Οντως φιλε υπαρχουν τρελα καψωνια στη Σ. Τ. Υ. Α στους πρωτοετεις αλλα μονο αν δεν ειναι καλοι. Οποιος τα κανει ολα σωστα δεν προκειται να φαει καψωνι. Εχω αδερφο στη Σ. Τ. Υ. Α και ξερω.Τί ξέρετε για τη ΣΤΥΑ; Αξίζει σαν σχολή; Έχω ακούσει ότι έχει τρελά καψώνια στους πρωτοετείς(όχι οι απλές κάμψεις). Ισχύει κάτι τέτοιο;
ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή
-
- Ανθυπολοχαγός
- Επικοινωνία:
ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή
-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή
Ναι οντως αυτο π λεει ο Jimmy ισχυει... Εχω κ εγω κουνιαδο στην Σ. Τ. Υ. Α. κ ξερω!
-
- Ανθυπολοχαγός
- Επικοινωνία:
ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή
τστστστστστστς!μαγδαλένα έγραψε:ναι οντως αυτο π λεει ο jimmy ισχυει... Εχω κ εγω κουνιαδο στην ς. Τ. Υ. Α. κ ξερω!
-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή
Αχαχχαχαχχααχ... Εγω τι φταιω; Αφου εχω!
ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή
Γεια σας παιδια!
θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει με σας στη στυα. Ποιο συγκεκριμενα αν ειναι δυσκολα τα πραγαματα απο τους υπολυπουσ Και με τα μαθηματα και την εκπαιδευσει. Αν περνουν καποια χρηματα οι σπουδαστες και ποσα ειναι;
αν μποριται λυστεμμου τις αποριες γιατι δινω πανελληνιες και θελω να περασω στυα.
θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει με σας στη στυα. Ποιο συγκεκριμενα αν ειναι δυσκολα τα πραγαματα απο τους υπολυπουσ Και με τα μαθηματα και την εκπαιδευσει. Αν περνουν καποια χρηματα οι σπουδαστες και ποσα ειναι;
αν μποριται λυστεμμου τις αποριες γιατι δινω πανελληνιες και θελω να περασω στυα.
-
- Ταξίαρχος
- Επικοινωνία:
ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή
Μετεφερα εδω το θεμα σου φιλε μου. Η στυα εχει εδρα στην 128 ΣΕΤΗ στο καβουρι αττικης. Απο το καλοκαιρι μεταφερεται σε νεες εγκαστασεις στην 123 ΠΤΕ στο τατοι. Με την αποφοιτηση σου σου απονεμεται ο βαθμος του σμηνια. Η στυα ειναι η σχολη των τεχνικων της αεροποριας με κατεξοχην τεχνικες ειδικοτητες. Σε θεματα πειθαρχιας θεωρειται απο τις αυστηροτερες. Σαν δοκιμος το επιδομα που λαμβανεις ειναι περιπου 85-90 ευρω
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Ταξίαρχος
- Επικοινωνία:
ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή
Να'σαι καλα, καλη επιτυχισ
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Ανθυπολοχαγός
- Επικοινωνία:
ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή
Δυο διευκρινησεις. Εχει μεταφερθει ηδη στο Τατοι και ο μισθος του Δόκιμου ειναι 106 ευρω το μηνα.Bελερεφόντης έγραψε:Μετεφερα εδω το θεμα σου φιλε μου. Η στυα εχει εδρα στην 128 ΣΕΤΗ στο καβουρι αττικης. Απο το καλοκαιρι μεταφερεται σε νεες εγκαστασεις στην 123 ΠΤΕ στο τατοι. Με την αποφοιτηση σου σου απονεμεται ο βαθμος του σμηνια. Σαν δοκιμος το επιδομα που λαμβανεις ειναι περιπου 85-90 ευρω
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή
Ως προς το θεμα της πειθαρχιας ξεπερνα ακομα και τη Σ. Μ. Υ;
-
- Ανθυπολοχαγός
- Επικοινωνία:
ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή
Ναι την ξεπερναει.Pilotos έγραψε:Ως προς το θεμα της πειθαρχιας ξεπερνα ακομα και τη Σ. Μ. Υ;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Ενδιαφέροντα: Κυνήγι ανεπιθύμητων
- Επάγγελμα: Φοιτήτρια
- Επικοινωνία:
ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή
Που είναι καλύτερη η αντιμετώπιση μέσα στη σχολή στην Ευελπίδων ή στη ΣΤΥΑ;
-
- Ανθυπολοχαγός
- Επικοινωνία:
ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή
Ευελπιδων δεν ξερω τι παιζει φιλε μου αλλα στη Σ. Τ. Υ. Α. Υπαρχει καλη αντιμετωπιση αν εισαι καλος και δεν κανεις π... Ριες.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Ενδιαφέροντα: Κυνήγι ανεπιθύμητων
- Επάγγελμα: Φοιτήτρια
- Επικοινωνία:
ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή
Εγώ θέλω πολύ Ευελπίδων όμως οι δικοί μου επιμένουν ότι ειναι καλύτερα ΣΤΥΑ και είμαι σε δίλημμα... Λένε ότι είναι πιο χαλαρά αεροπορία όμως για να είμαι ειλικρινής δεν το πολυπιστεύω.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή
Είναι πιο χαλαρά στην Π. Α. Αλλά αν θέλεις τη συμβουλή μου να κάνεις αυτό που θέλει η ψυχή σου πάντα...NO FEAR έγραψε:Εγώ θέλω πολύ Ευελπίδων όμως οι δικοί μου επιμένουν ότι ειναι καλύτερα ΣΤΥΑ και είμαι σε δίλημμα... Λένε ότι είναι πιο χαλαρά αεροπορία όμως για να είμαι ειλικρινής δεν το πολυπιστεύω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης