Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από George911 »

TZITZIKAKOS έγραψε:Δύσκολη περίπτωση εκτιμω ομως οτι γινετε η συμπληρωση απο την στιγμη που δεν εχει ληξει η προθεσμια

Μακάρι γιατί δεν αξίζει να χάσω τη Σχολή απ'αυτό... Βλακεία βέβαια της Αξιωματικού αλλά τι να κάνουμε... Θα πάω αύριο να δω.

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
George911

Terminator έγραψε:Πάνω στην ίδια την αίτηση όχι γιατί πλέον δεν βρίσκεται στο τμήμα στελνεται υπηρεσιακά στο αρχηγείο. Μπορείς να στείλεις εκ νέου καινούργια αίτηση -συμμετοχής αλλά για σιγουρά χτύπα ενα τηλέφωνο στο υπουργείο

Νόμιζα ότι τα στέλνουν όλα μερικές μέρες αργότερα. Θα πάω αύριο πάντως στο Α/Τ να ρωτήσω αναλυτικότερα...

To Serve and Protect
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Terminator »

George911 έγραψε:
TZITZIKAKOS έγραψε:Δύσκολη περίπτωση εκτιμω ομως οτι γινετε η συμπληρωση απο την στιγμη που δεν εχει ληξει η προθεσμια

Μακάρι γιατί δεν αξίζει να χάσω τη Σχολή απ'αυτό... Βλακεία βέβαια της Αξιωματικού αλλά τι να κάνουμε... Θα πάω αύριο να δω.

Ποιο ήταν αυτό το ξυράφι που στο είπε αυτό;

Άβαταρ μέλους
George911

Terminator έγραψε:
George911 έγραψε:

Ποιο ήταν αυτό το ξυράφι που στο είπε αυτό;

Αυτό για τις μέρες ένας γνωστός...

To Serve and Protect
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

Οχι η αξιωματικός που είπε για να βάλεις μόνο την μια σχολή
Άβαταρ μέλους
George911

Terminator έγραψε:Οχι η αξιωματικός που είπε για να βάλεις μόνο την μια σχολή

Μου είπε συγκεκριμένα: Βάλε μόνο την Αξιωματικών, για να φαίνεται απλά ότι συμμετέχεις στις ΠΚΕ της Αστυνομίας και της είπα πως θέλω και την Αστυφυλάκων και μου είπε ότι δεν έχει σημασία. Στο μηχανογραφικό δελτίο μπορώ να τη βάλω. Η συγκεκριμένη ήταν και Υποδιοικητής... Πραγματικά ελπίζω να προλαβαίνω να το διορθώσω χωρίς τη χαρτούρα πάλι απ'την αρχή...

To Serve and Protect
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Πηγαινε εσυ αυριο και ζητα να ανακληθει η αιτηση σου στο τμημα και να την υποβαλεις εκ νεου συμπληρωμενη με τις νεες επιθυμιες σου
Άβαταρ μέλους
George911

TZITZIKAKOS έγραψε:Πηγαινε εσυ αυριο και ζητα να ανακληθει η αιτηση σου στο τμημα και να την υποβαλεις εκ νεου συμπληρωμενη με τις νεες επιθυμιες σου

Αυτό θα κάνω αναγκαστικά... Θα λάβω και νέο υγειονομικό δελτίο;

To Serve and Protect
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Οχι γιατι να λαβεις νεο; Δεν εχει καμια διαφορα η υγειονομικη των αξιωματικων με τους αστυφυλακες εναι οι ιδιες εξετασεις οι ιδιες προδιαγραφες
Άβαταρ μέλους
George911

TZITZIKAKOS έγραψε:Οχι γιατι να λαβεις νεο; Δεν εχει καμια διαφορα η υγειονομικη των αξιωματικων με τους αστυφυλακες εναι οι ιδιες εξετασεις οι ιδιες προδιαγραφες

Εννοώ να λάβω καινούργιο, εφόσον το ισχύον υγειονομικό δελτίο που έχω έχει την σημερινή ημερομηνία και εγώ ενδεχομένως να χρειαστεί να υποβάλλω εκ νέου αίτηση...

To Serve and Protect
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

Πήγαινε και ξαναρώτα στο τμήμα αυτή την φορά τον διοικητή για το αν χρειάζεται τελικά νεο δελτίο υγειονομικής εξέτασης

Υ. Γ άντε τώρα να πείσεις τον george μετά απο αυτό που έπαθε οτι το να πάρει απάντηση απο αρμόδιο του υπουργείου η της ΕΛ. ΑΣ είναι πιο έγκυρο απο ότι να ρωτάει εδώ μέσα.

Άβαταρ μέλους
George911

Terminator έγραψε:Πήγαινε και ξαναρώτα στο τμήμα αυτή την φορά τον διοικητή για το αν χρειάζεται τελικά νεο δελτίο υγειονομικής εξέτασης

Υ. Γ άντε τώρα να πείσεις τον george μετά απο αυτό που έπαθε οτι το να πάρει απάντηση απο αρμόδιο του υπουργείου η της ΕΛ. ΑΣ είναι πιο έγκυρο απο ότι να ρωτάει εδώ μέσα.

Χαχαχαχα... Ρώτησα την Ε. Υ και μου είπαν ακριβώς το ίδιο... Θα πάω αύριο και θα δω. Ας κλείσει το ζήτημα εδώ και να πω ένα ευχαριστώ και πάλι!

To Serve and Protect
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

Αν δεις τελικά τι έγινε γράψε εδψ στο φόρουμ τι ακριβώς έγινε. Οποια πληροφορία γράφεται στα φόρουμ εδώ βοηθάει και τα υπόλοιπα μέλη-υποψήφιοι που μελλοντικά θα κάνουν την ίδια διαδικασία και θα πέσουν στην ίδια περίπτωση
Άβαταρ μέλους
George911

Καλημέρα παιδιά! Μόλις επέστρεψα από το Α/Τ που υπέβαλα την αίτηση. Ζήτησα να το διορθώσω, υπενθυμίζοντας ότι έκανα και πέρσι την ίδια αίτηση και ότι θυμάμαι καλά τι έγραψα. Η αίτηση ΔΕΝ είχε σταλεί ακόμη, αλλά μου είπε ότι θα στελνόταν αργότερα, οπότε πρόλαβα να το διορθώσω! Μου έδωσε την αίτηση και συμπλήρωσα δίπλα από τη Σχολή Αξιωματικών ΚΑΙ την Αστυφυλάκων, παρόλο που πριν από αυτό επέμενε ότι είναι πλεονασμός, μόνο και μόνο επειδή έγραφε τη λέξη 'προτίμηση' και ότι αυτή θα ήταν η 1η σχολή προτίμησης στο Μηχανογραφικό! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, χάρη σε εσάς που με συμβουλέψατε και αντέδρασα έγκαιρα! Σ. Σ: Κανένα άλλο παιδί μέχρι τώρα δεν αντιμετώπισε μια τέτοια περίπτωση. ΌΛΟΙ δήλωσαν και τις 2 Σχολές (επειδή το επιθυμούσαν), χωρίς να τους πει κανείς τίποτα. Οπότε προσέχετε όσοι δεν έχετε ακόμα υποβάλει την αίτηση!

To Serve and Protect
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από AlexG7 »

Εμένα μου είπε οτι μπορεί να έχω θέμα με την ταυτότητα επειδή είναι παλιά και μου ειπε να βγαλω καινουρια επιτοπου, αλλα του ειπα οτι εχω ηδη κανει την αιτηση στην πυροσβεστικη με την ταυτοτητα που εχω τωρα. Μου ειπε θα τα παει αυριο στη ΓΑΔΑ κ θα με παρει τηλεφωνο να μου πει. Προσωπικα δε νομιζω να εχω θεμα. Αυτος μου ελεγε περισσοτερο οτι τι θα γινει αμα παω για τα αθληματα κ δειξω εκει την ταυτοτητα κ μου πουνε οτι δεν μοιαζω στη φωτογραφια...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες