Γειά σας παιδια έχω γεννηθεί 24/9/1993 θα μπορώ να δώσω πάλι πανελλήνιες στην αστυφυλακων; Επιπλέον, πότε κάνουμε αίτηση για τις πανελλήνιες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Vegeta1993 έγραψε:Γειά σας παιδια έχω γεννηθεί 24/9/1993 θα μπορώ να δώσω πάλι πανελλήνιες στην αστυφυλακων; Επιπλέον, πότε κάνουμε αίτηση για τις πανελλήνιες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
φεβρουαριο για πανελληνιεςιουνιο για την αστυνομια
Καλησπερα σε ολους... Ηθελα να κανω νια ερωτηση πανω στο θεμα με τη προκήρυξη που θα βγει τον ερχόμενο χρόνο. Ηθελα να ρωτησω αν την χρονια που θα μας ερθει θα ειναι παρα πανω τα ατομα που θα παρει. Μεχρι στιγμής έπαιρνε 250 ατομα. Κατι ειχα διαβασει πολυ παλια για 500 ατομα το χρόνο.. ισχύει; Ευχαριστώ πολυ!!!
Δύσκολο να το προβλέψεις γιατί μέχρι στιγμής έπαιρνε από δύο χρόνια αστυφύλακες δηλαδή 250 + 250 =500. Να μπούνε στις σχολές μόνο 250 άτομα μου φαίνεται δύσκολο, οπότε μπορεί πάλι να το γυρίσει στους 500 αλλά στις εποχές αυτές αδύνατο να το προβλέψεις!
Ναι αυτο είναι σίγουρο απλα δε θυμαμαι ακριβώς... Σε αλλες συζητήσεις καποιος ειχε αναφέρει κατι για 580 προσλήψεις ανα έτος.. Συγκεκριμένα απο το 2018. Τωρα βέβαια κατα ποσο θα ισχυει δε ξέρουμε αλλα το βλέπουμε.. απλα μιας και ειμαι το 93 σκεφτομαι αφου προλαβαίνω να δωσω παλι αφου πέρυσι δε πετυχα με το παλαιό σύστημα. Ευχαριστώ παντως για την απάντηση
Οπως τα λεει ο wolver φιλε... Μπορούμε κανονικά να δώσουμε... Απλα εχει διαβασμα και ζορι... Εγω ειχα δωσει πρόπερσι... Δε τα καταφερα... Μετα απο τοσα χρονια και με δουλεια ταυτόχρονα ήταν καπως δύσκολο... Αλλα θα το παλέψω για αλλη μια φορά... Μακαρι να τα καταφέρουμε
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με την αστυφυλακων. Μπορεί να καταντήσω βαρετή... με συγχωρειτε αλλα όποιος μπορεί ας απαντησει.1)Αν περάσω αστυφυλάκων ως γυναίκα και τελειώσω την σχόλη και κάποια στιγμή ξεκινήσω κανονικά θα κανω και εγω σαν γυναίκα οτι κάνει και ο άντρας; Κάποιοι λένε τις γυναίκες τις κλείνουν στα γραφεία τις γυναίκες και τους άντρες τους εχουν έξω 2)Μπορεί να μου κάποιος μια ιστοσελίδα ή αν γνωρίζει ο ίδιος που να εχει αναλυτικά όλα τα πεδία; δλδ.. τροχαια.. ματ.. και τα υπολοιπα;3)ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑΑ μπορώ να περάσω τροχαία σαν γυναίκα και γενικά πόσα θα πληρωνομαι?
@capten fan φίλε και εγώ μια από τα ίδια έδωσα την χρονιά του 2016, δούλευα παράλληλα και έδωσα με το παλιό σύστημα, είμαι από επαλ εγώ γενικό είσαι εσύ;
Mariaa Salonikaa έγραψε:Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με την αστυφυλακων. Μπορεί να καταντήσω βαρετή... Με συγχωρειτε αλλα όποιος μπορεί ας απαντησει.1) Αν περάσω αστυφυλάκων ως γυναίκα και τελειώσω την σχόλη και κάποια στιγμή ξεκινήσω κανονικά θα κανω και εγω σαν γυναίκα οτι κάνει και ο άντρας; Κάποιοι λένε τις γυναίκες τις κλείνουν στα γραφεία τις γυναίκες και τους άντρες τους εχουν έξω 2) Μπορεί να μου κάποιος μια ιστοσελίδα ή αν γνωρίζει ο ίδιος που να εχει αναλυτικά όλα τα πεδία; Δλδ. Τροχαια. Ματ. Και τα υπολοιπα;3) ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑΑ μπορώ να περάσω τροχαία σαν γυναίκα και γενικά πόσα θα πληρωνομαι;
1. Είτε άντρας, είτε γυναίκα Αστυφύλακες βγαίνουν όλοι. Δεν ισχύει απόλυτα αυτό που ανέφερες περί αντρών και γυναικών, απλά υπάρχουν κάποιες υπηρεσίες που δεν πηγαίνουν γυναίκες πχ ΥΑΤ, ΟΠΚΕ κα.
2. Αυτά γίνονται πριν την αποφοίτηση στην Αστυφυλάκων. Δεν χρειάζεται να σε ενδιαφέρουν ακόμα.
3. Μπορείς να πας στην Τροχαία ναι. Δεν γνωρίζω τον βασικά μισθό ενός νεοξερχόμενου Αστυφύλακα, αυτά αλλάζουν αλλά σίγουρα θα ξέρεις κάποιο άλλο μέλος στο forum.
Mariaa Salonikaa έγραψε:Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με την αστυφυλακων. Μπορεί να καταντήσω βαρετή... με συγχωρειτε αλλα όποιος μπορεί ας απαντησει.1)Αν περάσω αστυφυλάκων ως γυναίκα και τελειώσω την σχόλη και κάποια στιγμή ξεκινήσω κανονικά θα κανω και εγω σαν γυναίκα οτι κάνει και ο άντρας; Κάποιοι λένε τις γυναίκες τις κλείνουν στα γραφεία τις γυναίκες και τους άντρες τους εχουν έξω 2)Μπορεί να μου κάποιος μια ιστοσελίδα ή αν γνωρίζει ο ίδιος που να εχει αναλυτικά όλα τα πεδία; δλδ.. τροχαια.. ματ.. και τα υπολοιπα;3)ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑΑ μπορώ να περάσω τροχαία σαν γυναίκα και γενικά πόσα θα πληρωνομαι?
Η αδερφή μου είναι 8 χρόνια αστυφυλακας στην Αθήνα οπότε θα σου απαντήσω ακριβώς..1) θα κάνεις ότι κάνει ο άνδρας σε υπηρεσίες όπως πχ τμήμα ή τροχαια. Συνήθως μετά από 5-6 χρόνια στις γυναίκες δίνεται η δυνατότητα να μεταθετηθουν σε μια υπηρεσία μη μαχιμη, δηλαδή γραφείο διεύθυνσης ή στο 100 εάν το ζητήσουν.2) ορισμένες μη ειδικές υπηρεσίες είναι τροχαια, τμήμα,100, ασφάλεια και οι αστυνομικές διευθύνσεις. Ύστερα υπάρχουν οι ειδικές υπηρεσίες που τις έχει αναλυτικά στο astynomia.gr.3) μπορείς να πας τροχαια ίσως και με το που βγεις από τη σχολή. Ο μισθος ενός νεοεξερχομενου αστυφυλακα μαζί με νυχτερινά και πενθημερα είναι περίπου στα 950 ευρώ αν δεν κάνω λάθος και αυξάνεται ελάχιστα κάθε 2 χρόνια. Η αδερφή μου πάντως με 8 χρόνια υπηρεσίας φτάνει και τα 1100
Vegeta 1993 καλημερα φιλε μου.. Οχι απο επαλ ειμαι. Εδω το 2016 και εγω αλλα απο ΕΠΑΛ ομαδα β.. Ειχε δηλαδη μαθηματα ενιαίου λυκείου.. Αλλα να πιάσω 18.000 λιγο δύσκολο μετα από τοσα χρόνια απουσίας. Καταφερα βεβαια να πςρασου αλλου αλλα λεω να δοκιμάσω ξανα. ΕΠΑΛ ομαδα α ησουν; Αν θες στειλε μου προσωπικο μηνυμα να μην γεμίζουμε εδω το φορουμ με άσκοπα μηνύματα