Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
Εξαρτάται την επιτροπή. Σε γενικές γραμμές ωστόσο να ξέρεις ότι στο θέμα του ύψους, τηρούν μια αυστηρότητα ναι.
Το όριο μέχρι τώρα είναι 1.70 αλλά αφού είσαι γυναίκα μπορείς να ελπίζεις σε κάποια αλλαγή της νομοθεσίας. Με δεδομένο ότι έχεις όμως 4 πόντους διαφορά εάν δε πάρεις φέτος ύψος ρίξε και μια ματιά στις στρατιωτικές γιατί δύσκολα θα σε περάσει η επιτροπή όσο ελαστική και αν είναι.
Σας Ευχαριστώ!! Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει η νομοθεσία μεχρι του χρονου... Μήπως ξέρετε αν ισχύει το ότι μπορώ ας πουμε να μπω για ένα δοκιμαστικό χρονικό διάστημα και μετά αν δεν μου αρέσει να πάω στη 2η επιλογή του μηχανογραφικού μου; ειχα ακούσει ότι γίνεται αυτό σιγουρα στις στρατιωτικές απλα δεν ξερω για την Αστυφυλάκων συγκεκριμένα. Και αν ας πουμε δεν με περάσει η Επιτροπή θα μπορώ να πάω στην επόμενη επιλογή;
Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς σιγά
αν δε σε περάσει η επιτροπή θα θεωρηθεί ότι οι σχολές δε δηλώθηκαν καν στο μηχανογραφικο σου. Τώρα αν με το καλό μπεις και δεις ότι δεν είναι για σενα υπάρχει η δυνατότητα να φύγεις αλλά δε ξέρω εάν θα μπορείς να πας την ίδια χρονιά στην επόμενη επιλογή σου ίσως χρειαστεί να κάνεις 10% την επόμενη χρονιά αλλά καλύτερα να σου απαντήσει κάποιο άλλο παιδί για το τι ακριβώς ισχύει.

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Ρε παιδες ειναι λογικο να γινονται οι ιατρικες εξετασεις για αστυνομια μεσα στις πανελληνιες?; Εμενα μου ειπαν 14 ιουνη αχεπα θα χασουμε ολη την μερα σχεδον μια μερα πριν το αοθ...
-
- Posts in topic: 4
Λογικοτατο ! Μετα τις πανελληνιες θα χτυπησουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι καλακαιρινη αδεια φαινεται γι' αυτο.
Χιουμορ κανω φυσικα... Μηπως λαθος καταλαβες
Χιουμορ κανω φυσικα... Μηπως λαθος καταλαβες
-
- Posts in topic: 10
Οχι 14 ιουνη αχεπα με 21? ... περυσι πηγα 21 ιουνη. Παντως επειδη ημουν απο τους πρωτους ειχα δυνατοτητα επιλογης 12 ή 14 , δεν εχω παραπονο...
Καλησπέρα, καλή επιτυχία σε όσους δίνουν πανελλήνιες. Θέλω να ρωτήσω πότε αναμένεται η από φαση του ΣτΕ για την κατάργηση του ύψους, εαν για παραδειγμα εαν βγει το Φθινόπωρο η Αστυνομία πιστεύετε ότι θα συμμορφωθεί με την απόφαση άμεσα και την επόμενη χρονιά στις Πανελλήνιες θα έχει αλλάξει; Καταλαβαίνω ότι δεν είστε εσείς αρμόδιοι για να μου απαντήσετε, απλώς όσοι γνωρίζετε θέλω να με ενημερώσετε επειδή δίνω την επόμενη χρονιά και είναι όνειρο μου να μπω στην Αστυνομία. Το ύψος μου είναι 1,64. Πιστεύετε ότι και με την μείωση του ύψους θα έχω ελπίδες ή να αρχίσω να σκέφτομαι και τίποτα άλλο?
Γεια σας, εχω υψος 1,69 ... θα με κοψουν λετε;
stam123 έγραψε:Καλησπέρα, καλή επιτυχία σε όσους δίνουν πανελλήνιες. Θέλω να ρωτήσω πότε αναμένεται η από φαση του ΣτΕ για την κατάργηση του ύψους, εαν για παραδειγμα εαν βγει το Φθινόπωρο η Αστυνομία πιστεύετε ότι θα συμμορφωθεί με την απόφαση άμεσα και την επόμενη χρονιά στις Πανελλήνιες θα έχει αλλάξει; Καταλαβαίνω ότι δεν είστε εσείς αρμόδιοι για να μου απαντήσετε, απλώς όσοι γνωρίζετε θέλω να με ενημερώσετε επειδή δίνω την επόμενη χρονιά και είναι όνειρο μου να μπω στην Αστυνομία. Το ύψος μου είναι 1,64. Πιστεύετε ότι και με την μείωση του ύψους θα έχω ελπίδες ή να αρχίσω να σκέφτομαι και τίποτα άλλο;
Καλησπερα σταμ. Η αποφαση απο οτι εχω μαθει εχει παρει αναβολη μεχρι τον οκτωμβριο. Εαν ειναι ευνοικη για εμας τους κοντους

lambros19 έγραψε:Γεια σας, εχω υψος 1,69 ... Θα με κοψουν λετε;
Φιλε αυτο ειναι καθαρα θεμα τυχης απο οτι εχω καταλαβει.50-50 εισαι κοιτα να γραψεις και τα μορια γιατι εχω ακουσει οτι βοηθαει. Στο τμημα που πηγες τι σου ειπαν;
ποιο τμημα; πρεπει να παω σε τμημα;
επρεπε να παω σε τμημα μεχρι τις 9/3 ε; δεν το ηξερα γτ δν τα πολυ παρακολουθουσα γτ δν ημουν. σιγουρος αν ηθελα τελικα να. δηλωσω αστυνομια... Αρα το εχασα τρ ε; του χρονου παλι...
Δε ξερω αν επρεπε ηδη να εχεις παει. Υπαρχει μια προθεσμια για την καταθεση των δικαιολογιτικων μεχρι αυριο παρε σε ενα τμημα και δες εαν προλαβαινεις. Αν δε προλαβεις δυστυχως ναι πας απο του χρονου
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 28
Το ύψος δεν θα καταργηθεί ποτέ αυτό είναι σίγουρο. Το στε θα αποφασίσει μόνο για το υψος των γυναικών αν θα πρέπει να πέσει κ πόσο. Το ύψος των ανδρών θα είναι σίγουρα 1.70... αυρο ισχύει να ξέρεις. Τώρα το πότε θα βγάλει απόφασή το στε γι αυτό κ για την κατηγορία των πολυτεκνων κανείς δεν ξέρει. Αλλά όταν βγει από την επόμενη προκύρηξη θα εφαρμοστεί
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες