Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2009)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Φιλε αν εχεις ελληνικα χαρτια δεν υπαρχει προβλημα! Μη γυρνας ομως και λες οτι οι γονεις σου δεν ειναι ελλες και αλλα! Καλυτερα να μη το συζητησεις μεσα στο στρατο!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Ναι βεβαίως και έχω ελληνικά χαρτιά. Στο στρατό δεν σε φωνάζουνε με το επίθετο; Αυτό φτάνει...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Agre55or έγραψε:Ναι βεβαίως και έχω ελληνικά χαρτιά. Στο στρατό δεν σε φωνάζουνε με το επίθετο; Αυτό φτάνει...
Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστώ πολύ τότε!
-
- Ταγματάρχης
Προβλημα θα εχεις μονο με κανεναν ανεγκεφαλο! Πιστευω οτι δε θα εχεις προβλημα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Δηλαδή αν τον ρωτήσουν για τους γονείς του, τι θα πεί ;
Πρέπει να ντραπεί που έχει ξένους γονείς, να πεί οτι είναι άλλης εθνικότητας απο αυτή που είναι, να δηλώσει Γάλλος π. Χ. που είναι αποδεκτός, και ολα αυτά για να μη τον κράξουν η κινδυνεύσει με λιντσάρισμα;
Είμαι αντίθετος με τον στρατό γενικά, αλλα αφού υπάρχει και επειδή είμαι ρεαλιστής, θέλω να γίνει καλύτερος, αφού υπάρχει η δυνατότητα.
Απο πότε πρέπει να κρύβουμε τα πιστεύω μας, την καταγωγή μας, ωστε να θεωρούμαστε αξιόμαχο υλικό σε περίπτωση πολέμου;
Νομίζω οτι λογικές του φόβου, πρέπει να εκλείψουν.
Αν μπείς στο στρατό, πρέπει να έχεις τσαμπουκά και να είσαι σωστός. Οχι να φοβάσαι να πείς την καταγωγή της μάνας σου. Αυτά να τα κάνουν οι υποκριτές, φοβισμένοι και αυτοί που έχουν όντως λόγο να κρύψουν στοιχεία τα οποία έχουν καθορίσει την προσωπικότητά του.
Προχώρα με τσαμπουκά φίλε και μη φοβάσαι τίποτα. Το μόνο που σου προτείνω, να είσαι επαγγελματίας. Έτσι, όσο και να θέλουν να σε επηρεάσουν οι καταδρομείς με τις χοντρές κοιλιές π. Χ. δε θα σε αγγίζουν καθόλου. Διότι ο μη επαγγελματίας, αλλα γλυψιματίας, είναι αυτός που τηρεί το γράμμα του νόμου χωρίς να υπολογίζει σημαντικές παραμέτρους και κάνει μαγκές στον ανίσχυρο.
Το μόνο πρόβλημα σου, θα είναι οι δειλοί. Αν κολώσεις μπροστά τους επειδή είναι ανώτεροι, την πάτησες.
Πρέπει να ντραπεί που έχει ξένους γονείς, να πεί οτι είναι άλλης εθνικότητας απο αυτή που είναι, να δηλώσει Γάλλος π. Χ. που είναι αποδεκτός, και ολα αυτά για να μη τον κράξουν η κινδυνεύσει με λιντσάρισμα;
Είμαι αντίθετος με τον στρατό γενικά, αλλα αφού υπάρχει και επειδή είμαι ρεαλιστής, θέλω να γίνει καλύτερος, αφού υπάρχει η δυνατότητα.
Απο πότε πρέπει να κρύβουμε τα πιστεύω μας, την καταγωγή μας, ωστε να θεωρούμαστε αξιόμαχο υλικό σε περίπτωση πολέμου;
Νομίζω οτι λογικές του φόβου, πρέπει να εκλείψουν.
Αν μπείς στο στρατό, πρέπει να έχεις τσαμπουκά και να είσαι σωστός. Οχι να φοβάσαι να πείς την καταγωγή της μάνας σου. Αυτά να τα κάνουν οι υποκριτές, φοβισμένοι και αυτοί που έχουν όντως λόγο να κρύψουν στοιχεία τα οποία έχουν καθορίσει την προσωπικότητά του.
Προχώρα με τσαμπουκά φίλε και μη φοβάσαι τίποτα. Το μόνο που σου προτείνω, να είσαι επαγγελματίας. Έτσι, όσο και να θέλουν να σε επηρεάσουν οι καταδρομείς με τις χοντρές κοιλιές π. Χ. δε θα σε αγγίζουν καθόλου. Διότι ο μη επαγγελματίας, αλλα γλυψιματίας, είναι αυτός που τηρεί το γράμμα του νόμου χωρίς να υπολογίζει σημαντικές παραμέτρους και κάνει μαγκές στον ανίσχυρο.
Το μόνο πρόβλημα σου, θα είναι οι δειλοί. Αν κολώσεις μπροστά τους επειδή είναι ανώτεροι, την πάτησες.
-
- Στρατιώτης
Φίλε σε ευχαριστώ πολύ!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Ωπα, νόμιζα πας για μόνιμος, λάθος μου, αλλα σε γενικές γραμμές, εσυ να είσαι επαγγελματίας στα ολα σου και μη φοβάσαι είτε είσαι Τούρκος, είτε Σκοπιανός, είτε Βάρβαρος της Μπουρζουαζίας η ράστας της Τζαμάικας.
-
- Στρατιώτης
Όχι για μόνιμος, έφεδρος. Και όχι δεν ανήκω σε καμοία από τις εθνικότητες που ανέφερες, αντίθετα οι γονείς μου κατάγονται απο μια χώρα πολύ συμπαθής προς την Ελλάδα, η οποία και την έχει βοηθήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Agre55or έγραψε:Όχι για μόνιμος, έφεδρος. Και όχι δεν ανήκω σε καμοία από τις εθνικότητες που ανέφερες, αντίθετα οι γονείς μου κατάγονται απο μια χώρα πολύ συμπαθής προς την Ελλάδα, η οποία και την έχει βοηθήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια!
Μην αγχωνεσαι !
Ολα μια χαρα δεν θα εχεις πρόβλημα... :)
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Agre55or έγραψε:Όχι για μόνιμος, έφεδρος. Και όχι δεν ανήκω σε καμοία από τις εθνικότητες που ανέφερες, αντίθετα οι γονείς μου κατάγονται απο μια χώρα πολύ συμπαθής προς την Ελλάδα, η οποία και την έχει βοηθήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια!
Mην ανησυχεις δε θα εχεις κάνενα προβλημα!
Το τελευταίο που πρεπει να σε αγχώνει είναι!
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα σας. Έιμαι καινούργιος στο Φόρουμ, και θα ήθελα να σας κάνω τις εξής ερωτήσεις. Έιμαι 16 χρονών και μου αρέσει πολύ ο Στρατός (ειδικές δυνάμεις)
θα ήθελα να μου πείτε για να πάω, αμφίβιος καταδρομέας τι πρέπει να κανώ, δεν μου εχει σταλεί το χαρτί, κάτι ακομα, από το 2010 οι ειδικές δυνάμεις δεν θα γίνετε να καταταχτούν νέοι; ...
θα ήθελα να μου πείτε για να πάω, αμφίβιος καταδρομέας τι πρέπει να κανώ, δεν μου εχει σταλεί το χαρτί, κάτι ακομα, από το 2010 οι ειδικές δυνάμεις δεν θα γίνετε να καταταχτούν νέοι; ...

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Βαγγελη, νομιζω οτι το θεμα το εχουμε εξαντλησει, οποτε αν κοιταζες σε αλλα post θα εβρισκες απαντηση. Παρ'ολα αυτα: Οταν θα πας να περασεις αυτο που λενε περιοδευων,(που παρεπιπτοντως δεν περνας καμια περιοδεια και δεν εχω καταλαβει γιατι το λενε ετσι, στα δικα μου μερη το λεμε "περναω επιλογη") θα δηλωσεις για αμφιβιους καταδρομεις. Απο κει και περα, οταν παρουσιαστεις και δεν σε εχουν επιλεξει στις Ειδικες Δυναμεις, συνηθως περνανε απο κεντρα εκπαιδευσης στελεχη των ειδικων δυναμεων για να μαζεψουν κοσμο. Μπορεις και κει να δηλωσεις αλλα δεν ξερω εαν μπορεις να πας απο κει συγκεκριμενα στους αμφιβιους. Αυτα τα ολιγα...
Και το σε ποιό σώμα των ειδικών δυνάμεων θα πάω καθορίζεται απο το τι θα δηλώσω ή είναι στην τύχη η κατάταξη;
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Το τμημα των ειδ. Δυναμεων που θα υπηρετησεις συνηθως ειναι θεμα τύχης ή ''τύχης''... Παρολα αυτα θα ερωτηθεις που επιθυμεις να υπηρετησεις, τα αλεξιπτωτα παντως ειναι εθελοντικα

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες