stam123 έγραψε:Καλησπέρα, καλή επιτυχία σε όσους δίνουν πανελλήνιες. Θέλω να ρωτήσω πότε αναμένεται η από φαση του ΣτΕ για την κατάργηση του ύψους, εαν για παραδειγμα εαν βγει το Φθινόπωρο η Αστυνομία πιστεύετε ότι θα συμμορφωθεί με την απόφαση άμεσα και την επόμενη χρονιά στις Πανελλήνιες θα έχει αλλάξει; Καταλαβαίνω ότι δεν είστε εσείς αρμόδιοι για να μου απαντήσετε, απλώς όσοι γνωρίζετε θέλω να με ενημερώσετε επειδή δίνω την επόμενη χρονιά και είναι όνειρο μου να μπω στην Αστυνομία. Το ύψος μου είναι 1,64. Πιστεύετε ότι και με την μείωση του ύψους θα έχω ελπίδες ή να αρχίσω να σκέφτομαι και τίποτα άλλο?
Επίσης αν πέσει για τις γυναίκες αποκλείεται να πάει κάτω από 1.65 μη σου πω 1.67 ίσως το πάνε... Αυτό πιστεύω προσωπικά.
Φίλε babastroumf μη το αποκλείεις για μια γενική μείωση των ορίων στο ύψος μέχρι του χρόνου. Η υπόθεση που έχει πάει στο στε αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά αν διαβάσεις τη γνωμοδότηση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου θα δεις ότι μιλάει γενικά για το όριο ύψους και λέει ότι δεν αποτελεί αντικειμενικο κριτήριο μέτρησης της ικανότητας των υποψηφίων.
Το υψος στο μετράνε 2 φορές μια στο τμήμα όταν δώσεις τα δικαιολογητικά και μια πριν δώσεις τα αθληματα. Αν περάσεις αυτές τις μετρήσεις είσαι εντάξει. Κάποιοι έχουν πει και για 3η μέτρηση στη σχολή αλλά από οσω ξέρω είναι τυπική δε κόβουν κάποιον