Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από vasilis13 »

Ευχαριστώ πολύ papikos.
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Και κάτι άλλο που ξέχασα. Τώρα που πέρασα αστυφυλάκων θα πρέπει να διαγραφώ από την σχολή που είχα περάσει. Όποιος μπορούσε να μου πει και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα για να ρωτήσω για αυτό συγχωρήστε με.
Άβαταρ μέλους
diresta
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από diresta »

Γεια σας παιδια. Εγω περασα περυσι στη σχολη αστυφυλακων και μετα απο εναν χρονο αναμονης πλησιαζει επιτελους η στιγμη να μπω. Συγχαρητηρια σε οσους περασαμ φετος. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Εχω ακουσει οτι αυτοι που εχουν τις καλυτερες σειρες εισοδου σε καθε σχολη γινονται ομαδαρχες. Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι ακριβως οι ομαδαρχες, με τι ασχολουνται καθως και ποσοι ειναι σε καθε σχολη ; Ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
diresta
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από diresta »

Απο τη σχολη σου θα πρεπει να διαφραφεις ετσι κι αλλιως πριν καταταγεις αλλα αφου θα μπεις τον οκτωβριο του 2017, απο τη σχολη σου να διαγραφεις τον σεπτεμβριο του 2017 ;)
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από AlexG7 »

Στη σχολη πανω κατω οι υπηρεσιες πως πανε; Δλδ ποσο συχνα εχεις υπηρεσια;(ποια ειναι η αναλογια των καθημερινων υπηρεσιων και του αριθμου των δοκιμων που φοιτουν; )

Πχ στο στρατο ειχα 2-3 μερες υπηρεσια μετα εξοδο (προς το τελος της θητειας πηγε 1-1)

Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Τον σεπτέμβριο του 2017. Ευχαριστώ πολύ.
Άβαταρ μέλους
pasos98
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από pasos98 »

Γινεται κανεις να ανεβει στην σχολη αξιωματικων απο την αστυφυλακων, εκτος απο τις πανελληνιες;
Άβαταρ μέλους
Panosss
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6
Ενδιαφέροντα: Μπάσκετ
Επάγγελμα: Φοιτητής

Δημοσίευση από Panosss »

pasos98 έγραψε:Γινεται κανεις να ανεβει στην σχολη αξιωματικων απο την αστυφυλακων, εκτος απο τις πανελληνιες;
Με το να βγεις ανάμεσα στους 5 πρώτους στις αστυφυλακων σε όλη την Ελλάδα

Ω ξειν', αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.
Άβαταρ μέλους
tasosvr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από tasosvr »

Καλησπερα για τον αριθμο επιλαχοντων που μπορουμε να μαθουμε τον αριθμο που ειμαστε, μηπως θα βγει καποια σχετικη ανακοινωση η πρεπει καπου να ρωτησουμε?
Άβαταρ μέλους
Police_7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Police_7 »

tasosvr έγραψε:Καλησπερα για τον αριθμο επιλαχοντων που μπορουμε να μαθουμε τον αριθμο που ειμαστε, μηπως θα βγει καποια σχετικη ανακοινωση η πρεπει καπου να ρωτησουμε;

Καλησπέρα φίλε. Πήρα σήμερα το πρωί στο Υπουργείο διότι με ενδιαφέρει να μάθω κι εγώ. Απο Σεπτέμβριο μου είπαν να πάρουμε πάλι τηλέφωνο διότι τότε θα έχουν τις καταστάσεις για τους επιλαχόντες.
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

johnny13 έγραψε:Οι Πολυτεκνοι μια χαρα την εχουν.1.000 μορια λιγοτερα
εχεις δικιο αλλα δυστυχως ειναι η αληθεια Η συγκεκριμενη ταξη απολαμβανει προνομοια σε σχεση με Την προσβαση στην ακαδημαικη εκπευδευση απο τους υπολοιπους υποψηφιους πραγμα που ειναι αντισυγματικο. Ολοι πρεπει να εχουν τις ιδιες ευκαιριες στη εκπαιδευση και οχι καποιοι να μπαινουν απο την πισω πορτα. Να μαζευτειτε οσοι μπορειτε και να κανετε δικαστηριο κατα αυτης της αδικης διαταξης πρεπει να τελειωνει αυτο το ***** καποτε
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από glock »

Χαχχαχαχχαχαχχαχαχα

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από wolver »

***** το 10% στους πολυτεκνους; Ας γελασω λιγο σαν δεν ντρεπεστε μερικοι εδω μεσα! Οι πολυτεκνες οικογενειες ειναι αυτες που ζουν την κριση πιο εντονα απο τον καθενα πλεον. Και το λεω σαν πολυτεκνος ας μ πει ο καθενας οτι θελει μονο καποιος αλλος πολυτεκνος θα με καταλαβει τι εννοω και ποσο δυσκολα ειναι! Η πολιτεια καλα κανει και δινει 10% στους πολυτεκνους διοτι πλεον σχεδον κανενας δεν κανει παιδια και σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχουν νεοι ετσι οπως παει το πραγμα. Οποτε ΝΑΙ 10% και οχι μονο...
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από George911 »

Το πρόβλημα δεν είναι στους πολύτεκνους, ούτε στους τρίτεκνους. Είναι στο ότι δεν τηρούνται οι όροι, σε καμία εξέταση. Ούτε στις Πανελλήνιες, ούτε στις ΠΚΕ. Αυτό που λέει ο wolver είναι αλήθεια. Οι πολύτεκνες οικογένειες έχουν να φροντίσουν 4+ παιδιά. Σκεφτείτε ο ένας έστω να δίνει Πανελλήνιες και να ενδιαφέρεται για Αστυνομικές-Στρατιωτικές σχολές. Σίγουρα θα χρειαστεί κάποια βοήθεια, είτε λέγεται ιδιαίτερα, είτε φροντιστήριο. Περιττό να αναφερθώ στα έξοδα της προπόνησης και της μετακίνησης και διαμονής στις 2 μεγάλες πόλεις, κατά τις ΠΚΕ. Και μέσα σε όλα αυτά, να πρέπει να συντηρούν τα υπόλοιπα μέλη. Τα ***** τα κάνουν οι κυβερνήσεις και τα υπουργεία. Έπρεπε, απλά, να δοθούν περισσότερες θέσεις.
To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από wolver »

Τυχαινει να ειμαι εγω ενα απο τα 6 παιδια της οικογενεια που δινω για αστυνομια! Γ αυτο τα λεω ολα αυτα και οταν ακουω τετοια σχολια σαν του tzitzikakou τρελενομαι καταρχας εγω αθληματα θα κανω μονος μ. Ευτυχως ο πατερας μ ειναι στο σωμα και θα με βοηθησουν καποιοι συναδελφοι του!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες