Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Ακουσε κανείς κάτι για τον αριθμό των εισακτέων για φέτος;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε όμως η παρούσα κατάσταση δείχνει περιορισμένο αριθμό.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 9
AlexG7 ο νόμος αναφέρει ότι δεν μπορείς να είσαι συγχρόνως σε δυο σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αν περάσεις αστυφυλάκων θα πρέπει να διαγραφείς από την άλλη σχολή σου. Αυτό με την αναστολή σπουδών που σου λένε παραπάνω όντως έχει γίνει αλλά πρώτον απαγορεύεται και δεύτερον μην είσαι σίγουρος Ότι δεν θα συμβεί τίποτε κακό. Αν καταλάβουν ότι το έκανες αυτό, θα διαγραφείς αυτόματα και από τις 2 σχολές. Από την στιγμή που θα έχεις κάνει μεγάλη προσπάθεια για την εισαγωγή σου στην ελληνική αστυνομία και θα τα έχεις καταφέρει προσωπικά πιστεύω ότι δεν αξίζει καθόλου να πάρεις τέτοιο ρίσκο. Εσύ επιλέγεις τι θα κάνεις, καλή επιτυχία εύχομαι στις πανελλαδικές.AlexG7 έγραψε:Να κάνω μία ερώτηση για την οποία έχω πάρει ανάμεικτες απαντήσεις.
Είμαι ήδη φοιτητής σε ένα τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2009 (δεν έχω τελειώσει) και φέτος (2016) θα δώσω εξετάσεις για να περάσω στην Σχολή Αστυφυλάκων.
Το ερώτημα είναι αν χάνω, δλδ πρέπει να διαγραφώ από την προηγούμενη σχολή. Κάποιοι μου λένε ναι κάποιοι μου λένε όχι επειδή το ένα είναι πανεπιστήμιο και το άλλο αστυνομική ακαδημία και ο νόμος λέει ότι δεν Μπορείς να είσαι σε δύο ΑΕΙ/ΤΕΙ συγχρόνως. Κάποιος μου είπε ότι πρέπει να πάρω αναβολή από το πανεπιστήμιο μέχρι να αποφοιτήσω από την αστυφυλάκων.
Ξέρει κάποιος με σιγουριά να μου απαντήσει;
Καλά προφανώς άμα περάσω δε θα διστάσω να διαγραφώ από την προηγούμενη σχολή, σιγά μη το ρισκάρω, αλλά θα το ψάξω εκείνη τη στιγμή ρωτώντας άτομα από μέσα σε κάθε τμήμα. Κάτσε να περάσουμε γιατί βλέπω να παίρνουν καμιά 50αριά άτομα και η βάση να πάει σαν την αξιωματικών...
Σε τμημα που πηγα και ρωτησα μου ειπαν οτι μαλλον θα παρουνε παρομοιο αριθμο με τις περασμενες χρονιες αλλα δεν ηταν και πολυ σιγουροι. Επισης μου ειπαν οτι ανοιγουν οι σχολες φετος αλλα μαλλον ειναι για τους επιτυχοντες παλαιοτερων ετων. Θελω να ελπιζω οτι πανω απο 300 μορια (οσα περιπου ανεβηκε περσυ) δεν θα παει...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
Έτσι που τα λες είναι αλλά δεν ασχολείται κανένας να ψάξει!Θανάσης 94 έγραψε: AlexG7 ο νόμος αναφέρει ότι δεν μπορείς να είσαι συγχρόνως σε δυο σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αν περάσεις αστυφυλάκων θα πρέπει να διαγραφείς από την άλλη σχολή σου. Αυτό με την αναστολή σπουδών που σου λένε παραπάνω όντως έχει γίνει αλλά πρώτον απαγορεύεται και δεύτερον μην είσαι σίγουρος Ότι δεν θα συμβεί τίποτε κακό. Αν καταλάβουν ότι το έκανες αυτό, θα διαγραφείς αυτόματα και από τις 2 σχολές. Από την στιγμή που θα έχεις κάνει μεγάλη προσπάθεια για την εισαγωγή σου στην ελληνική αστυνομία και θα τα έχεις καταφέρει προσωπικά πιστεύω ότι δεν αξίζει καθόλου να πάρεις τέτοιο ρίσκο. Εσύ επιλέγεις τι θα κάνεις, καλή επιτυχία εύχομαι στις πανελλαδικές.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Το γεγονός ότι οι σχολές αστυνομίας ανοίγουν από φέτος πιστεύεται πως είναι αφορμή για να ανέβουν οι βάσεις στη σχολή αστυφυλακων και ΣΑΕΑ?
Καλησπερα ειμαι επιτυχων στη σχολη αστυφυλακων θα ηθελα να με ενημερωσετε οσοι γνωριζετε σχετικα με το ποιες ειναι οι ωρες διαβασματος και οσοι δεν μενουμε στην πολη πουβθα περασουμε ποιες ειναι οι επιλογες μας τις μερες εξοδου Ευχαριστω
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πότε θα μπουν στην Αστυφυλάκων όσοι δώσουν φέτος πανελλήνιες δηλαδη τον Μαιο-Ιουνιο του 2016
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Είχαν πει πώς θα έμπαιναν την Αμέσως επόμενη χρονιά τώρα αν αυτό δεν γίνει δεν το ξέρουμε ακόμη
Δηλαδη οκτωβριο του 2016 με τους υπολοιπους ή οκτωβριο του 2017?
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Οκτώβριο του 16 αλλά θα γίνει έτσι?
Πφφφφ... Ποιος ξερει.
ευχαριστω πολυ για την απαντηση παντως!

- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Παρακαλώ ο, τι χρειαστείς μπορείς να Ρωτήσεις!
Η απορία δεν ξέρω αν μπορει να απαντηθεί. Έχω δει παρόμοιες απορίες εδώ. Ειμαι 22 χρονων και σπουδαζω σε μια σχολη και εχω ενα μαθημα για πτυχιο απλα φετος αποφασισα να ακολουθησω αυτο που παντα ηθελα. Ομως απο οτι βλεπω και να επιτυχω αν δεν εχει πραγματοποιηθει ορκωμοσια εως την εισαγωγη στην σχολη θα πρεπει να κανω διαγραφη και αυτο ειναι που με προβληματιζει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης