Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από wolver »

Δεν θελουν ολοι να γινουν αστυνομικοι και ασε που εαν εφαρμοστει θα δημιουργειτε μια βαση οποτε αυτοι με τον μεγαλυτερο βαθμο θα μπαινουν οπως γινεται και στην προκηρυξη των ε. Φ π. Χ
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Φυσικά και δεν θέλουν όλοι να γίνουν αστυνομικοί.

Αυτοι όμως που θέλουν να μπουν στο δημόσιο είναι αμέτρητοι και η Αστυνομία το προσφέρει πολύ εύκολα αυτό μιας και η συγκεκριμένη δουλειά δεν είναι ούτε ιδιαίτερα δύσκολη ούτε γνώσεις θέλει.

Αυτός είναι και ο λόγος που αν βγει ποτέ προκήρυξη για Ε. Φ θα έχει τόσες συμμετοχές που μόνο αυτοί με πτυχία, μεταπτυχιακά και όλων των ειδών τα διπλώματα θα καταλήξουν να μπουν.

Ξύπνα, οι βάσεις τις αστυνομίας από εκεί που ήταν πάτος και πάλι δεν έμπαινε κανείς και έπρεπε να πάρουν Ε. Φ έχει φτάσει σε σημειο να περνάει την βάση που έχουν οι Πολιτικοί μηχανικοί...

Ο κόσμος διψάει για θέση στο δημόσιο σήμερα.

Άβαταρ μέλους
tania96
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από tania96 »

Επειδή μου αρέσει και η αστυνομία εκτός από τις στρατιωτικές σχολές, πιστεύετε πως το ύψος για τις γυναίκες πρόκειται να μειωθεί για φέτος; Γιατί είχα διαβάσει πως θα αποφασιστεί από το ευρωπαϊκό δικαστήριο.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

JohnTehGreek έγραψε:Φυσικά και δεν θέλουν όλοι να γίνουν αστυνομικοί.

Αυτοι όμως που θέλουν να μπουν στο δημόσιο είναι αμέτρητοι και η Αστυνομία το προσφέρει πολύ εύκολα αυτό μιας και η συγκεκριμένη δουλειά δεν είναι ούτε ιδιαίτερα δύσκολη ούτε γνώσεις θέλει.

Αυτός είναι και ο λόγος που αν βγει ποτέ προκήρυξη για Ε. Φ θα έχει τόσες συμμετοχές που μόνο αυτοί με πτυχία, μεταπτυχιακά και όλων των ειδών τα διπλώματα θα καταλήξουν να μπουν.

Ξύπνα, οι βάσεις τις αστυνομίας από εκεί που ήταν πάτος και πάλι δεν έμπαινε κανείς και έπρεπε να πάρουν Ε. Φ έχει φτάσει σε σημειο να περνάει την βάση που έχουν οι Πολιτικοί μηχανικοί...

να σου θυμησω οτι στην προκηρυξη των ειδικων φρουρων δεν πιανονται τα πτυχια ή τα μεταπτυχιακα. Επισης να σου θυμησω οτι παλια μπαινανε 1200 ατομα απο πανελληνιες και παιρναν και ειδικους φρουρους. Σκεψου τωρα που μπαινουν 250 ατομα απο τις σχολες εαν χρειαζονται περισσοτερα ατομα ειτε ειναι ε. Φ ειτε ατομα απο πανελληνιες εχουμε χρονια μπροστα μας πολλα αλλαζουν εγω θελω να κλεισω την κουβεντα Υ. Γ δεν μοιραζω σε κανεναν ελπιδες

kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από kwsthsnba21 »

Μάλιστα. Άλλο και αυτό πάλι καινούργιο. Τι να αλλάξει δηλαδή; καλό θα είναι ότι λεμέ να το στηρίζουμε κάπου και όχι να λέμε είδα , ακουσα ξέρω , γνωρίζω.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

wolver έγραψε:

να σου θυμησω οτι στην προκηρυξη των ειδικων φρουρων δεν πιανονται τα πτυχια ή τα μεταπτυχιακα. Επισης να σου θυμησω οτι παλια μπαινανε 1200 ατομα απο πανελληνιες και παιρναν και ειδικους φρουρους. Σκεψου τωρα που μπαινουν 250 ατομα απο τις σχολες εαν χρειαζονται περισσοτερα ατομα ειτε ειναι ε. Φ ειτε ατομα απο πανελληνιες εχουμε χρονια μπροστα μας πολλα αλλαζουν. Εγω εδω θελω να κλεισω την κουβεντα Υ. Γ δεν μοιραζω σε κανεναν ελπιδες

Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Terminator »

Η απόφαση απο το ευρωπαικό δικαστήριο ακόμα εκκρεμεί και μάλλον δεν προλαβαίνει τους φετινούς υποψήφιους
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

wolver έγραψε:

να σου θυμησω οτι στην προκηρυξη των ειδικων φρουρων δεν πιανονται τα πτυχια ή τα μεταπτυχιακα. Επισης να σου θυμησω οτι παλια μπαινανε 1200 ατομα απο πανελληνιες και παιρναν και ειδικους φρουρους. Σκεψου τωρα που μπαινουν 250 ατομα απο τις σχολες εαν χρειαζονται περισσοτερα ατομα ειτε ειναι ε. Φ ειτε ατομα απο πανελληνιες εχουμε χρονια μπροστα μας πολλα αλλαζουν εγω θελω να κλεισω την κουβεντα Υ. Γ δεν μοιραζω σε κανεναν ελπιδες

Δεν είναι ανάγκη να μου το θυμήσεις γιατί δεν το ξέρω - δεν με νοιάζει.

Παρόλα αυτά να σου δώσω ένα πολύ απλό παράδειγμα.

Είχε βγει προκήρυξη για νοσηλευτές πριν 1 - 2 χρόνια και σε 2 μέρες είχε 52.000 συμμετοχές.

Και μιλάμε για ανθρώπους με πτυχία έτσι;

Τι πιστεύεις ότι θα γίνει αν βγει προκήρυξη για Ε. Φ το οποίο δεν απαιτεί πτυχίο; Πως θα γίνουν οι επιλογές αφού είναι σίγουρο ότι θα χτυπήσει πάνω από 150.000 ανθρώπους συμμετοχή;

BTW δεν θα επεκταθώ πιο πολύ, απλά πράγματα είναι αυτά, αν θες να πεις τίποτα άλλο να πας στο θεμα των ΕΦ

vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από vardtrooper »

Συγγνωμη για το λαθος μου για τα ακαδημαικα ετη ενω δινω φετος παιδια. Και παλι συγγνωμη!
Άβαταρ μέλους
luchy
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από luchy »

JohnTehGreek έγραψε:Δεν είναι ανάγκη να μου το θυμήσεις γιατί δεν το ξέρω - δεν με νοιάζει.

Παρόλα αυτά να σου δώσω ένα πολύ απλό παράδειγμα.

Είχε βγει προκήρυξη για νοσηλευτές πριν 1 - 2 χρόνια και σε 2 μέρες είχε 52.000 συμμετοχές.

Και μιλάμε για ανθρώπους με πτυχία έτσι;

Τι πιστεύεις ότι θα γίνει αν βγει προκήρυξη για Ε. Φ το οποίο δεν απαιτεί πτυχίο Πως θα γίνουν οι επιλογές αφού είναι σίγουρο ότι θα χτυπήσει πάνω από 150.000 ανθρώπους συμμετοχή;

BTW δεν θα επεκταθώ πιο πολύ, απλά πράγματα είναι αυτά, αν θες να πεις τίποτα άλλο να πας στο θεμα των ΕΦ

με απολυτηριο λυκειου ειδικες δυνάμεις κτλ
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Παιδια θελω να ρωτησω αν ξερετε αν εχει βγει η προκηρυξη για την αστυφυλακων;
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Παιδια θελω να ρωτησω επισης εγω που ειχα ενα ατυχημα με την μοτοσυκλετα και εχω παθει εξαρθρωση ωμου απο της 4 του Ιανουαριου λετε να εχω κανενα θεμα επειδη δινω τον Ιουνιο πανελληνιες και τον Ιουλιο αθληματα;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Εαν δεν σε εμποδιζει στο να πεταξεις την σφαιρα οσο χρειαζεται τοτε οχι δεν εχεις καποιο θεμα
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δισταζω λιγο στο πεταγμα φιλε αλλα ενταξει.
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από AlexG7 »

Δε προκειται να σε εξετασουν εξονυχιστικα. Οι εξετασεις που πρεπει να περασεις απο γιατρους μπορεις να βρεις ποιες ειναι, κ αυτες ειναι τελειως τυπικες, πολλες φορες δε σε κοιτανε καν κ απλα σου βαζουν υπογραφη αφου σε ρωτησουν το τυπικο "εχεις καποιο προβλημα" και φυσικα τους λες οχι.

Απο εκει κ περα αν εσυ βγαλεις πχ το 1000 κουτσενοντας ή μπουσουλοντας μεσα στο χρονο που θελουν, περασες

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης