Προβλήματα στα μάτια και ειδικές δυνάμεις (2009)
Καλησπερα. Παιζει καποιο ρολο η μυωποια για τα αλεξιπτωτα ;
Φιλε αναλογος αν εχεις πολυ θα υπαρξη προβλημα
Καλημερα σε ολουσ. εχω μια απορια και χρειαζομαι την βοηθεια σασ.
Με τις αναβολες που εχω παρει για σπουδες, θα παω στρατο στα 24 περιπου. εχω δηλωσει ειδικες δυναμεισ. εδω γεννιουνται καποιες αποριες.
Αρχικα δηλωσα ουκ αλλα κατα λαθος. μου ειπαν οτι ευκολα μπορω να το αλλαξω και αυτο θα κανω οταν ερθει η στιγμη, γιατι θελω να παω στα αλεξιπτωτα. ως εδω ολα καλα. σωματικα θα με περασουν αμεσως αλλα ειχα καποια προβληματα. πιο συγκεκριμενα ειχα εναν πνευμονοθωρακα λογω του κολυμβησης και των καταδυσεων και εχω 2.75 βαθμους μυοπιασ. ξερει καποιος αν θα με δεχτουν κανονικα;
Με τις αναβολες που εχω παρει για σπουδες, θα παω στρατο στα 24 περιπου. εχω δηλωσει ειδικες δυναμεισ. εδω γεννιουνται καποιες αποριες.
Αρχικα δηλωσα ουκ αλλα κατα λαθος. μου ειπαν οτι ευκολα μπορω να το αλλαξω και αυτο θα κανω οταν ερθει η στιγμη, γιατι θελω να παω στα αλεξιπτωτα. ως εδω ολα καλα. σωματικα θα με περασουν αμεσως αλλα ειχα καποια προβληματα. πιο συγκεκριμενα ειχα εναν πνευμονοθωρακα λογω του κολυμβησης και των καταδυσεων και εχω 2.75 βαθμους μυοπιασ. ξερει καποιος αν θα με δεχτουν κανονικα;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Παιδια εχω μυωπια και για την ακριβεια 5.50 και 6. Απο οτι διαβασα αν εχεις πανω απο 4.5 βγαινεις Ι2 και δεν πας ειδικες δυναμεις. Θα θελα να ρωτησω αν τους πεις στις εξετασεις οτι εχεις πχ 3 στο καθε ματι και οτι φορας φακους σε ελεχγουν ή σε αφηνουν; Γιατι τοτε δεν θα τους πω οτι εχω οταν με ρωτησουν και ας φαω καμπανα. Πειτε μου σας παρακαλω γιατι θελω σαν τρελος και πρεπει να ξερω... Ευχαριστω! ~
-
- Στρατιώτης
Και οταν λεω σε ελεγχουν εννοω αν σε λενε να τους βγαλεις και να διαβασεις τα γραμματα στον τειχο η σου λενε να τους βγαλεις και τους ελεγχουν να δουνε αν λες την αληθεια. Οποιος ξερει και εχει καποια ιδεα ας την πει γιατι εχω αρχισει να χαλιεμαι και θελω πολυ να παω. Ευχαριστω
-
- Στρατιώτης
Και στην τελικη αν με πιασουν να λεω ψεματα οτι δεν εχς μιωπια τι μπορουν να με κανουν; ξερει κανεις αν με ριχνουν καμπανα;
Εχω μοιοπια 3.5 και 5 σχεδον. Ηθελα να παω αλεξήπτοτα αλλα μαλλον κωβομαι. Πεζοναυτες μπορω να μπώ;
-
- Στρατιώτης
Το οριο ειναι 4.5 σε καθε ματι γενικα για Ε. Δ. αν πεις την αληθεια για τους βαθμους η δεν το κρυψεις εντελως βγαινεις Ι2 και δεν μπαινεις.
Ρε παιδια εγω εχω κανει λειζερ, πριν περιπου 4 μηνες, απλα για καποιο χρονικο διαστημα θα πρεπει να φοραω γιαλια ηλιου. Και επειδη μπαινω τωρα το φεβρουαριο και εχοντας χαρτι απο τον γιατρο θα υπαρξει καποιο προβλημα; εφτιαξα τα γιαλια της μυωπιας δηλαδη εβγαλα τους φακους και εβαλα απλο τζαμι ηλιου για να τα φοραω τωρα στην θητεια. Και επειδη μου ειπε και ο γιατρος οτι ετσι δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα, λετε εκει στο στρατο να με βγαλουν γιωτα; οποιος ξερει ας απαντηση.
Ρε παιδια εγω εχω κανει λειζερ, πριν περιπου 4 μηνες, απλα για καποιο χρονικο διαστημα θα πρεπει να φοραω γιαλια ηλιου. Και επειδη μπαινω τωρα το φεβρουαριο και εχοντας χαρτι απο τον γιατρο θα υπαρξει καποιο προβλημα; Εφτιαξα τα γιαλια της μυωπιας δηλαδη εβγαλα τους φακους και εβαλα απλο τζαμι ηλιου για να τα φοραω τωρα στην θητεια. Και επειδη μου ειπε και ο γιατρος οτι ετσι δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα, λετε εκει στο στρατο να με βγαλουν γιωτα; Οποιος ξερει ας απαντηση.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Παιδια καλησπερα! Στις ειδικες δυναμεις δεχονται ατομα με υπερμετρωπια;
καλησπερα σε ολους !1 ερωτηση παιδες. Εχω στραωισμο 4 μοιρες που θα πει οτι δεν ειναι και τοσο πολυ. Τα ματια μου και τα 2 βλεπουν πολυ καλα... Μπορω να υπηρετησω ως καταδρομεας αλεξιπτωτιστης οπως και ειχα δηλωσει;
Καλησπερα παιδες. Υπαρχει κανεις που να ξερει τι παιζει με τα γυαλια στους καταδρομεις; Πρεπει να φοραω φακους; Μπορω Φυσικα να τα εξασφαλισς στις ασκησεις και εχω και αθλητικα γυαλια... Ξερετε! Ορεινος θελω να παω...
Καλησπερα παιδεσ. Κανεις να μου πει Σιγουρα τι παιζει με τα γυαλια στους καταδρομεισ; Πρεπει να φοραω φακουσ; Ειναι προτιμοτεροι οι φακοι γενικα; Απλα σκεφτομαι οτι και οι φακοι μπορει να γινουν πιθονον προβλημα σε καπιοα ασκηση; Ξερει κανεις να μου πει; Ορεινος θελω να παω
Θελω να πάω ειδικες δυνάμεις αλλά φοράω γυαλια γιατι εχω 2 βαθμούς μυωπία. Θα με δεχθουν; Τι ισχυει για το Ι1; Με πιανει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες