Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 135
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Η θητεια στις ΕΔ απλα εδινε μορια για προκηρυξη Ειδικων Φρουρων
Life Sucks
Ακομα δινει!
- johnny13
- Ταγματάρχης
Ακομα δινει αλλα δεν βγαινει προκηρυξη για αυτο χρησιμοποιησα παρατατικο.
Life Sucks
Παιδιά βοηθάει για να μπω στην ΔΙΑΣ αν βγάλω δίπλωμα για 125?
Βοηθαει ναι! Αλλα για να πας εκει ειναι ευκολο. Το δυσκολο ειναι να μπουμε στο σωμα
Γεια σας παιδιά έχω μια ερώτηση την ημέρα των υγειονομικών δίνουμε μόνο την καρτέλα η μας ξανακάνουν και εκεί εξετασεις; π. χ. δηλαδή οφθαλμόλογικές και τέτοιες τις ξαναπερναμε; Κάπου είχα διαβάσει ότι μας ξανακάνουν εξετάσεις αλλά δεν θυμάμαι αν είναι μέσα στη σχολή η την ημέρα των υγειονομικών... οποιος ξέρει κάτι...
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Καλημερα και χρονια πολλα στο φορουμ. Επεστρεψα και εγω με την αδεια μ σπιτι ζητω συγνωμη για την απουσια μ τοσο καιρο αλλα για ευνοητους λογους δεν ειχα συνδεση στο διαδικτυο. Επειδη μαλλον εχω χασει πολλα επεισοδια οποιος θελει να ρωτησει κατι σχετικο με την σχολη αστυφ εδω ειμαι κ τωρα π ειμαι μεσα εχω καλυτερη αντιληψη.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Ας απαντησω στον φιλο που ρωτησε για την διας. Ας εχεις διπλωμα και για χιλιαρα αν δεν περασεις τ σχολειο της διας εκει δεν πας. Το αν εχεις θα σ βοηθησει πρακτικα ν εχεις μια ιδεα δεν θεωρειταιι μπονους για ν πας. Εμεις στην σχολη κανουμε μηχανς κ βγαζουμε υπηρεσιακο διπλωμα ανεξαρτητο κ μας εξηγησε ο ενας κ μοναδικος εκπαιδευτης οτι οποιος παρει αυτο τ διπλωμα δεν παει απευθειας διας γτ υπαρχει σχολειο που πρεπει να περασει εχοντας ενα διπλωωμα μηχανης λοιπον θα σ βοηθησει στ σχολειο κ σαν εμπειρια. Σημειωτεον. Στ μαθημα των μηχανων υπαρχουν κ ατομα που δεν εχουν πΔιπλωμα κ δεν εχουν καβσλησει ποτε μηχανη. Κριτηριο ηταν να γουσταρεις ναa μαθεις
- johnny13
- Ταγματάρχης
marsupilami να σε ρωτησω. Στα Μαθηματικα στην Φυσικη και στην Χημεια ειμαι τελειως τουβλο. Αυτα τα μαθηματα μεσα στην σχολη παιζουν πολυ; Θα εχω προβληματα;
Life Sucks
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Εξαρταται τι ζητα ο καθενας τα μαθηματα στην σχολη ειναι καθαρα και μονο θεωρητικης προελευσης. Οχι οτι δεν διαβαζονται και απο παιδια θετικης αλλα αυτοι κοπιαζουν παραπανω σιγουρα και στ μελετη κ στ παραδοση.. Η φυσικη χρςιαζεται περισσοτερο στην οπλοτεχνικη αλλα μην φανταζεστε τρελα πραγματα. Οσοι ηταν θεωρητικη ειναι σε καλυτερη μοιρα
Φίλε μαρσουπιλαμί ευχαριστώ πολύ που ενδιαφέρθηκες! Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου πεις αν χρειάζεται περαιτέρω χρόνο (από τα χρόνια της σχολής αστυφυλάκων) εξάσκησης για να γίνω ΔΙΑΣ; Επίσης τι χρειάζεται για να μπω ΔΙΑΣ;
Χρειαζεται πρωτα απ ολα να περασεις στη σχολη αστυφυλακων. Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να σε απασχολει κατι το οποιο δεν ειναι καν κοντα σου αυτη τη στιγμη. Ακομα και να περασεις στη σχολη θες 2 χρονια για ονομαστεις αστυφυλακας μετα αλλα 2 χρονια θα εισαι σε τμημα και μετα θα δηλωσεις σε ποια υπηρεσια προτιμας να πας και αναλογα τη ζητηση και το βυσμα θα πας καπου. Μπες στη σχολη και μετα απο άλλα 4 χρονια το κοιτας.
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 39
Ισχύει, γράψτε τα 16.000 μόρια (καθόλου εύκολη διαδικασία) και μετά όλα θα έρθουν. Επίσης όταν περάσεις με το καλό θα μάθεις ότι θες στην σχολή, δεν βρίσκω λόγο να τα ξέρεις και από πριν.
Παιδιά με ενδιαφέρει προσωπικά αυτός ο κλάδος και θα ήθελα να υπάρχουν πιθανότητες να μπω ΔΙΑΣ! Επίσης όταν έχεις εσωτερικό κίνητρο η διαδικασία των πανελληνίων είναι απλά το εφαλτήριο βήμα*
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες