Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dokimos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Dokimos »

Semers έγραψε:Λογικά θα πας, τα βύσματα δεν χωράνε εύκολα στην υπόθεση αυτή όσο και αν φαίνεται αστείο για τη χώρα από το 2011 και μετά υπάρχει λίγο αξιοκρατία...

Καλησπέρα Semers.

Στην ΣΑΕΑ είναι "καλό" να είσαι βαθμοφόρος;

Σαν ομαδάρχης εκτελείς υπηρεσίες;

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

Giorgosf15 έγραψε:Marsupilami καταρχας διαβασα χθες την απαντηση σου για την διαγραφη που ανεφερα κ θα κανω κ εγω το ιδιο γιατι το πασο ειναι χρησιμο στα ΜΜΜ, ας πεσουν τα πρωτα τηλ απο το α. Τ. Κ μετα η διαγραφη. Μιας κ ανεφερες οτι θα δηλωσεις πρωτο το ρεθυμνο εισαι απο Νοτια Ελλαδα αν επιτρεπεται;

ναι φιλε απο νοτια ελλαδα ειμαι συγκεκριμενα πατρα. Θα δηλωσω πρωτα ρεθυμνο και βλεπουμε ας γινει οτι να ναι αφου περασα τα υπολοιπα θα τα βρουμε

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από wolver »

Semers έγραψε:Λογικά θα πας, τα βύσματα δεν χωράνε εύκολα στην υπόθεση αυτή όσο και αν φαίνεται αστείο για τη χώρα από το 2011 και μετά υπάρχει λίγο αξιοκρατία...

Αλλαξε κατι στην λειτουργεια της σχολης απο το 2011 κ μετα;

Άβαταρ μέλους
Police_7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Police_7 »

Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά, το site της αστυνομίας λέει να μην υπερβαίνεις το 26ο έτος της ηλικίας κατά τη 31 Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας των εξετάσεων. Είμαι γεννημένος το Σεπτέμβριο του 1992, οπότε δε ξεπερνάω το 26ο έτος της ηλικίας αλλά θα είμαι ακριβώς 26. Έχω δικαίωμα συμμετοχής για αστυφυλακων στις πανελλήνιες του 2018;
Dokimos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Dokimos »

Police_7 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά, το site της αστυνομίας λέει να μην υπερβαίνεις το 26ο έτος της ηλικίας κατά τη 31 Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας των εξετάσεων. Είμαι γεννημένος το Σεπτέμβριο του 1992, οπότε δε ξεπερνάω το 26ο έτος της ηλικίας αλλά θα είμαι ακριβώς 26. Έχω δικαίωμα συμμετοχής για αστυφυλακων στις πανελλήνιες του 2018;

Δυστυχώς όχι. Η επόμενη προκήρυξη θα γράφει έτος γεννήσεως 1993 και μετά (του 17' έγραφε 1992 και μετά).

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Οχι διοτι στις επομενες πανελληνιες θα εχεις κλεισει τα 26 και θα εχεις μπει στα 27 εαν δεν κανω λαθος. Πιστευω πως αυτο ειναι μεγαλη αδικια. Π. Χ στις προκυρηξεις ειδικων φρουρων π εχουν ως οριο τα 28 χρονια τους ακομα και οσοι εχουν κλεισει τα 28 μπορουν ν παρουν μερος π ειναι και το πιο σωστο για μενα
Tasis123gr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Tasis123gr »

wolver έγραψε:Οχι διοτι στις επομενες πανελληνιες θα εχεις κλεισει τα 26 και θα εχεις μπει στα 27 εαν δεν κανω λαθος. Πιστευω πως αυτο ειναι μεγαλη αδικια. Π. Χ στις προκυρηξεις ειδικων φρουρων π εχουν ως οριο τα 28 χρονια τους ακομα και οσοι εχουν κλεισει τα 28 μπορουν ν παρουν μερος π ειναι και το πιο σωστο για μενα

Μια χαρά δίκαιο είναι.. Δεν γίνεται ο καθένας να θυμάται στα 30 του ότι η αστυνομία παρέχει σίγουρα λεφτά.. Όσον αφορά τους ειδικούς φρουρους λογικό να υπάρχει αυτή η διαφορά..

Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 135
Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από johnny13 »

Παντως θα ειχε πολυ πλακα να μπω Αστυφυλακων. Θα με βλεπαν οι "ανωτεροι" και θα ακουγα καμπανα. Χοντρη κιολας+ οτι θα γελουσαν ολοι οι μαθητευομενοι. Ο πρωτος Emo δοκιμος Αστυφυλακας. Ε ρε γελιο και καμπανα που θα ετρωγα...
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

johnny13 έγραψε:Παντως θα ειχε πολυ πλακα να μπω Αστυφυλακων. Θα με βλεπαν οι "ανωτεροι" και θα ακουγα καμπανα. Χοντρη κιολας+ οτι θα γελουσαν ολοι οι μαθητευομενοι. Ο πρωτος Emo δοκιμος Αστυφυλακας. Ε ρε γελιο και καμπανα που θα ετρωγα...

αν εχεις σκοπο να ενταχθεις στο σωμα θα πρεπει να ενστερνιστεις και τους κανονες του και να πειθαρχεις για να γινεται σωστη δουλεια. Φυσικα μπαινοντας θα πρεπει να τα θυσιασεις αυτα γτ το πεζοδρομιο δεν γελαει καθολου.

Άβαταρ μέλους
Semers
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Semers »

Emo γουλί κουρεμένος λίγο δύσκολο!
Άβαταρ μέλους
nikos_b
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nikos_b »

Γεια σας παιδες,Περασα αστυφυλακων φετος με τις πανελληνιες μετα απο δευτερη προσπαθεια (ειμαι του 98') και εχω δυο αποριες. Ακουσα οτι το δευτερο ετος της σχολης δεν ειναι εσωκλειστο αλλα ειναι ολοκληρο πρακτικη και οτι οι περισσοτεροι πανε στην αθηνα ισχυει κατι τετοιο;

Επισης γνωριζει κανεις πως θα γινει η τοποθετηση στις σχολες; Με βαση ποια κριτηρια; Π. Χ μορια, τοπος καταγωγης κ. Λ. Π

Tasis123gr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Tasis123gr »

nikos_b έγραψε:Γεια σας παιδες,Περασα αστυφυλακων φετος με τις πανελληνιες μετα απο δευτερη προσπαθεια (ειμαι του 98') και εχω δυο αποριες. Ακουσα οτι το δευτερο ετος της σχολης δεν ειναι εσωκλειστο αλλα ειναι ολοκληρο πρακτικη και οτι οι περισσοτεροι πανε στην αθηνα ισχυει κατι τετοιο;

Επισης γνωριζει κανεις πως θα γινει η τοποθετηση στις σχολες; Με βαση ποια κριτηρια; Π. Χ μορια, τοπος καταγωγης κ. Λ. Π

Ναι στο 2ο έτος κάνουν πρακτική οι περισσότεροι Αθήνα διότι εκεί υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη από προσωπικό. Στις σχολές τώρα.. Γυναίκες δεν πάνε διδυμοτειχο. Προηγούνται στις επιλογές πολυτεκνοι τριτεκνοι και δεν ξέρω τι άλλες κατηγορίες είναι.. Και τέλος πάει με μόρια εισαγωγής.

Άβαταρ μέλους
nikos_b
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikos_b »

Tasis123gr έγραψε:
nikos_b έγραψε:Γεια σας παιδες,Περασα αστυφυλακων φετος με τις πανελληνιες μετα απο δευτερη προσπαθεια (ειμαι του 98') και εχω δυο αποριες. Ακουσα οτι το δευτερο ετος της σχολης δεν ειναι εσωκλειστο αλλα ειναι ολοκληρο πρακτικη και οτι οι περισσοτεροι πανε στην αθηνα ισχυει κατι τετοιο;

Ναι στο 2ο έτος κάνουν πρακτική οι περισσότεροι Αθήνα διότι εκεί υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη από προσωπικό. Στις σχολές τώρα. Γυναίκες δεν πάνε διδυμοτειχο. Προηγούνται στις επιλογές πολυτεκνοι τριτεκνοι και δεν ξέρω τι άλλες κατηγορίες είναι. Και τέλος πάει με μόρια εισαγωγής.

Ευχαριστω για την απαντηση,

Στο ετος της πρακτικης εκτος απο τα 250 ευρω (τοσο ακουσα οτι ειναι ο μισθος) το κρατος παρεχει τιποτα περισσοτερο οπως για παραδειγμα καταλυματα η τροφη Η θα χρειαστει να με συντηρουν οι δικοι μου ακομα και οντας δοκιμος αστυφυλακας;

Ακομη, στην πρακτικη με τι ασχολουνται οι δοκιμοι; Εντασονται κανονικα στις υπολοιπες ομαδες οπως ΔΙ. Ας, αμεση δραση, τροχαια κ. Λ. Π η αναλαμβανουν αλλα καθηκοντα;

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Το κρατος δεν σου παρεχει τιποτα παραπανω απο τα 250 ευρω δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεις να πηγαινεις στην λεσχη να τρως απο εκει. Τωρα για το εαν εντασσονται κανονικα σε ομαδες απο οτι εχω ακουσει στα ματ και στα τμηματα αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος γ αυτο Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikos_b
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikos_b »

wolver έγραψε:Το κρατος δεν σου παρεχει τιποτα παραπανω απο τα 250 ευρω δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεις να πηγαινεις στην λεσχη να τρως απο εκει. Τωρα για το εαν εντασσονται κανονικα σε ομαδες απο οτι εχω ακουσει στα ματ και στα τμηματα αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος γ αυτο Εικόνα
Και στην περιπτωση που ενα παιδι δεν εχουν να το συντηρησουν οι δικοι του τι υποτιθεται οτι πρεπει να κανει; Να ζησει με 250 ευρω το μηνα;

Επισης αλλη μια ερωτηση, στα θεματα φυσικης καταστασης και αυτοαμυνας-αυτοπροστασιας δινεται η καταλληλη βαρυτητα στην σχολη η τα περναν στα γρηγορα κανοντας ενα "πασαλειμμα";

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης