Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
Εγω επειδη δν έβρισκα ραντεβου σε νοσοκομείο σε κάποιους γιατρούς πηγα σε ιδιώτες. απο φετος μπορουσαμε να παμε κ σ αυτους το λεει κ η προκήρυξη. Απλα ισως να μην τους αρεσει αν δουν απο ιδιωτη κ ασ το ελεγε η προκήρυξη κ μπορει ν σε ξανακοιτάξουν. Π. χ. οφθαλμίατρο.
Επιτροπη 3 ατομων ειναι, δεν ειναι ολες οι ειδικοτητες. Αν εισαι φυσιολογικος, μην αγχωνεσαι.

Δεν εχω τιποτα κ στα ματια απολύτως τίποτα. Απλα την 1η φορά ειχα παει στο στρατο γι αυτα ενώ τωρα παω στην αστυνομια κ δν ξερω τι παίζει μ αυτούς.
Τι ραντεβου ρε παιδια; Εγω έτσι χύμα θα πάω αύριο στο 401, δε περιμενω να ξεμπερδεψω απο ολα αλλα απο τα περισσοτερα τουλαχιστον.
- Thanashs
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Καλησπερα σας θα ηθελα και εγω να κανω μια ερωτηση τωρα με αυτα και αυτα που γινονται με την κριση με ολα αυτα του 2016 ποσο ειναι ο μισθος του αστυφυλακα
Terminator έγραψε:717,50 ο βασικός μισθός και παίρνεις επιπλέον επίδομα ειδικής απασχόλης 115 και επίδομα ευθύνης 26 ευρώ. Δηλαδή ο βασικός μισθός είναι μόλις 858 ευρώ.
- Thanashs
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Αλλη μια ερωτηση εχω συγνωμη αν σε κουραζω αλλα και εγω δν εχω κανεναν να μου τα πει αυτα και να μου τα εξηγησει αλλα που ειναι καλυτερα πιστευεις αξιωματικος αστυνομιας η αστυφυλακας δηλαδη με τι μπορει να ασχολειται ο ενας η ο αλλος, επισης ο αξιωματικος αστυνομιας κανει περιπολιες κανονικα Η ειναι μονο γραφειο
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 77
Ανάλογα το τι σου αρέσει ρε μεγάλε εαν θες δράση φυσικά και θα πας αστυφυλάκων και περνάς απο κάθε υπηρεσία της ΕΛ. ΑΣ απο τροχαία, άμεση δράση, ασφάλεια μέχρι και μέσα στο κέντρο επιχειρήσεων θα μπείς αργότερα ως αρχιφύλακας είτε στο τηλεφωνικό κέντρο είτε στους ασυρμάτους. Εαν πας αξιωματικών θα καταλήξεις κάνας αξιωματικός υπηρεσίας σε κάνα αστυνομικό τμήμα και αργότερα θα σε μαζεψουν πιθανότατα σε κάποια υπηρεσία της ΑΔ
- Thanashs
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
ΑΔ εννοεις; Και επισης τα αθληματα που δινεις μαζι με τις εξετασεις ειναι ευκολα να τα περασεις για εσενα παντα, εχω ακουσει πως περνεις 3.000 μορια αν τα περασεις αυτα Αλλα αν κοπεις σε ενα δν περνεις τιποτα, επισης εμενα μου αρεσει πολυ να ειμαι στην ομαδα ΔΙ. ΑΣ με το που γινω αρχυφυλακας θα μπορεσω να το επιλεξω Και να μπω εκει, η σε περιπτωση αν μπω αξιωματικος μπορω να μπω εκει ως αξιωματικος, Και πανω κατω ειναι ο ιδιος ο μισθος με αυτη του αρχυφυλακα συγνωμη που στα ρωταω ολα αυτα αν σε κουρασα πες το μου
-
- Α/ΓΕΑ
Ρε φίλε για να ρωτας δημιουργήθηκε αυτό το φόρουμ μην αγχώνεσαι χαλάρωσε. Οχι όταν δίνεις αθλήματα δεν παίρνεις επιπλέον μόρια αυτό ισχύει στα ΤΕΦΑΑ (γυμναστική ακαδημία). Είσαι υποχρεωμένος να πιάσεις τα μόρια αλλιώς κόβεσαι και δεν περνάς στην αστυνομία. Στην ΔΙΑΣ πάνε ακόμα και ειδική φρουροί δεν χρειάζεται να είσαι αρχιφύλακας για να πας. Μόλις βγεις αστυφύλακας απο την σχολή θα πας και θα δηλώσεις οτι θες να μπεις εκεί ακολουθείς μια εκπαίδευση πρώτα κυρίως οδήγηση μηχανής και μετά πας. Τι εννοείς στο τέλος " είναι ίδιος ο μισθός με αυτή του αρχιφύλακα";
ΑΔ=Αστυνομική Διεύθυνση
ΑΔ=Αστυνομική Διεύθυνση
- Thanashs
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εννοω ο μισθος του αστυφυλακα ειναι ιδιος με αυτου της ομαδας ΔΙ. ΑΣ επισης δν πολυκαταλαβα αυτο που ειπες μεσω γυμναστικης ακαδημιας εγω απο θεωρητικη κατευθυνση Θα δηλωσω για αστυφυλακας αλλα εχω διαβασει πως δινεις και τα αθληματα και αυτα σου δινουν μορια, επισης επειδη εσυ εχεις εμπειρια απο αυτα θα μου προτεινες να μπω ΔΙ. ΑΣ η να παραμεινω αστυφυλακας αφου τελειωσω την θητεια μου στην αστυνομικη σχολη; Επισης μπορει να καθυστερησει η καταταξη μου στην σχολη αστυφυλακων; Πχ βλεπω σε μερικες περιπτωσεις που λενε πως το 2017 θα παρουμε ας πουμε 250 πως θα καθυστερησει 1 χρονο η καταταξη τους αλλα μαλλον αυτο ειναι μεσω προκυρηξεων
-
- Α/ΓΕΑ
Ωπα φίλε βλέπω έχεις πολλές λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με τις σχολές. Οι γυμναστικές ακαδημίες όταν θες να περάσεις σε αυτές δηλώνεις 3 αθλήματα απο τα οποία περνάς. Εαν δεν πας να δώσεις τα αθλήματα αυτά στην γυμναστική ακαδημία απλά δεν θα πάρεις τα μόρια που σου δίνουν τα αθλήματα. Στην αστυνομία τα αθλήματα είναι υποχρεωτικά να γίνουν εαν δεν πας να τα δώσεις δεν περνάς στην σχολή και τα αθλήματα αυτά δεν σου δίνουν επιπλέον μόρια. Ο αρχιφύλακας είναι βαθμός η ομάδα ΔΙΑΣ είναι υπηρεσία της αστυνομίας δεν έχουν καμία σύνδεση μεταξύ. Ο αρχιφύλακας είτε υπηρετέί στην ΔΙΑΣ είτε στα ΜΑΤ είτε στην ΟΠΚΕ είτε σε κάποιο γραφείο της αστυνομίας τον ίδιο μισθό θα παίρνει με τους υπόλοιπους απλά ενας αστυνομικός που υπηρετει σε ΜΑΤ/ΟΠΚΕ/ΕΚΑΜ λαμβάνει και ενα επιπλέον ειδικό επίδομα κάπου στα 150 ευρώ εξαιτίας της επικινδυνότητας που έχουν οι υπηρεσίες αυτές. Σου λέω και επαναλμβάνω οτι για να μπεί κάποιος στην ΔΙΑΣ δεν χρειάζεται να περιμένει να γίνει αρχιφύλακας μπορέί αν μπεί αμέσως μόλις βγει απο την σχολή του ως αστυφύλακας να κάνει αίτηση να πάει εκεί. Εξαιτίας της ζήτησης που έχει η υπηρεσία κατά 99% θα σε πάρει θα πάς θα κάνεις μια εκπαίδευση μερικών μηνών Κυρίως σε θέματα οδήγησης και σκοποβολής και μετά μπαίνεις στην ΔΙΑΣ. Υπάρχει μια καθυστέρηση στην κατάταξη των επιτυχόντων γιατί δεν υπάρχουν κονδύλια π. Χ τους επιτυχόντες του 2013 τους πήραν πέρσυ αν θυμάμαι καλά τον Οκτώμβριο στην σχολή και οι επιτυχόντες 2014 και 2015 ακόμα περιμένουν να καταταχθούν. Αν θα πάρουν τις τάξεις 2014 και 2015 φέτος και θα αφήσουν τους φετινούς επιτυχόντες για κάποια άλλη χρονιά δεν το γνωρίζουμε θα το δούμε όμως
- Οι επιτυχόντες/ούσες του 2016 θα εγγραφούν στις οικείες Σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 (δηλαδή θα καθυστερήσει ένα έτος η κατάταξή τους) . οι επιτυχόντες 2014-2015 θα εγγραφούν στις οικείες Σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.Terminator έγραψε:Ωπα φίλε βλέπω έχεις πολλές λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με τις σχολές. Οι γυμναστικές ακαδημίες όταν θες να περάσεις σε αυτές δηλώνεις 3 αθλήματα απο τα οποία περνάς. Εαν δεν πας να δώσεις τα αθλήματα αυτά στην γυμναστική ακαδημία απλά δεν θα πάρεις τα μόρια που σου δίνουν τα αθλήματα. Στην αστυνομία τα αθλήματα είναι υποχρεωτικά να γίνουν εαν δεν πας να τα δώσεις δεν περνάς στην σχολή και τα αθλήματα αυτά δεν σου δίνουν επιπλέον μόρια. Ο αρχιφύλακας είναι βαθμός η ομάδα ΔΙΑΣ είναι υπηρεσία της αστυνομίας δεν έχουν καμία σύνδεση μεταξύ. Ο αρχιφύλακας είτε υπηρετέί στην ΔΙΑΣ είτε στα ΜΑΤ είτε στην ΟΠΚΕ είτε σε κάποιο γραφείο της αστυνομίας τον ίδιο μισθό θα παίρνει με τους υπόλοιπους απλά ενας αστυνομικός που υπηρετει σε ΜΑΤ/ΟΠΚΕ/ΕΚΑΜ λαμβάνει και ενα επιπλέον ειδικό επίδομα κάπου στα 150 ευρώ εξαιτίας της επικινδυνότητας που έχουν οι υπηρεσίες αυτές. Σου λέω και επαναλμβάνω οτι για να μπεί κάποιος στην ΔΙΑΣ δεν χρειάζεται να περιμένει να γίνει αρχιφύλακας μπορέί αν μπεί αμέσως μόλις βγει απο την σχολή του ως αστυφύλακας να κάνει αίτηση να πάει εκεί. Εξαιτίας της ζήτησης που έχει η υπηρεσία κατά 99% θα σε πάρει θα πάς θα κάνεις μια εκπαίδευση μερικών μηνών Κυρίως σε θέματα οδήγησης και σκοποβολής και μετά μπαίνεις στην ΔΙΑΣ. Υπάρχει μια καθυστέρηση στην κατάταξη των επιτυχόντων γιατί δεν υπάρχουν κονδύλια π. Χ τους επιτυχόντες του 2013 τους πήραν πέρσυ αν θυμάμαι καλά τον Οκτώμβριο στην σχολή και οι επιτυχόντες 2014 και 2015 ακόμα περιμένουν να καταταχθούν. Αν θα πάρουν τις τάξεις 2014 και 2015 φέτος και θα αφήσουν τους φετινούς επιτυχόντες για κάποια άλλη χρονιά δεν το γνωρίζουμε θα το δούμε όμως
- Thanashs
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σε ευχαριστω παρα πολυ, επισης Μεσα απο γυμναστικη ακαδημια πως μπορεις να γινεις αρχυφυλακας αν μπορεις να μου εξηγησεις επισης υπαρχουν Βαθμοι και στην ομαδα διας π. Χ μπορεις να αναπτυχθεις σε κατι αλλο αργοτερα να ανεβεις βαθμο και επισης εσυ που εχεις πιο πολυ εμπειρια σε αυτα τι θα μου προτεινες να μπω ΔΙ. ΑΣ η να μεινω αστυφυλακας κανονικα επισης εχω ακουσει πως οταν βγενεις απο την σχολη αστυφυλακων σου δινουν οπλο και αν θες μπορεις να παρεις και δευτερο ισχυει; Επισης η οπκε ποια ειναι τα καθηκοντα που θα κανεις αν εισαι εκει
-
- Α/ΓΕΑ
Δεν υπάρχει τρόπος ένταξης στην αστυφυλάκων μέσω γυμναστικής ακαδημίας εγώ αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι οτι η λανθασμενη πληροφορία που πήρες για την αστυφυλάκων οτι σου δίνουν μόρια τα αθλήματα Ισχύει για την γυμναστική ακαδημία και οχι για την αστυνομία. Ανάλογα το τι σου αρέσει εαν θες δράση θα πας ΔΙΑΣ δεν μπορώ να σου πω εγώ τι σου αρέσει. Δεν παίρνεις εσύ όσα όπλα γουστάρεις μόνο ενα που σου δίνει η υπηρεσία και το παίρνεις μαζί σου στο σπίτι μετά το τέλος της υπηρεσίας. Εαν το χάσεις ή στο κλέψουν διώκεσαι πειθαρχικά γι αυτή σου την πράξη. Η ΟΠΚΕ είναι επιφορτισμένη με την μεταγωγή κρατούμενων τρομοκρατών και ιδιαίτερα επικίνδυνων εγκληματιών, την σύλληψη καταζητούμενων και τώρα τελευταία έχει ενισχυθεί και η ελληνοαλβανική μεθόριο όπου συνδράμουν τα τμήματα συνοριακής φύλαξης Στην σύλληψη των αλβανών που παράνομα διασχίζουν τα σύνορα και κάνουν εμπορία ναρκωτικών και ληστείες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες