Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από AlexG7 »

Ακουσα σημερα στις ειδησεις κατι που με μπερδεψε

ελεγε για τους φετινους επιτυγχοντες των πανελλαδικων κ οτι πρεπει να εγγραφουν στις σχολες τους μεχρι 12 του μηνος

κ συγκεκριμενα για στρατιωτικες αστυνομικες κλπ οτι θα βγει αργοτερα ανακοινωση απο τα αρμοδια υπουργεια

αυτο που με μπερδεψε ειναι αν θα πρεπει να εγγραφουν οι περσινοί επιτυγχοντες (14 κ 15) ή αυτοι που εδωσαν φετος;(2016)

Άβαταρ μέλους
Police_7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Police_7 »

AlexG7 έγραψε:Ακουσα σημερα στις ειδησεις κατι που με μπερδεψε

ελεγε για τους φετινους επιτυγχοντες των πανελλαδικων κ οτι πρεπει να εγγραφουν στις σχολες τους μεχρι 12 του μηνος

κ συγκεκριμενα για στρατιωτικες αστυνομικες κλπ οτι θα βγει αργοτερα ανακοινωση απο τα αρμοδια υπουργεια

αυτο που με μπερδεψε ειναι αν θα πρεπει να εγγραφουν οι περσινοί επιτυγχοντες (14 κ 15) ή αυτοι που εδωσαν φετος;(2016)

Αυτό που άκουσες φίλε είναι για τους επιτυχόντες ΑΕΙ - ΤΕΙ. Δεν έχει να κάνει με τη σχολή σου! Το μόνο που αφορά τους επιτυχόντες των Αστυνομικών σχολών για φέτος είναι όταν θα ενημερωθούν από τα Α. Τ της περιοχής τους να πάνε να πάρουν τη βεβαίωση επιτυχίας. Όλα τα υπόλοιπα όσον αφορά εγγραφές-δήλωση σχολών προτίμησης κλπ κλπ θα γίνουν του χρόνου τέτοιο καιρό περίπου λίγο πριν την εισαγωγή στη σχολή.
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από AlexG7 »

Αυτη την περιοδο δλδ (φετος) θα γινει η εγγραφη, δηλωση κλπ οσων περασαν το 14 και το 15?
Άβαταρ μέλους
Semers
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Semers »

AlexG7 έγραψε:Αυτη την περιοδο δλδ (φετος) θα γινει η εγγραφη, δηλωση κλπ οσων περασαν το 14 και το 15?
Ναι

Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 135
Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από johnny13 »

Δηλαδη κατασκηνωση Αστυνομικων που ειχε πει ενα αλλο παιδι για τους δευτεροετεις της Σχολης δεν υπαρχει; Γιατι δεν θελω να επιβαρυνω την οικογενεια μου με ενοικια και ιστοριες.
Άβαταρ μέλους
Semers
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Semers »

johnny13 έγραψε:Δηλαδη κατασκηνωση Αστυνομικων που ειχε πει ενα αλλο παιδι για τους δευτεροετεις της Σχολης δεν υπαρχει; Γιατι δεν θελω να επιβαρυνω την οικογενεια μου με ενοικια και ιστοριες.
Στο δεύτερο έτος που είσαι πρακτική μένεις σε ξενοδοχείο πούμε το πληρώνει η υπηρεσία ή σε αστυνομική εγκατάσταση αν υπάρχει στο σημειο

Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Οκ, ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση
Assassin00
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Assassin00 »

Ένας απόφοιτος αστυφυλακας πάει ευκολότερα σε ένα τμήμα ασφαλείας από έναν απόφοιτο υπαστυνομο; Θέλω να πω στα τμήματα ασφαλείας τι έχει περισσότερη ζήτηση; Επίσης θα ήθελα να ξέρω τις διαφορές της καθημερινοτητας των δύο αυτών βαθμών στα τμήματα ασφαλείας
Η ΣΗΜΑΊΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΏ ΈΧΕΙ ΈΝΑΝ ΛΕΥΚΌ ΣΤΑΎΡΟ
Άβαταρ μέλους
Semers
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Semers »

Assassin00 έγραψε:Ένας απόφοιτος αστυφυλακας πάει ευκολότερα σε ένα τμήμα ασφαλείας από έναν απόφοιτο υπαστυνομο; Θέλω να πω στα τμήματα ασφαλείας τι έχει περισσότερη ζήτηση; Επίσης θα ήθελα να ξέρω τις διαφορές της καθημερινοτητας των δύο αυτών βαθμών στα τμήματα ασφαλείας
Πλέον μετά τη σχολή όλοι πάνε ΑΤ λόγω προεδρικού διαταγματος και σε κάποιες άλλες υπηρεσίες που δεν είναι το ΤΑ. Σαν υπαστυνομος στα ΤΑ δεν έχεις τεράστιες διαφορές με τους αστυφυλακες και οι δύο αξυπ κάνουν και λόγω έλλειψης και μεταγωγες. Σίγουρα σαν αξιωματικός είναι καλύτερα σε όλες τις υπηρεσίες αλλιώς όλοι αστυφυλακες θα γινοντουσαν

Άβαταρ μέλους
tasosvr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από tasosvr »

Κανενα νεο με τους επιλαχοντες εχουμε; Βγηκαν οι πινακες;
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nikytheguy »

Semers έγραψε:
Assassin00 έγραψε:Ένας απόφοιτος αστυφυλακας πάει ευκολότερα σε ένα τμήμα ασφαλείας από έναν απόφοιτο υπαστυνομο; Θέλω να πω στα τμήματα ασφαλείας τι έχει περισσότερη ζήτηση; Επίσης θα ήθελα να ξέρω τις διαφορές της καθημερινοτητας των δύο αυτών βαθμών στα τμήματα ασφαλείας
Πλέον μετά τη σχολή όλοι πάνε ΑΤ λόγω προεδρικού διαταγματος και σε κάποιες άλλες υπηρεσίες που δεν είναι το ΤΑ. Σαν υπαστυνομος στα ΤΑ δεν έχεις τεράστιες διαφορές με τους αστυφυλακες και οι δύο αξυπ κάνουν και λόγω έλλειψης και μεταγωγες. Σίγουρα σαν αξιωματικός είναι καλύτερα σε όλες τις υπηρεσίες αλλιώς όλοι αστυφυλακες θα γινοντουσαν

Και μετά τα 2 έτη μπορούν να πάρουν μετάθεση για ΤΑ;
Άβαταρ μέλους
TAG
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από TAG »

Semers έγραψε:

Άρα πλεον δεν εχει και πολυ σημασια η σειρά εξόδου σου, έτσι; Αμα ολοι πανε Α. Τ... Εκτος αν απλως επιλεγεις περιοχη των Α. Τ. Και εκει μετρα η σειρα εξοδου.

Επίσης, οταν εισαι δοκιμος αστυφυλακας, σε δίνουν πιστόλι ή όχι; Έχω λάβει και θετικες και αρνητικες απαντήσεις επι τουτου. Εαν πέρνεις (στο δοκιμιλικι), πέρνεις το USP Compact 9mm η περιστροφο (S&W/Ruger) ;
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Παλαιότερα αν θυμάμαι καλά έπαιζε σημαντικό ρόλο η σειρά αποφοίτησης. Συνήθως όσοι έβγαζαν καλή σειρά πήγαιναν Ασφάλεια ή σε ΑΤ. Επίσης, ας πούμε οι όχι τόσο υψηλά στην σειρά αποφοίτησης συνηθιζόταν να πηγαίνουν ΥΑΤ-ΥΜΕΤ. Τώρα ο Semers θα ξέρει καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Διαγραψανε την σελιδα 39 ή μου φανηκε?
Άβαταρ μέλους
Semers
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Semers »

Καταδρομέας έγραψε:Παλαιότερα αν θυμάμαι καλά έπαιζε σημαντικό ρόλο η σειρά αποφοίτησης. Συνήθως όσοι έβγαζαν καλή σειρά πήγαιναν Ασφάλεια ή σε ΑΤ. Επίσης, ας πούμε οι όχι τόσο υψηλά στην σειρά αποφοίτησης συνηθιζόταν να πηγαίνουν ΥΑΤ-ΥΜΕΤ. Τώρα ο Semers θα ξέρει καλύτερα.
Η σειρά εξόδου παίζει ρόλο στην επιλογή του ΑΤ. Μετά από δύο χρόνια πας αν θες ΤΑ. Η σειρά εξόδου των αξιωματικών παίζει ρόλο για την επετηρίδα και τις κρίσεις αργότερα καθώς και την επιλογή του ΑΤ

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες