Πεζοναύτες: Κατάταξη και αθλήματα
Γεια σας παιδια, ηθελα να κανω μια ερωτηση: Φευγω τον μαιο και δηλωσα πεζοναυτης, που θα παρουσιαστω στο μεγαλο πευκο, στη ρεντινα, ή μηπως στο βολο στο 505 τ/πν; Γιατι ακουσα οτι οσοι δηλωνουν ειδικες δυναμεις τους πανε πρωτα στο μεγαλο πευκο και μετα τους ρωτανε που θελουνε να πανε kai toυς στελνουν αναλογως. Τι ισχυει απο ολα αυτα; Σας ευχαριστω εκ των προτερων
pi8anotera Bolo pas prwta...k meta Aulwna
Καλημέρα μια ερώτηση, το ότι θέλω να πάω Πεζοναύτες το δηλώνω όταν διακόψω την αναβολή ή αφού καταταγώ τις πρώτες μέρες εκεί πέρα; ένας φίλος μου, μου είπε ότι δεν παίρνουν εύκολα ακόμα και αν είσαι Ι1, ισχύει;
Είμαι 23 χρονών, πήρα το πτυχίο μου τον Ιούλιο και τώρα θα διακόψω την αναβολή μου. Στην στρατολογία μπορώ να δηλώσω πως επιθυμώ να πάω πεζοναύτης; Αν το δηλώσω θα με πάρουν οποσδήποτε; Οι πεζοναύτες που πρωτοπαρουσιάζονται;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Αν το ζητήσεις υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πας στους Πεζοναύτες. Συνήθως παρουσιάζονται είτε στον Βόλο που έχει ΤΑΧ. ΠΝ. είτε στη Χαλκίδα.
Καταταγομαι στο παρανεστι πυροβολικο μπρορω να δηλωσω πεζοναυτης βολο η θεωρειται πεζικο και θα με στειλουν ΛΟΚ ευχαριστω πολυ
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Απ'όσο ξέρω από Πεζικό επιλέγονται οι Πεζοναύτες. Αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου. Σίγουρα θα σου πούν περισσότερα και θα σε βοηθήσουν ουσιαστικότερα στο ερώτημά σου.κενο έγραψε: Καταταγομαι στο παρανεστι πυροβολικο μπρορω να δηλωσω πεζοναυτης βολο η θεωρειται πεζικο και θα με στειλουν ΛΟΚ ευχαριστω πολυ
Καλησπέρα παιδιά, μ' αρέσει που υπάρχουν ακόμα ατόμα που θέλουν να δοκιμάσουν τα ορία τους μέσα από την στρατιωτική τους θητεία. Καλή εμπείρια οι Πεζονάυτες, υπηρέτησα στον Βόλο το 2000/01 521 Τ Π/Ν.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Τι τεστ ειναι αυτα εχω ακουσει για 2χιλ τρεξιμο σε 5 λεπτα ,35 καμψεις κτλ.
Ρε παιδια τι τεστ ειναι αυτα που λετε; Ειμαι πανω απο ενα μηνα στους παιζοναυτες και δεν υπαρχουν αυτα...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Αυτά είναι για να πας από πεζικό στις ειδικές δυνάμεις
Πάω σήμερα στη στρατολογία για να δώ αν πρέπει να συμπληρώσω κάποια αίτηση και να δηλώσω προτίμηση για Πεζοναύτες. Πάω στο μεγάλο κεφάλι, λέω η αναβολή έληξε πάω στρατό τον Μάιο και θέλω να πάω πεζοναύτης. Μου λέει δελτίο απογραφής συμπλήρωσες όταν έφερες δικαολογητικά σπουδών; Λέω όχι! Τα χαρτιά έχουν φύγει και δεν μπορείς να κάνεις κάτι τώρα... ! (Τον *ούλο δηλαδή).
Θα περιμένεις να πάς όπου σε στείλουν και μετά θα δηλώσεις για Πεζοναύτες! Ρωτάω αν ξέρει τί αθλήματα υπάρχουν και μου λέει οτι δεν υπάρχουν αθλήματα αλλά η δοκιμασίες της εκπαίδευσης που αν δεν τα παρατήσεις θα την βγάλεις και θα γίνεις καταδρομέας... !
Γι' αυτό σας λέω οι στρατολόγοι δεν ξέρουν τίποτα απλά αιτήσεις συμπληρώνουν οι άνθρωποι... !
Θα περιμένεις να πάς όπου σε στείλουν και μετά θα δηλώσεις για Πεζοναύτες! Ρωτάω αν ξέρει τί αθλήματα υπάρχουν και μου λέει οτι δεν υπάρχουν αθλήματα αλλά η δοκιμασίες της εκπαίδευσης που αν δεν τα παρατήσεις θα την βγάλεις και θα γίνεις καταδρομέας... !
Γι' αυτό σας λέω οι στρατολόγοι δεν ξέρουν τίποτα απλά αιτήσεις συμπληρώνουν οι άνθρωποι... !
-
- Αντισυνταγματάρχης
Criss έγραψε:Πάω σήμερα στη στρατολογία για να δώ αν πρέπει να συμπληρώσω κάποια αίτηση και να δηλώσω προτίμηση για Πεζοναύτες. Πάω στο μεγάλο κεφάλι, λέω η αναβολή έληξε πάω στρατό τον Μάιο και θέλω να πάω πεζοναύτης. Μου λέει δελτίο απογραφής συμπλήρωσες όταν έφερες δικαολογητικά σπουδών; Λέω όχι! Τα χαρτιά έχουν φύγει και δεν μπορείς να κάνεις κάτι τώρα... ! (Τον *ούλο δηλαδή).
Ενταξει μην περιμένεις και εσυ να μάθεις και τι εκπαίδευση κάνουν απ την στρατολογία... Σιγα μην ρωτάμε και στην εφορία τωρα...

Και εγω το ιδιο επαθα με την στρατολογια...
Τις απορίες που εχεις πρεπει να ψαχτείς για να τις λύσεις.
Εδω ειναι ενα καλό μερος για να τις λύσεις!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Στρατιώτης
Καλησπέρα παίδες! Με λένε Γιώργο (απλά χρησιμοποιώ το λογαριασμό του αδερφού μου.) Λοιπόν την προηγούμενη Παρασκευή ορκίστηκα στο Κ. ΕΥ. Π Λαμίας Και πήρα μια ωραιότατη τιμητική 10 ημερών (κανένα σχόλιο) Τώρα που θα ξαναμπώ Τη Δευτέρα, θα μπορώ να ζητήσω απ τον διοικητή μου να δη΄λώσω εκ νέου για πεζοναύτες; (Είχα δλώσει Ορεινών καταδρομών αλλά το μετάνιωσα) λέτε να είναι εφικτό κάτι τέτοιο ή θα πάω για ορεινός τώρα... ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης