Εθελοντές Πυροσβέστες

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
spinalgr1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από spinalgr1990 »

Πρεπει να κανεις και 3ετη εθελοντικη ευδοκιμη υπηρεσια για να μπορεσεις να δωσεις πανελλαδικες στην ειδικη κατηγορια των Εθελοντων πυροσβεστων. Εσυ έχεις την ιδιότητα του Εθελοντή Πυροσβέστη ;
Άβαταρ μέλους
greekfighter
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από greekfighter »

Οχι δεν ειμαι εθελοντης πυροσβεστης
spinalgr1990

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δεν θα προλαβεις τοτε. Εγω ειμαι γεννημενος το 1990 και θα κανω του χρονου χαρτια για Ε. Π. Θα κανω 3ετη εθελοντικης ευδοκιμης υπηρεσιας στο σωμα και οταν δωσω πανελλαδικες θα ειμαι οριακα 33 ετη.
Άβαταρ μέλους
greekfighter
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από greekfighter »

Εαν εισαι το 1990 και τα κανεις του χρονου κ προλαβαινεις, εγω που ειμαι του 1989 εαν τα κανω φετος γιατι δεν προλαβαινω (καλοπροεραιτα ρωταω) ; Καθε ποτε παιρνουν εθελοντες πυροοσβρστες γνωριζεις;
spinalgr1990

Εθελοντές Πυροσβέστες

Αρχικα θα πρεπει να κανεις αιτηση για να γινεις Ε. Π και επειτα να κανεις καποια μαθηματα για να παρεις την ιδιοτητα. Οι αιτησεις γινονται 1η Ιουλίου 2018 έως την 30η Σεπτεμβρίου 2018 και τα μαθηματα θα ξεκινησουν απο το νεο ετος δηλ. Το 2019. Που θα εισαι τοτε 30 ετων +3 ετη ευδοκιμης εθελοντικης υπηρεσιας =33 ετων τελος του χρονου οταν θεωρητικα θα δωσεις πανελληνιες ενω το 33ο ετος ηλικιας θα πρεπει να το συμπληρωσεις πριν δωσεις πανελληνιες. Μπορει να κανω και λαθος δεν το ξερω, αλλα εγω που το υπολογισα για εμενα ημουν οριακα.

Να τι ελεγε η προκηρυξη για το 2017 :

Να μην υπερβαίνουν το εικοστό έκτο (26ο) έτος της ηλικίας τους, κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης συμμετοχής, ήτοι να έχουν γεννηθεί από την 01/01/1992 και μεταγενέστερα.Κατ' εξαίρεση, για όσους υπάγονται στην ειδική κατηγορία των Εθελοντών Πυροσβεστών Π. ς, το ως άνω ανώτατο όριο ηλικίας αυξάνεται στο τριακοστό τρίτο (33ο) έτος ήτοι να έχουν γεννηθεί από την 01/01/1985 και μεταγενέστερα.

spinalgr1990

Εθελοντές Πυροσβέστες

greekfighter έγραψε:Εαν εισαι το 1990 και τα κανεις του χρονου κ προλαβαινεις, εγω που ειμαι του 1989 εαν τα κανω φετος γιατι δεν προλαβαινω (καλοπροεραιτα ρωταω) ; Καθε ποτε παιρνουν εθελοντες πυροοσβρστες γνωριζεις;

Ακολουθει Αναλυτικη Φωτογραφία

---> Εδώ Και εδώ

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Στις πανελληνιες εξεταζονται στην ιδια υλη και μαθηματα σε σχεση με αυτους που δινουν κανονικα με το 90%?
spinalgr1990

Εθελοντές Πυροσβέστες

δημητρης98 έγραψε:Στις πανελληνιες εξεταζονται στην ιδια υλη και μαθηματα σε σχεση με αυτους που δινουν κανονικα με το 90%;

Η απαντηση ειναι ΝΑΙ.

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Εισαι εθελοντης, το εχεις κυνηγησει;
panos

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από panos »

Παιδιά καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ακριβώς ιατρική γνωμάτευση θα ζητήσω; Δηλαδή θα μου τι δώσουν από την πυροσβεστική και θα την συμπληρώσει ο ιατρός ή θα γράψει κάτι εκείνος; Και τι ακριβός; Ευχαριστώ.
spinalgr1990

Εθελοντές Πυροσβέστες

530 νέοι υποψήφιοι Εθελοντές Πυροσβέστες στο Πυροσβεστικό Σώμα

Με 530 υποψήφιους σε όλη την Ελλάδα ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες η 8η Εκπαιδευτική Σειρά της Σχολής Εθελοντών Πυροσβεστών έτους 2018-2019 η οποία και αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλη Φεβρουαρίου.

Ο αριθμός αυτός αγγίζει το διπλάσιο του μέσου όρου των υποψηφίων που εκπαιδεύονται κάθε χρόνο προκειμένου να υπηρετήσουν στο Πυροσβεστικό Σώμα ως Εθελοντές Πυροσβέστες.

Ειδικότερα στην Αττική, οι υποψήφιοι έφτασαν τους 150, γεγονός που σύμφωνα με την Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος, καταδεικνύει, μετά και τα τραγικά γεγονότα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, τόσο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας προς το Πυροσβεστικό Σώμα, όσο και την θέλησή τους να υπηρετήσουν εθελοντικά και άμισθα σε αυτό, αντιμετωπίζοντας τους ίδιους κινδύνους και μοιράζοντας τις ίδιες αγωνίες με το μόνιμο, πενταετές και συμβασιούχο πυροσβεστικό προσωπικό.

Από την πλευρά της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος καλεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που ορίζει η νομοθεσία προκειμένου, με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, να δοθεί στους νέους Εθελοντές Πυροσβέστες ο απαραίτητος και αναγκαίος προστατευτικός εξοπλισμός για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, καθώς επίσης να χορηγηθούν Μέσα Ατομικής Προστασίας και στους ήδη 2000 υπηρετούντες Εθελοντές Πυροσβέστες στο Πυροσβεστικό Σώμα, οι οποίοι έχουν σοβαρές ελλείψεις και αδυνατούν να ασκήσουν με ασφάλεια τα καθήκοντά τους.

o_taxydromos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από o_taxydromos »

Υπαρχει κανενας εθελοντης που δινει πανελληνιες?
Ανώνυμος

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από Ανώνυμος »

Καλησπερα κ απο εμένα. Ήθελα να ρωτήσω το εξής.: Εάν καποιος ειναι εθελοντης πυροσβέστης και εχει συμπληρώσει τη τριετία έχει δικαίωμα να συμμετέχει στιε πανελλήνιες, δίνοντας κανονικά εξετασεις αλλα με χαμηλότερη βάση από αυτή της Γενικής σειρας;
Θ

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από Θ »

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη βλακεια απο αυτο. Δε θα εχεται καμια επαφη με το ανρικειμενο σε τηλεφωνα μονο. Ολοι οι μονιμοι σας λενε παλαβους και τς εχω ακουσει. Μονο αυτο το παραθυρακι με της παννελ; Δικες αξιζει. Αλλα κ εκει λιγες θεσεις. Ο εθελοντισμος στην ελλαδα ειναι για τα μπαζα.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Μαζευω τα δικαιολογιτικα για να γινω εθελοντης πυροσβεστης. Απ οτι καταλαβα η εκπαιδευση ξεκιναει το νεο ετος δλδ απ το 2020. Αφενος μεν θελω γιατι μ αρεσει η πυροσβεστικη και θελω να προσφερω αφετερου Δε οντας νεος εποχικος επειδη δεν ξερω τι θα γινει του χρονου να παρω και το μορια απ τον εθελοντη.1) ποτε (χρονικα)εξασφαλιζω τη μοριοδοτηση με το νεο ετος για να προστεθει στα υπολοιπα μορια σε μια ενδεχομενη προκ το 2020;2)εαν κανω την αιτηση σε μια Α υπηρεσια και ξεκινησω εκει μετα μπορω να προσφερω εθελοντικα σε μια αλλη υπηρεσια (ενδεχομενως) εκει που θα (αν) ειμαι εποχικος ; Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει. Ευχαριστω πολυ.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες