Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

Ετσι και αλλιως το μηκος το υψος και η σφαιρα ειναι αθληματα που επιτρεπεται να επιδοθεις και δευτερη και τριτη φορα αν δεν τα καταφερεις... Τωρα ας πουμε στο χιλιαρι αν καποιος δεν τα καταφερει με την πρωτη δεν πιστευω οτι μπορει να κανει και δευτερο καπακι οσο καλα και αν εχει ετοιμαστει... Εμενα αυτο που μου εχουν πει ειναι οτι στο χιλιαρι πχ υπαρχει καποιος που μετραει μεχρι το 4 20 μετα σταματαει να μετρασι και φευγει. Δεν ξερω ποσο ισχυει τωρα για την ελαστικοτητα στα αθληματα αλλα αν τωρα καποιος δεν λερασει για 2 ποντους στο μηκος μπορει να κανουν τα στραβα ματια η αν δεν τα καταφερεις για ενα δευτερολεπτο στο 1000...
ΒΟΟΜ!
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΒΟΟΜ! »

Ειχα ειδα αρκετα ατομα που υπερβαιναν το ΔΜΣ εως και 1.5 μοναδα και περνουσαν με την προυποθεση οτι μεχρι να εμπαιναν θα ειχαν χασει τα κιλα, τα οποια οπως ηταν φυσικο αντιμετωπιζαν προβλημα στο τρεξιμο οπου πηραν παραταση αρκετων δευτερολεπτων και στα αλματα αντιστοιχα απο 3 προσπαθειες και ανω. Νταξει αρκετοι επισης ειχαν παρουσιαστει στις αθλητικες δοκιμασιες με τζινακι γυαλια ηλιου οι οποιοι με το που αρχισαμε τις διαδικασιες επικαλεστηκαν τραυματισμο και την εκαναν για να δοκιμασουν αλλη φορα ενω ηταν κομπλε. Γενικα πολλα περιστατικα παρομοια
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

Ενταξει δεν εχω παει ποτε για πκε και δεν νερω απλα μεταφερω αυτα που μογ λενε οι φιλοι που εχουν δωσει...
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

BOOM αυτα που γραφεις ειναι υπερβολικα. Καμια επιτροπη δεν ρισκαρει να βρει τον μπελα της απο την ενσταση καποιου υποψηφιου που θα αντιληφθει για καποιον αλλο υποψηφιο ευνοικη μεταχειρηση. Τα πραγματα ειναι αυστηρα και δεν συγχωρουν. Δεν δισταζουν να κοψουν αν δεν τα καταφερει καποιος !
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Terminator »

TZITZIKAKOS έγραψε:BOOM αυτα που γραφεις ειναι υπερβολικα. Καμια επιτροπη δεν ρισκαρει να βρει τον μπελα της απο την ενσταση καποιου υποψηφιου που θα αντιληφθει για καποιον αλλο υποψηφιο ευνοικη μεταχειρηση. Τα πραγματα ειναι αυστηρα και δεν συγχωρουν. Δεν δισταζουν να κοψουν αν δεν τα καταφερει καποιος !

Έχουν υπάρξει καταγγελίες μελών ακόμα και εδώ μέσα στο φόρουμ αμα ψάξεις θέματα στο "στρατιωτικές σχολές" για άτομα που περάσανε επειδή είχαν κάποιον θείο η πατέρα στρατιωτικό. Βλέπεις φίλε τζιτζικάκο το βύσμα είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις για να πας μπροστά σε αυτή την χώρα... Ντροπή μας.

Άβαταρ μέλους
diresta
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από diresta »

Εξαρτάται που θα τύχει ο καθένας. Πέρυσι που έδινα τα αθλήματα του στρατού ειδικα στη σφαίρα και στο χιλιάρι έβλεπα ότι ήταν πάρα πολύ ελαστικοι. κάποιοι που έπρεπε να είχαν κοπεί πέρασαν. Αυτό που πρέπει να σας νοιάζει είναι οι πανελλήνιες και τελευταία τα αθλήματα. Άλλωστε όσοι έχουν σκοπό να δώσουν αθλήματα σημαίνει ότι έχουν κάνει μια στοιχειώδη προπόνηση από την αρχή του χρόνου. Επισης στα αθλήματα κόβονται ελάχιστοι. Εκεί που κόβονται οι περισσότεροι είναι στα ιατρικά .
thannonis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από thannonis »

Καλή επιτυχία σε όλους
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Ειναι ελαστικοι σε πολλες περιπτωσεις και αυτο εχει αναφερθει πολλακις τοσο απο παρατηρητες οσο και απο συμμετεχοντες, επιτυχοντες ή μη. Απλως καποιοι το αρνουνται γιατι τετοιες φωνες ειλικρινειας λερωνουν την εικονα της αδιαβλητης και αξιοκρατικης εισαγωγης μεσω πανελληνιων. Κατα τη γνωμη μου καλως υπαρχει καποια επιεικεια σε καποιες περιπτωσεις, εντος αυστηρου πλαισιου ομως, γιατι οι συμμετεχοντες ειναι νεα παιδια και δε πρεπει να τιμωρηθουν επειδη πχ, βρεθηκαν σε κακη μερα. Τωρα αν ο αλλος ειναι χοντρος και θελει να βαλει στολη πρεπει να τον πετανε εξω με τις κλωτσιες. Προσπαθειστε να μην εχετε αγχος, ειδικα για τα αθληματα και τα ψυχοτεχνικα, αυτα υπαρχουν για να βεβαιωσουν σωματικη και ψυχικη αρτιοτητα, παρα αγωνιστικες προδιαγραφες. Καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα σε οσα παιδια δινουν φετος
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Terminator »

Ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι πανελλήνιες είναι αδιάβλητος το σύστημα εξετάσεων των αθλημάτων δεν είναι γι αυτό γίνονται παρατυπίες και κάνουν τα στραβά μάτια οι εξεταστές
Άβαταρ μέλους
Agent Nik
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Agent Nik »

Για να υπηρετησεις στην Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων (ΓΔΠΕ&ΕΣ) πρεπει απαραιτητα να εισαι αποφητος της σχολης αστυφυλακων η μπορεις να πας και απο αξιωματικων;
Άβαταρ μέλους
fanaras
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από fanaras »

Agent Nik έγραψε:Για να υπηρετησεις στην Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων (ΓΔΠΕ&ΕΣ) πρεπει απαραιτητα να εισαι αποφητος της σχολης αστυφυλακων η μπορεις να πας και απο αξιωματικων;

λογικα παντα μπορεις και απο αξιωματικων μιας και ειναι ανωτεροι!
ΒΟΟΜ!
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΒΟΟΜ! »

Καλησπερα παιδες. Θελω την αποψη σας και την βοηθεια σας! Εκθεση τα πηγα παρα πολυ καλα αλλα μαθηματικα σημερα ειμαι στο 9 απο παιδικα λαθη και αγχος. Λετε να συνεχιζω να ελπιζω για εισοδο στο σωμα η να το αφησω γιατι ειμαι χαλια ψυχολογικα μετα απο την αποτυχια μου σημερα
user09081991
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από user09081991 »

Κατέβασε μια εφαρμογή στο κινητό και κάνε υπολογισμό μορίων και δες αν σε παίρνει. Υπολόγισε ίδια με πέρυσι βάση εισαγωγής ή στη χειρότερη + 300 μόρια, κατά τη γνώμη μου.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΒΟΟΜ! έγραψε:Καλησπερα παιδες. Θελω την αποψη σας και την βοηθεια σας! Εκθεση τα πηγα παρα πολυ καλα αλλα μαθηματικα σημερα ειμαι στο 9 απο παιδικα λαθη και αγχος. Λετε να συνεχιζω να ελπιζω για εισοδο στο σωμα η να το αφησω γιατι ειμαι χαλια ψυχολογικα μετα απο την αποτυχια μου σημερα

Να συνεχίσεις κανονικά την προσπάθειά σου και να μην απογοητεύεσαι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει φυσικά.

Οι βάσεις άλλωστε διαμορφώνονται με βάση τα γραπτά των υποψηφίων. Σήμερα τα θέματα ήταν δύσκολα έτσι κ αλλιώς.

ΒΟΟΜ!
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΒΟΟΜ! »

NΤαξει για να ειμαι στα ιδια επιπεδα με περσυ ειναι πολυ δυσκολο πρεπει αναγκαστηκα να γραψω δυο 20αρια στα επομενα και εκθεση να ειμαι στο 17. Απλα το ολο θεμα ειναι ψυχολογικο σπαταλησα χρονο λεφτα την σχολη μου για να τα κατεφερω και με εχει επηρεασει αρκετα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες