Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΒΑΣΙΚΑ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΛΟΓΟ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ... ΑΡΓΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΟΠ. Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΑΘΜΟΥ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΟΠΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΘΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΟΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΜΕΝΣ...
katerina

Δημοσίευση από katerina »

τι εννοεις στα σωματα; εγω ενδιαφερομαι για παραϊατρικη ειδiκοτητα!!! τι ισχυει για αυτην την περιπτωση... αν ξερεις κατι για αυτη την περιπτωση ; Εικόνα
Anonymous

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ, ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ. ΥΠΟΨΙΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ.
Anonymous

Μαλλον τα μπερδεψες λιγο... οι Διαβιβασεις ειναι ΟΠΛΟ και οχι σωμα...
Anonymous

Wiseco2000 έγραψε:
Αναστασία 7 έγραψε: έμαθα ότι θα βγει τέλος του μηνός η προκήρυξη!!! πήρα τηλ στα γραφεία των ΕΠ. ΟΠ. όταν μάθω κάτι άλλο θα σας ενημερώσω!!!

Στα γραφεία των ΕΠ. ΟΠ. τί είναι αυτό πάλι; Υπάρχει τέτοιο πράγμα; και αν ναι πού;
Ναι, ναι κι όμως υπάρχουν.. έτσι μου είπε ένας φίλος μου και μου δωσε τα τηλ τα οποία είναι:2310850060,2310893237,2310893238,2310893242!! Να παίρνετε τηλ να ρωτάτε για την προκήρυξη!!!

Anonymous

Επίσης.. πώς είστε μερικοί σίγουροι ότι η προκήρυξη θα βγει Σεπτ; Στην εφημερίδα διάβασα ότι την Τρίτη θα βγουν όλες οι προκηρύξεις που ήταν να βγουν...

Anonymous

GENERAL έγραψε:ΒΑΣΙΚΑ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΛΟΓΟ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ... ΑΡΓΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΟΠ. Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΑΘΜΟΥ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΟΠΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΘΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΟΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΜΕΝΣ...
Αυτό δεν ισχύει!! Οι γυναίκες δεν είναι μόνο σώματα αλλά και όπλα!! Επίσης κάτι άλλο που έμαθα είναι ότι απο ΕΠ. ΟΠ μπορείς να γίνεις κατ ευθείαν Λοχίας και όχι Δεκανέας-Υποδεκανέας ανάλογα βέβαια με την συμπεριφορά σου και αν είσαι άριστος στην εκπαίδευση!!! Επ. οπ μου τα είπαν όλα αυτά!!! Για να μη νομίζετε ότι τα βγάζω απ το μυαλό μου...Εικόνα

Anonymous

Ρε Αναστασια 7 μας δουλευεις μου φαινεται, εδω δεν ξερει το υπουργειο εθνικης αμυνας ποτε θα βγουν οι προκυρηξεις των επ. οπ και ξερουν αυτοι που πηρες τηλεφωνο, θα σου πουλησαν παραμυθι για να σε ξεφορτωθουν. Και η εφημεριδα το Εθνος ελεγε οτι μετα το Σεπτεμβριο θα βγει η προκυρηξη του στρατου εαν βγει που δεν το βλεπω.
Αναστασία 7

Δημοσίευση από Αναστασία 7 »

βρε συ όχι!! Και στο Υπουργείο που πήρα σήμερα την ίδια ενημέρωση έχουν ότι θα βγει μέχρι τέλος του μηνός!!!
Badgirl
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Badgirl »

Χαλαρωστε.. θα δουμε σε λιγες μερες απο τωρα... το αν μας δουλευουν η οχι!!Εικόνα
Anonymous

Εγω πηρα τηλεφωνο το Υπουργειο Αναστασια σημερα και μου ειπαν οτι ακομα δεν ξερουν, δηλαδη παρε τον ενα και κοπανα τον αλλο ειναι εκει μεσα.
Θεμιστοκλής

Δημοσίευση από Θεμιστοκλής »

Παιδιά, η φίλη μιας θείας μου που είναι γραμματέας στο υπουργείο εθνικής άμυνας είπε ότι τους ΕΠΟΠ τους πήρανε, η πληροφορία δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρη και ούτε πρόκειται να παρακαλέσω τη θεία μου να τη ρωτήσει τι και πως καθότι τη συγκεκριμένη δε τη χωνεύω! Μόνο αυτή τη πληροφορία άκουσα και σας τη καταθέτω. Εμένα οι δικοί μου τώρα σκέφτονται να τή χρησιμοποιήσουνε σαν βίσμα για να μπω στη σχολή δοκίμων.

κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

φιλε θεμιστοκλη μαλλον τα αισθηματα ειναι αμοιβεα με την θεια σου γιατι οι προκυρηξεις δεν εχουν βγει!!Εικόνα
Anonymous

Μπροστά της είμουν όταν την πήρε τηλέφωνο για να μάθει πότε βγαίνει η προκύρηξη
Rea21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Rea21 »

πωπωπω... εχετε ξεφυγει... σασ λεω δεν βγενει... τι ειναι αυτα που λετε ρε παιδια; ακου εκει τουσ πηραν;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης