Εθελοντές Πυροσβέστες

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Γιωργος

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από Γιωργος »

Αντρεας ζ. έγραψε:Γνωρίζουμε περίπου πόσοι μπορει να είναι οι εθελοντές που θα δώσουν πανελλήνιες φέτος εγώ τουλάχιστον γνωρίζω 5-6 άτομα που δήλωσαν να δώσουν πανελλαδικές και είναι στην κατηγορία εθελοντων..

Αυτο δν το γνωριζουμε καθως δν το λεει η πυροσβεστική. Βεβαια αν εχεις κανενα γνωστο στο αρχηγειο το μαθαίνεις.

Παντως δν νομίζω ν είναι πολλοι κ θεωρω πως αν καποιος διαβάζει πραγματικά δεν εχει θεμα διοτι μόνο 10 είναι η βάση. Το λεω σε σχεση μ την κανονική που είναι 16.700

<

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από < »

Ξέρετε έγκυρα αν παίρνουν εθελοντές πυροσβέστες τώρα;
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από PANIC »

Όταν λες τώρα; Εννοείς αυτόν τον καιρό?.. Αν εννοείς αυτό όχι δεν παίρνουν τώρα.. Θα περιμένεις από Ιούνιο και μετά για να κάνεις αίτηση στην εκάστοτε πυροσβεστικη υπηρεσία της περιοχή σου και από Νοέμβριο λογικά θα ξεκινήσει η εκπαίδευση της νέας σειράς εθελοντών.. Με το καλό σου εύχομαι..
<

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από < »

Σας ευχαριστώ πολύ.
Blv

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από Blv »

Καλή επιτυχία σε οσους εθελοντές δίνουν πανελλαδικές... Ξέρουμε αν θα πάρει περισσότερα άτομα σε σχέση με περσυ;
light
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από light »

Αντρεας ζ. έγραψε:Γνωρίζουμε περίπου πόσοι μπορει να είναι οι εθελοντές που θα δώσουν πανελλήνιες φέτος εγώ τουλάχιστον γνωρίζω 5-6 άτομα που δήλωσαν να δώσουν πανελλαδικές και είναι στην κατηγορία εθελοντων..
Ξέρουμε πόσοι εθελοντές έκαναν τα χαρτιά τους φέτος για πανελλήνιες και πόσοι από γενικής σειράς;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από wolver »

Καλησπερα παιδια ενδιαφερεται ενα φιλαρακι για εθελοντης (ειναι στο εμπορικο ναυτικο και θελει τον καιρο π θα ειναι εξω να ασχολειται με αυτο λογο κ@υλας). Οι αποριες π εχει ειναι εαν θελει καποιο χρηματικο ποσο ολο αυτο (εξοπλισμος κ. Λ. Π) κ δευτερον απο την στιγμη π 8α κανει τα χαρτια του στην πυροσβεστικη υπηρεσια ποσο καιρο παιρνει για να ξεκινησει η εκπαιδευση τ και που αυτη γινεται. Ευχαριστω εκ των προτερων
spinalgr1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από spinalgr1990 »

PANIC έγραψε:Οι εθελοντες έχουν δική τους βάση εισαγωγής και ηλικιακο όριο τα 33 έτη. Για να ενταχθεί κάποιος στην ειδική κατηγορία των εθελοντών πυροσβεστων θα πρέπει να υπηρετεί στο σώμα 3 χρόνια πατημενα. Αλλιώς σαν απλός πολίτης αν δώσει κάποιος πανελληνιες μπαίνει ακριβώς όπως και οι υποψήφιοι των αστυνομικών σχολών με το ακριβώς ίδιο ηλικιακο όριο της σχολής αστυφυλακων-αξιωματικών.

Υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο που να το αναφέρει αυτό ; Δηλ. Ότι οι εθελοντες πρεπει να κάνουν πρώτα 3τή υπηρεσία και μετά έχουν δικαιώμα να δώσουν πανελλαδικές για την σχολή ανθυποπυραγών.

Τόσο στην προκήρυξη της Πυροσβεστικής του 2017 όσο και στο έγγραφο απόκτησης της ιδιότητας εθελοντή πυροσβέστη , δεν το βρήκα αυτό να το αναφέρει κάπου.

edit : Τελικά το βρήκα, είναι το Προεδρικό Διάταγμα 44/2016 - ΦΕΚ 68/Α/19-4-2016

SaVas

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από SaVas »

Καλησπερα στο forum και καλο μηνα σε ολους! Ειμαι εθελοντης πυροσβεστης απο το 2013 οποτε με καλυπτει πληρως η ευδοκιμη 3ετη προυπηρεσια που απαιτειται για τις πανελληνιες! Εχω σκοπο να δωσω φετος αν και ξερω πως διαγωνιζομαι με την βαση κοντα στα 14.000 μορια και τις λιγοστες 3 θεσεις πλεον (πρωην 5!1 απο το 10% των περσινων εξετασεων και 1 απο επαλ). Γνωριζει καποιος ρε παιδια ποσοι ειναι οι εθελοντες πυροσβεστες που πληρουν τα κρητηρια ηλικιας και 3ετη προυπηρεσιας για να εχω κατα νου ποσους ανταγωνιζομαι; Ξερω οτι μονο το αρχηγειο μπορει να γνωριζει αυτα τα στοιχεια αλλα δυστυχως δεν εχω καποιο κονε να μαθω!
Γιώργος.

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από Γιώργος. »

Καλησπερα στο forum και καλο μηνα σε ολους! Ειμαι εθελοντης πυροσβεστης απο το 2013 οποτε με καλυπτει πληρως η ευδοκιμη 3ετη προυπηρεσια που απαιτειται για τις πανελληνιες! Εχω σκοπο να δωσω φετος αν και ξερω πως διαγωνιζομαι με την βαση κοντα στα 14.000 μορια και τις λιγοστες 3 θεσεις πλεον (πρωην 5!1 απο το 10% των περσινων εξετασεων και 1 απο επαλ). Γνωριζει καποιος ρε παιδια ποσοι ειναι οι εθελοντες πυροσβεστες που πληρουν τα κρητηρια ηλικιας και 3ετη προυπηρεσιας για να εχω κατα νου ποσους ανταγωνιζομαι; Ξερω οτι μονο το αρχηγειο μπορει να γνωριζει αυτα τα στοιχεια αλλα δυστυχως δεν εχω καποιο κονε να μαθω![/QUOTEΤο θέμα είναι πόσοι απ αυτους θα δώσουν και πανελλήνιες. Φυσικά δεν το ξέρουμε αυτό ππυ λες. Αλλά τον Ιούνιο που γίνονται οι αιτήσεις οι εθελοντές είναι σε ειδική κατηγορία και τοτε θα μπορέσεις να τους μετρήσεις... Περσι αν θυμάμαι καλά ήταν πάνω από 100 αλλά δεν είμαι σίγουρος.

spinalgr1990

Εθελοντές Πυροσβέστες

Από ΕΠΑΛ θα δωσεις ή από ΓΕΛ; Αυτό που ρωτας κανεις δεν μπορει να το ξερει. Επισης γνωρίζω ότι και οι εθελοντες πυροσβέστες πρεπει να δωσουν προκαταρκτικες εξετασεις. Οποτε αν καποιος πετυχει στις πανελλικες και κοπει στις ΠΚΕ τοτε παιρνουν τον επομενο.

Εγω θα ηθελα να σε ρωτησω Αν γνωρίζεις τα σεμινάρια για εθολοντης στην Βορεια Ελλαδα σε ποια περιοχη γινονται ; Και επισης ποσους μηνες χρειαστηκε Για να βγουν τα αποτελέσματα ώστε να παρεις το καρτελακι του Εθελοντή Πυροσβεστη ;

SaVas

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από SaVas »

Καλησπερα και παλι! Θα δωσω απο ΓΕΛ. Αλλα αυτο που ειπες για τις προκαταρκτικες δεν το γνωριζα! Μπορεις να μου πεις την πηγη που το διαβασες; Οσον αφορα το ερωτημα σου εγω εκανα μαθηματα στην τοπικη υπηρεσια της πολης μου οπου και εδωσα εξετασεις εκει παλι, μετα απο 2-3 μηνες μαθηματα (αν θυμαμαι καλα) προφορικα και πρακτικα! Το καρτελακι οπως και το τυπικο ''αναμνηστικο διπλωμα'' μου παραδωθηκαν ενα μηνα αργοτερα. Αλλα απο τη στιγμη που εχεις περασει στις γραπτες εξετασεις του εθελοντη κανεις κανονικα υπηρεσιες!

SaVas

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από SaVas »

Παρερμηνευσα την εννοια των προκαταρκτικων... (νομιζα αναφερωσουν και σε αλλες γραπτες εξετασεις περα των πανελληνιων) Γνωριζω οτι θα δωσω αθληματα και θα περασω απο ψυχοτεχνικη και υγειονομικη διαδικασια!
spinalgr1990

Εθελοντές Πυροσβέστες

Εχουν οι Εθελοντες Πυροσβεστες γκρουπ στο facebook, το ρωτησα εκει και μου απαντησαν

Δες εδω -- > Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος

Άβαταρ μέλους
greekfighter
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από greekfighter »

Καλησπερα παιδια! Ειμαι γεννημενος το 1989. Εαν κανω τα χαρτια μου για εθελοντης πυροσβεστης, προλαβαινω να δωσω πανελληνιες μεχρι τα 33; Δεν ξερω πως ακριβως υπολογιζεται ο χρονος υπηρεσιας και το ηλικιακο οριο, για αυτο ρωταω. Σας ευχαριστω!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης