Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Νικος nik
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Νικος nik »

Οσο για τις στρατιωτηκες εκει και αν γινει της αυξησης.. Αφηστε οπως τα εχουν κανει και εχουν βαλει τις σχολες σαν τις ιατρικες θα φτασουν. Να μου το θυμηθειται.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από D.Y.K »

Νικος nik έγραψε:Παιδια αυτα που λετε δεν υσχιουν. Αν υσχιαν αυτα που ελεγε ο Κωστας θα απανταγε. Εχει τεραστια ζητηση και εχουν γραψει καλα... Ξερω πολλα παιδια που γραψαν πανω απο δεκαεξι μισο. Οσο για τις αλλες κατηγοριες πολυτεκνοι σιγουρα 15300 δηλαδη σιγουρα πανω απο την περσινη βαση. Λοιπον εγω δεν εχω γραψει καλα 16150 και δεν προκειται να παω για προκατακτικες εξετασεις. Δεν υπαρχει λογος. Σιγουρα θα υπαρχει αυξηση. Μεχρι και τα καναλια το ειπαν που δεν ειχαν ξανασχοληθει ποτε με την σχολη. Γνωμη μου οποιος ειναι κατω απο 16200 για ολες τι κατηγοριες μην παει καν. Τσαμπα εξοδα ρε παιδια. Αν θελετε προβλεψη 16400 γενικη και 16000 πολυτεκνοι. Νομιζω ξερουμε ολοι οτι θα εχει ανοδο μεγαλη οσο και να μην τ θελουμε. Φιλικα

Σεβαστές οι εκτιμήσεις σου, αλλά ΠΚΕ να πας να δώσεις μικρέ.

Ποτέ δεν ξέρεις το ποια θα είναι η έκβαση και η εξέλιξη των γεγονότων.

Μην απογοητεύεστε και μην πετάτε στα σκουπίδια τους κόπους και τα βάσανα μιας ολόκληρης χρονιάς.

Θέλει πείσμα και υπομονή.

Μια χαρά είναι τα μόριά σου.

Να πας να δώσεις ΠΚΕ.

Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από George911 »

Νικος nik έγραψε:Παιδια αυτα που λετε δεν υσχιουν. Αν υσχιαν αυτα που ελεγε ο Κωστας θα απανταγε. Εχει τεραστια ζητηση και εχουν γραψει καλα... Ξερω πολλα παιδια που γραψαν πανω απο δεκαεξι μισο. Οσο για τις αλλες κατηγοριες πολυτεκνοι σιγουρα 15300 δηλαδη σιγουρα πανω απο την περσινη βαση. Λοιπον εγω δεν εχω γραψει καλα 16150 και δεν προκειται να παω για προκατακτικες εξετασεις. Δεν υπαρχει λογος. Σιγουρα θα υπαρχει αυξηση. Μεχρι και τα καναλια το ειπαν που δεν ειχαν ξανασχοληθει ποτε με την σχολη. Γνωμη μου οποιος ειναι κατω απο 16200 για ολες τι κατηγοριες μην παει καν. Τσαμπα εξοδα ρε παιδια. Αν θελετε προβλεψη 16400 γενικη και 16000 πολυτεκνοι. Νομιζω ξερουμε ολοι οτι θα εχει ανοδο μεγαλη οσο και να μην τ θελουμε. Φιλικα

Φίλε, σιγά σιγά εμφανίζονται και βαθμολογίες 12-14. Στην αρχή αυτοί που γράφουν τέτοιους βαθμούς δεν τους ανακοινώνουν, μετά γίνεται αυτό. Μη βιάζεσαι. Μπορεί αυτοί οι αρκετοί που ξέρεις να κοπούν και να περάσουν άλλοι. Το να πας στις ΠΚΕ είναι δικό σου θέμα. Έχεις 16.150, όχι 12. Εγώ πάντως θα πάω, γιατί-όπως είπαν πριν-ποτέ δεν ξέρεις.

To Serve and Protect
Νικος nik
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Τι να σας πω ρε παιδια μακαρι να εχετε δικιο αλλα το βλεπω δυσκολο.. Καλη επιτυχια σε ολους μας
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από vasilis13 »

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία. Εγώ προσωπικά έδωσα δεύτερη φορά και τα μόρια μου είναι 15971 και είμαι πολύτεκνος. Όσον αφορά τις ΠΚΕ να πάτε (εφόσον υπάρχουν και τα χρήματα φυσικά.) Πέρυσι πήγα παρόλο που ήμουν κάτω από την βάση και αυτό που έχω να πω είναι ότι υπήρχαν παιδιά με πολύ χαμηλές βαθμολογίες. Τώρα δεν γνωρίζω τι υπάρχει φέτος αλλά δεν πατάνε ποτέ όλοι όσοι δηλώνουν και εκτός από αυτό κόβονται και κάποιες φορές. Όσα και να ακούτε δεν μπορούν να υπολογιστούν οι νέες βάσεις γιατί το σύστημα είναι καινούριο. Όλοι έχουν ελπίδες.
Νικος nik
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Γραψτε πως πηγαν αλλοι υποψηφιοι και αν εχει ζητηση
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Pao.... »

Είναι κανείς με το παλιο σύστημα?
Άβαταρ μέλους
George911
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από George911 »

Pao... έγραψε:Είναι κανείς με το παλιο σύστημα;

Φίλε μόνο 1 ξέρω και είναι από ΕΠΑΛ.

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
tasosvr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από tasosvr »

Καλησπερα παιδια, εγω ειμαι με το παλιο συστημα επαλ α ομαδα εγραψα μεσο ορο 17600, αλλα απογοητευτικα με πετσοκοψανε στο ενα μαθημα ειδικοτητας δεν μπορω να καταλαβω που εκανα λαθος κιολας. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δυσκολα θα μπω
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

ελα ρε pao μην αγχωνεσαι τα εχεις παει καλα και εχεις πολλες πιθανοτητες. Εισαι μεσα στο παιχνιδι... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Pao.... »

marsupilami έγραψε:

ελα ρε pao μην αγχωνεσαι τα εχεις παει καλα και εχεις πολλες πιθανοτητες. Εισαι μεσα στο παιχνιδι... Εικόνα

Σ ευχαριστώ φιλε μαρσουπιλαμι απο το στομα σου κ στου θεου τα αυτι... χαχχαχα... ειμαι μόνο 9 θεσεις Δυστυχώς κ πιστευω είναι αρκετοι γτ 169 θεωριτικοι πηραν οικονομια με το παλιο...

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Pao... έγραψε:
marsupilami έγραψε:

Σ ευχαριστώ φιλε μαρσουπιλαμι απο το στομα σου κ στου θεου τα αυτι... Χαχχαχα... Ειμαι μόνο 9 θεσεις Δυστυχώς κ πιστευω είναι αρκετοι γτ 169 θεωριτικοι πηραν οικονομια με το παλιο...

μην νομιζεις οτι εχουν γραψει και ολοι ειδικοτερα στα μαθ γεν η στην ιστορια που επεσε τσεκουρι φετος.

Άβαταρ μέλους
tasosvr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από tasosvr »

Στο παλιο συστημα επαλ 1 θεση προκυρητουν για αστυφυλακων, στις συνολικα 650 θεσεις ολων των σχολων (ΤΕΙ, στρατιωτικες κλπ) και θα διεκδικησουν ολες αυτες τις θεσεις περιπου 800
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

tasosvr έγραψε:Στο παλιο συστημα επαλ 1 θεση προκυρητουν για αστυφυλακων, στις συνολικα 650 θεσεις ολων των σχολων (ΤΕΙ, στρατιωτικες κλπ) και θα διεκδικησουν ολες αυτες τις θεσεις περιπου 800

παντοτε στα επαλ ηταν λιγοτερες οι θεσεις γι αυτο χρειαζεται και εκει υψηλη βαθμολογια για να μπεις σε ολες τις στρ σχ

Άβαταρ μέλους
tasosvr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από tasosvr »

Το ξερω με 17600 πιστευω δεν εχω πιθανοτητες να μπω :/

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης