δεν γνωρίζω να σου πω αλλά ξέρω ότι είναι δύσκολα και θεωρώ οτι του χρόνου θα επαναφέρουν την δυσκολία σε αυτό το μάθημα λόγω ότι τα θέματα ήταν εύκολα σε σχέση με των προηγούμενων χρόνων καθως και στα μαθηματικά αναμένω να γίνει αυτό το πράγμα
- Αντωνης2018
Κωστα δεν παει ετσι με τα αρχαια. Με τα λατινικα οχι 18 δεν ειναι βαθμος.19.5+ ιστορια και εκει πρεπει ενα 18+. Τα αρχαια ομως δεν παει ετσι αφου μια χρονια βαλαμε ευκολα ας την πληρώσουν οι επομενοι. Γενικα παντα τα αρχαια ειναι ευκολα για εναν διαβασμενο οτι και να μπει το γραφεις ανεξαρτήτως δυσκολιας σε αντιθεση με τα μαθηματικά των αλλων 2 πεδίων που ειναι απροβλεπτα! Ολη και ολη η υλη στα λατινικα ειναι 23 κειμενα με κατι συντακτικα φαινόμενα κατι μεταφρασεις και γραμματική απλη. Ιστορια είναι μια καθορισμένη υλη και αρχαια το ιδιο (το γνωστο). Γενικα απο τοτε που εφυγε η λογοτεχνία κατεύθυνσης απο την θεωρητική εγινε κατεύθυνση παπαγαλιας στο μεγαλυτερο μερος της
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες