282 Μ/Κ ΤΕ - Λινοπότι Κως
Γειασου γριβα... και εγω 184 σειρα ειμουν 86ε ΕΣΣΟ... στο 15 λατ κατω απο το 282... εσυ στο 282 εισουν;
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Γεια σου νικο απ το διαβιβαστη σταυροπουλο
Ρε συ ΣΑΡΑΚΙΝΑ... Πως λεγεσαι φιλε μου; Και εγω ΛΑΤ ειμουν...
Με διοικητη ρηγα και αλεξανδρακη υπο.87στ,5 διμοιρια παο. στην μεταθεση μου, εβαψα την πετρα που καθοτανε ο ρηγας μαυρη και ειχε σκυλιασει εμαθα... ανεμελα χρονια...
Καλησπέρα παιδιά . Πέρασα πρώτος τα αθλήματα για αλεξίπτωτα και την επόμενη μέρα με έπιασε κρίση και δήλωσα παραίτηση. Μπορώ να ξαναγυρίσω ;
Καλησπέρα μπαίνω στις 6-5-2019 στο λινοποτι στην Κω στο 282 τπ. Ξέρετε άμα είναι μακριά από το λιμάνι; Και άμα υπάρχει κάποιος άλλος που θα ταξιδέψει με πλοίο από τον Πειραιά να μου πει...
Βαρθαλης Στεφανος-Ιακώβου Ανδρέας... Εγώ ήμουνα 201 σειρά... Λοχίας Πλιατσικας Στέργιος.
Βαρθαλης Στεφανος... Ιακώβου Ανδρέας... 201 σειρά 89Δ... Λοχιας Πλιατσικας...potis21 έγραψε:Σειρα 198, Απρίλιος 89, Σαρακίνα, λατίνος.Αρχικά Ρήγας Αλεξανδράκης, μετά Βαρθάλης-Ιακώβου.
Να ρωτήσω κάτι διευκρινιστικό. Κατατάσσομαι 15/7 μετά από άρση αναβολής σπουδών. Τοποθετήθηκα στο Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών και το στρατόπεδο που πρέπει να παρουσιαστώ είναι το 282 Μ/Κ ΤΕ στην Κω. Ξέρει κάποιος να μου πει αρχικά πως συνδυάζεται το Σώμα αυτό με ένα μηχανοκίνητο τάγμα; Δεν ξέρω πως λειτουργεί. Θα εκπαιδευτώ και θα με στείλουν σε μονάδα αντίστοιχη του Εφοδιασμού Μεταφορών; Και αν ναι, υπάρχει τέτοια μονάδα στην Κω; Και τι φάση είναι αν υπάρχει εν τέλει στην Κω; Ευχαριστώ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες