Τι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Konstantinos_ έγραψε:Νυχοκόπτης από ό'τι καταλαβαίνω απαγορεύεται, έ;

Επίσης ήθελα να ρωτήσω εάν επιτρέπεται να πάρω ένα φάρμακο (μπουκαλάκι με υγρό που βάζω στα ρουθούνια μου). Χρειάζομαι και μια σύριγγα μαζί μου, της οποίας θα της αφαιρέσω το μπροστινό μέρος.Τρεις φορές την εβδομάδα χρειάζεται να το κάνω και παίρνει μόνο ένα λεπτό. Αν τους δείξω το χαρτί της γιατρού, τί γίνεται; Με αφήνουν να το κρατήσω το μπουκαλάκι και τη σύριγγα; Ένα μήνα αφού μπω θα χρειάζεται ακόμα μέχρι να τελειώσει η θεραπεία και μετά τέλος.

Δεν είναι τίποτα σοβαρό. Απλά το ένα τύμπανο δεν είναι εξισωμένο με το άλλο λόγο ενός ατυχήματος που είχα πρόσφατα.

Α, επειδή θέλω να πάω ΥΕΑ, θα με εμποδίσει αυτή η θεραπεία; Δεν έχει καμία σχέση με την ακουστική μου ικανότητα. Και θα διαρκέσει μόνο για δύο εβδομάδες αφού μπω ΣΕΑΠ.

Νυχοκόπτη χωρίς μαχαίρι επάνω κλπ... Επιτρέπετε, όσο για τα φάρμακο και την σύριγγα αν έχεις χαρτί από γιατρό είσαι ΟΚ, ίσως σε στείλουν σε κάποιο στρατιωτικό νοσοκομείο για επιβεβαίωση. Εφόσον κριθείς κατάλληλος κλπ δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε για ΔΕΑ.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Ευχαριστώ.
arnold13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από arnold13 »

Γεια σας παιδια. Θα παω το μαρτιο 35μκ κυπρο, πρεπει να παρω sleeping bag; Και επισης τι αλλα πραγματα πρεπει να παρω μαζι μου?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

arnold13 έγραψε: Γεια σας παιδια. Θα παω το μαρτιο 35μκ κυπρο, πρεπει να παρω sleeping bag; Και επισης τι αλλα πραγματα πρεπει να παρω μαζι μου;
Το θέμα που σου παραθέτω, εχει 9 σελίδες, θεωρώ οτι θα σου λυθούν όλες οι απορίες εδώ
arnold13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Θα τις τσεκαρω τις σελιδες. Για το αλλο που ρωτησα να διαβασω το υπαρχων θεμα?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

arnold13 έγραψε: Θα τις τσεκαρω τις σελιδες. Για το αλλο που ρωτησα να διαβασω το υπαρχων θεμα;
Ακριβώς φίλε μου.
arnold13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αν φοραω αυτο το ρολοι θα με δυσκολεψει στο στρατο;http://www.rologia.com.gr/CASIO-PROTREK-RadioControlled-Titanium-PRW-2500T-7ER.html

CASIO PROTREK RadioControlled Titanium PRW-2500T-7ER
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Όχι δεν θα σε δυσκολέψει. Κι εγώ ένα παρόμοιο φορούσα, όμως όντας στέλεχος. Το πιθανότερο που θα έχεις να πάθεις, είναι να σου σπάσει το κρύσταλλο, εκτός κι αν είναι απο ζαφείρι. Πάρε ένα απλό ρολόι να κανεις την δουλειά σου, γιατί στις αγγαρείες ελοχεύει ο κίνδυνος να το σπάσεις. Κ το καλό σου, θα το φοράς στις εξόδους σου μόνο.
arnold13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

α μαλιστα... ειναι καλο κ ακριβο ρολοι και το χα απορια μη χαλασει τσαμπα στην εκπαιδευση κ αυτα, αρα λες να παρω ενα αλλο να φοραω ε;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

arnold13 έγραψε: α μαλιστα... Ειναι καλο κ ακριβο ρολοι και το χα απορια μη χαλασει τσαμπα στην εκπαιδευση κ αυτα, αρα λες να παρω ενα αλλο να φοραω ε;
Κάντο ναι, και θα με ευγνομωνείς.
Guest1z

Δημοσίευση από Guest1z »

Καλησπέρα σας, το βραχιόλι paracord επιτρέπεται ;Νομίζω θα φανεί χρήσιμο Αν όχι στο κέντρο, αλλά στην μονάδα.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Guest1z έγραψε:Καλησπέρα σας, το βραχιόλι paracord επιτρέπεται ;Νομίζω θα φανεί χρήσιμο Αν όχι στο κέντρο, αλλά στην μονάδα.

Καλησπέρα φίλε μου κι εσένα. Όχι, δεν επιτρέπονται να φοράς καθετί τέτοιου είδους αξεσουάρ καρπού, όπως πχ κομποσχοίνια κα. Και πιθανόν να πέσεις σε Αξιωματικό που θα στο πεί, έχει συμβεί μπροστά μου το περιστατικό. Φυσικά όλα αυτά δεν τα λέμε έτσι, η αιτία είναι οι κύνδυνοι σε περιόδους ασκήσεων (πχ στίβος μάχης, κα) να μην μαγκώσεις απο αυτό και κρεμαστείς. Τα ίδια τραβάω και στο Εμπορικό Ναυτικό με τέτοιου είδους αξεσουάρ Εικόνα

Τώρα αν μας ρωτάς αν μπορείς απλά να το κουβαλάς στα πραγματά σου, αλλά να μην το φοράς, ναι μπορείς να το περάσεις απο την πύλη φυσικά.

akis337
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από akis337 »

Βαλιτσα σαν και αυτη επιτρεπεται στο κεντρο η θα εχω θεμα;
http://trendytravel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2015/11/429-246x418.jpg

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

akis337 έγραψε:Βαλιτσα σαν και αυτη επιτρεπεται στο κεντρο η θα εχω θεμα;
http://trendytravel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2015/11/429-246x418.jpg

(Χωρίς να μπορεί να μου ανοίξει το link), δεν χρειάζομαι απαραιτήτως επιβεβαίωση ώστε να μπορώ να απαντήσω. Ότι βαλίτσα θέλεις μπορείς να πάρεις. Εγω θα σου πρότεινα 2 σακβουαγιάζ αντι για βαλίτσα, τα οποία λόγω της πρακτικότητας τους στην κατανομή του χώρου, μπορείς να τα βάλεις μέσα στον φοριαμό σου, στην ντουλάπα σου, και κάτω απο το κρεββάτι. Μια ογκώδης βαλίτσα η οποία δεν χωράει κάτω απο τις στρατιωτικές κουκέτες, δεν θα σου επιτρέψουν να την βάλεις απο την μπροστινή (στο προσκέφαλο) πλευρά του κρεββατιού, καθότι εκεί τοποθετούνται πάνω σε αυτοσχέδια μαδέρια μόνο τα στρατιωτικά λουκάνικα, και θα είναι μπελάς για εσένα. Αν ντε και καλά, θέλεις να πάρεις βαλίτσα, ότι χρώμα και τύπο μπορείς να πάρεις προβλέπεται, απλά υπολόγισε ένα ύψος κρεββατιού περίπου 20 πόντους ώστε να χωράει απο κάτω. Ευχαριστώ.

akis337
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από akis337 »

EΥχαριστω για την απαντηση, απλα προσπαθω να περιορισω τα εξοδα οσο μπορω γι'αυτο προβληματιζομαι, αλλα και η πρακτικοτητα ειναι οντως ενα θεμα.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης