Ραδιο αρβυλα εχουμε καταντησει μου φαινεται!!! Δεν ξερω που ακριβως περνετε τηλεφωνο και σας λενε ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ... και ολα τα σχετικα... οπως και εσυ Θεμιστοκλη που λες για την θεια σου... ειναι τελειως ΑΚΥΡΟΟΟΟ... δεν γινεται να τους εχουν παρει και να μην ξερει κανεις τιποτα.. και να μην εχει βγει ουτε καν στις εφημεριδες...η ασχετη ειναι η πολυ απλα οπως ειπε και ο κωστας ειναι αμοιβαια τα αισθηματα! και παμε παρακατω... πειτε μου ΠΟΥ πηρατε τηλεφωνο και σας ειπαν τελος του μηνα γιατι και εγω ΜΟΛΙΣ πηρα τηλεφωνο στα γραφεια και μου ειπαν να ξαναπαρω σε 20 μερες... πραγμα που μου το λενε εδω και κατι μηνες... και πως δεν γνωριζουν κατι ΑΚΟΜΑ!
Στα γραφεία σας λένε ότι τους λένε. Αρκετοί ΕΠΟΠ μέσα στο σώμα από τα διάφορα που ακούγονται γνωρίζανε ότι τους πέρνανε τον Ιούλιο. Τώρα το γιατί έγινε (αν έγινε) μυστικά και δεν το δημοσιοποιήσανε δεν ξέρω ούτε φαντάζομαι το λόγο. Προσωπικά πιστεύω ότι θα βγάλουν φέτος προκύριξη αλλά μόνο για να συμπληρώσουν τις κενές θέσεις.
badgirl στο υπουργείο το λένε ότι θα βγει τέλος του μηνός!! Απλά έχουν αυτή την ενημέρωση αλλά δεν είναι σίγουροι για το πότε θα βγει. Γι αυτό σου λένε να παίρνεις συνέχεια τηλ να ρωτάς!! Αν κοιτάξεις και στην εφημερίδα της Κυβέρνησης αυτό γράφει... !!! Τώρα υπομονή μέχρι να βγει!!
Όντως αυτό είναι αλήθεια Θεμιστοκλή!! Το ενδεχόμενο να έχει βγει η προκήρυξη κρυφά και να έχουν πάρει ήδη τους ΕΠ. ΟΠ δεν παίζει!! Θα το έγραφαν στις εφημερίδες, θα το ακούγαμε στα Μ. Μ. Ε... θα μας το λεγαν και στο υπουργείο!! Νομίζεις ότι έχουν την όρεξη μας κάθε 3 και λίγο να τους παίρνουμε και να τους ρωτάμε "πότε θα βγει η προκήρυξη"; !!!