290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DION

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από DION »

Περασα ΛΥΒ στο 290 τον ιουλιο του 1993 217 σειρα. Νασαι καλα φιλε
Επιλοχίας

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Επιλοχίας »

283 ΕΣΣΟ...2ος Λοχος.
Φτάσαμε στο 290 και μας κοιτούσαν οι προηγούμενοι σαν ξερολούκουμα... τρελές εμπλοκές, σκοπιές κ αγγαρίες κάθε μέρα.

Υποδιοικητής ο Μ***ς ο οποίος και μόνο που υπήρχες σε καμπανιαζε...

Πολλή κούραση, τρελό πηξιμο, όμως και πολλά γέλια μέχρι δακρύων με όλα τα παιδια... !

Άλλαξαν 3 διοικητές στο στρατόπεδο 2 το 290 κ 1 στην 101 δίπλα, αλλα εγώ αμετάθετος 9μηνες!

Απολύθηκα απο εκεί και μάλιστα άφησα και... καβάντζα 20 μερες αδεια ( λόγω ολυμπιακών αγώνων λίγους μήνες μετα που απολυθήκαμε, όσοι δήλωναν εθελοντές, έπαιρναν 20μερες τιμητική.)

Συμβουλή παιδια:

Διασκεδάστε τη θητεία σας και ο, τι περίεργο θα δείτε!

ΥΓ. Ο ***** υπάρχει ακόμα στη Μυρινα;

jer

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από jer »

Μ*****ς λεγοτανε φιλε μου. Και εγω 256 ημουν στο λοχο διοικησεως. Αξεχαστα χρονια!
ΡΩΣ

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από ΡΩΣ »

245 σειρα κανεισ
δημητρης

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από δημητρης »

Περασα ΛΥΒ στο 290 206 σειρα και εμεινα εκει ενα χρονο. Με [ΠΛΥΤΑ} ΔΙΟΙΚΗΤΉ... ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Άγγελος

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Άγγελος »

Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο μεταφορικό μέσο που πάει στο στρατόπεδο 290 Μ/Κ ΤΠ από το λιμάνι της Λήμνου;
Πάνος

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Φίλε και εγώ μπαίνω τώρα 9 του μηνός στην Λήμνο 290 Μ/Κ ΤΠ και είμαι από Καβάλα και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα δεν ξέρω που ακριβώς είναι και πως θα πάω αφού φτάσω στην Λήμνο
Τάσος

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Τάσος »

Μην ανησυχείτε. Με ενημέρωσαν από τη στρατολογία ότι θα έχει ένα μέσο του στρατού που θα πάρει όλους τους φαντάρους για το στρατόπεδο από το λιμάνι. Παιδιά εγώ μπαίνω 11 Ιουλίου. Οπότε έχει διαφορετικές μέρες ακόμη και για το ίδιο στρατόπεδο?
Άγγελος

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Άγγελος »

Τους πήρα τηλέφωνο και βγήκε άκρη. Θα υπάρχει μεταφορικό μέσο στο λιμάνι της Λήμνου
Grek

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Grek »

Κοτσιφοπεδιο... και κανταρα μαζι λδ
Τάσος

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Τάσος »

Καλησπέρα παιδιά!

Όσοι γνωρίζουν παρακαλώ πολύ να μου πουν από τι ώρα και μετά θα μπορούν οι νεοσύλλεκτοι να βγουν έξω με άδεια ορκωμοσίας.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Άβαταρ μέλους
Antwnios
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Antwnios »

Τι γίνεται με το 290 ΜΚΤΠ ακόμα μαύρο ειναι; Παρουσιαζομαι 14 Νοέμβριο, οποιος είναι απο Θεσσαλονίκη και ψήνεται να κατέβουμε μαζι ας στειλει πριβε.
Μάξιμος

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Μάξιμος »

Καλησπέρα παιδιά, παρουσιάζομαι στο 290 ΜΚΤΠ στις 15-11 ... Ξέρετε πώς πάμε εκεί μετά την ωραία 4ωρη βαρκάδα;xD
Βασίλης

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Βασίλης »

Και εγώ μπαίνω 15/11 από Θεσσαλονίκη. Ξερει κανείς τι παίζει με τα κινητά εκεί; Θα πάρετε μαζί σας smartphone;
ζαφειρης

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από ζαφειρης »

Κανε με αντ στο φβ να μιλήσουμε. Μπαινω 15 νοεμβριου και ειμαι απο θεσς. Ζαφείρης Μπον λέγομαι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες