Terminator έγραψε:Πάνω στην ίδια την αίτηση όχι γιατί πλέον δεν βρίσκεται στο τμήμα στελνεται υπηρεσιακά στο αρχηγείο. Μπορείς να στείλεις εκ νέου καινούργια αίτηση -συμμετοχής αλλά για σιγουρά χτύπα ενα τηλέφωνο στο υπουργείο
Νόμιζα ότι τα στέλνουν όλα μερικές μέρες αργότερα. Θα πάω αύριο πάντως στο Α/Τ να ρωτήσω αναλυτικότερα...
Terminator έγραψε:Οχι η αξιωματικός που είπε για να βάλεις μόνο την μια σχολή
Μου είπε συγκεκριμένα: Βάλε μόνο την Αξιωματικών, για να φαίνεται απλά ότι συμμετέχεις στις ΠΚΕ της Αστυνομίας και της είπα πως θέλω και την Αστυφυλάκων και μου είπε ότι δεν έχει σημασία. Στο μηχανογραφικό δελτίο μπορώ να τη βάλω. Η συγκεκριμένη ήταν και Υποδιοικητής... Πραγματικά ελπίζω να προλαβαίνω να το διορθώσω χωρίς τη χαρτούρα πάλι απ'την αρχή...
TZITZIKAKOS έγραψε:Οχι γιατι να λαβεις νεο; Δεν εχει καμια διαφορα η υγειονομικη των αξιωματικων με τους αστυφυλακες εναι οι ιδιες εξετασεις οι ιδιες προδιαγραφες
Εννοώ να λάβω καινούργιο, εφόσον το ισχύον υγειονομικό δελτίο που έχω έχει την σημερινή ημερομηνία και εγώ ενδεχομένως να χρειαστεί να υποβάλλω εκ νέου αίτηση...
Πήγαινε και ξαναρώτα στο τμήμα αυτή την φορά τον διοικητή για το αν χρειάζεται τελικά νεο δελτίο υγειονομικής εξέτασης
Υ. Γ άντε τώρα να πείσεις τον george μετά απο αυτό που έπαθε οτι το να πάρει απάντηση απο αρμόδιο του υπουργείου η της ΕΛ. ΑΣ είναι πιο έγκυρο απο ότι να ρωτάει εδώ μέσα.
Terminator έγραψε:Πήγαινε και ξαναρώτα στο τμήμα αυτή την φορά τον διοικητή για το αν χρειάζεται τελικά νεο δελτίο υγειονομικής εξέτασης
Υ. Γ άντε τώρα να πείσεις τον george μετά απο αυτό που έπαθε οτι το να πάρει απάντηση απο αρμόδιο του υπουργείου η της ΕΛ. ΑΣ είναι πιο έγκυρο απο ότι να ρωτάει εδώ μέσα.
Χαχαχαχα... Ρώτησα την Ε. Υ και μου είπαν ακριβώς το ίδιο... Θα πάω αύριο και θα δω. Ας κλείσει το ζήτημα εδώ και να πω ένα ευχαριστώ και πάλι!
Αν δεις τελικά τι έγινε γράψε εδψ στο φόρουμ τι ακριβώς έγινε. Οποια πληροφορία γράφεται στα φόρουμ εδώ βοηθάει και τα υπόλοιπα μέλη-υποψήφιοι που μελλοντικά θα κάνουν την ίδια διαδικασία και θα πέσουν στην ίδια περίπτωση
Καλημέρα παιδιά! Μόλις επέστρεψα από το Α/Τ που υπέβαλα την αίτηση. Ζήτησα να το διορθώσω, υπενθυμίζοντας ότι έκανα και πέρσι την ίδια αίτηση και ότι θυμάμαι καλά τι έγραψα. Η αίτηση ΔΕΝ είχε σταλεί ακόμη, αλλά μου είπε ότι θα στελνόταν αργότερα, οπότε πρόλαβα να το διορθώσω! Μου έδωσε την αίτηση και συμπλήρωσα δίπλα από τη Σχολή Αξιωματικών ΚΑΙ την Αστυφυλάκων, παρόλο που πριν από αυτό επέμενε ότι είναι πλεονασμός, μόνο και μόνο επειδή έγραφε τη λέξη 'προτίμηση' και ότι αυτή θα ήταν η 1η σχολή προτίμησης στο Μηχανογραφικό! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, χάρη σε εσάς που με συμβουλέψατε και αντέδρασα έγκαιρα! Σ. Σ: Κανένα άλλο παιδί μέχρι τώρα δεν αντιμετώπισε μια τέτοια περίπτωση. ΌΛΟΙ δήλωσαν και τις 2 Σχολές (επειδή το επιθυμούσαν), χωρίς να τους πει κανείς τίποτα. Οπότε προσέχετε όσοι δεν έχετε ακόμα υποβάλει την αίτηση!
Εμένα μου είπε οτι μπορεί να έχω θέμα με την ταυτότητα επειδή είναι παλιά και μου ειπε να βγαλω καινουρια επιτοπου, αλλα του ειπα οτι εχω ηδη κανει την αιτηση στην πυροσβεστικη με την ταυτοτητα που εχω τωρα. Μου ειπε θα τα παει αυριο στη ΓΑΔΑ κ θα με παρει τηλεφωνο να μου πει. Προσωπικα δε νομιζω να εχω θεμα. Αυτος μου ελεγε περισσοτερο οτι τι θα γινει αμα παω για τα αθληματα κ δειξω εκει την ταυτοτητα κ μου πουνε οτι δεν μοιαζω στη φωτογραφια...