Θητεία στο Υγειονομικό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 24

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Nikos Chatzoglou »

Αυτό το παιδί είχε δώσει το πτυχίο του και την άδεια ασκήσεως στους στρατολόγους;
army_boy89
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από army_boy89 »

Πτυχίο ναι, άδεια ασκήσεως δεν το γνωρίζω. Απλά αυτό που με εκνευρίζει είναι η στρατολογία Αθήνας που λέει ότι μόνο κοινωνιολόγοι και ψυχολόγοι μπαίνουν υγειονομικό. Η μια υπηρεσία του στρατού λέει έτσι και η άλλη αλλιώς. Ήθελα να 'ξερα, δεν συνεννοούνται μεταξύ τους;
Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Θητεία στο Υγειονομικό

Και οι κοινωνικοί λειτουργοί μπαίνουν απλά δεν είναι γνωστοί σαν επαγγελματική κατηγορία
army_boy89
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από army_boy89 »

Το ξέρω. Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως.
neos

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από neos »

Παιδιά πληροφοριακά για το υγειονομικό στην Αυλώνα. Το υγειονομικό δεν έχει πλέον την αντιμετώπιση που είχε στην Άρτα, δηλ. Σαν αυτοτελές σώμα κατά την εκπαίδευση. Ούτε βεβαίως είναι σαν τις διαβιβάσεις ανεξάρτητο, οι οποίες διακρίνονται σε λόχους. Στο ΚΕΤΘ οι υγειονομικάριοι μένουν σε ίλες και τους εκπαιδεύουν τεθωρακισμένοι. Επίσης στην ίδια ίλη μπορεί να είναι μαζί σας και πεζικάριοι (το είδα με τα μάτια μου) και τεθωρακισμένοι (δεν το είδα, αλλά μου το είπαν). Αυτά με ότι μπορεί να συνεπάγεται για την εκπαίδευση του υγειονομικάριου στα τεθωρακισμένα...
Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Θητεία στο Υγειονομικό

Καλά δεν γίνεται και καμιά σκληρή εκπαίδευση στον Αυλώνα.
neos

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από neos »

Nikos Chatzoglou έγραψε:Καλά δεν γίνεται και καμιά σκληρή εκπαίδευση στον Αυλώνα.

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι αυτό εξαρτάται από τα στελέχη που εκπαιδεύουν κάθε φορά και το σώμα ΤΘ είναι γνωστό για την εκπαίδευσή του...
Δεν λέω ότι θα λιώσουν στις πολεμικές τεχνικές και θα γίνουν νίντζα, σαφώς και δεν γίνεται τέτοια εκπαίδευση, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση με το ΚΕΥΓ Άρτας, σύμφωνα με όσα διηγούνται οι παλαιότεροι. Η εκπαίδευση που γίνεται εντέλει δεν διαφέρει σε τίποτα από την εκπαίδευση των ΤΘ αυτό λέω. Κανονικά θα έπρεπε όμως να διαφέρει, όπως εκείνη των διαβιβάσεων, γιατί είναι βοηθητικό και όχι μάχημο σώμα. Θα έπρεπε να δίνεται βαρύτητα σε άλλα θέματα, κτλ.
νικος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από νικος »

Παιδια ειμαι φαρμακοποιος (κατεθεσα και το πτυχιο). Τι ειδικοτητες μπορει να παρω στην εκπαιδευση; Γνωριζει καποιος?
Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Θητεία στο Υγειονομικό

Στη βασική εκπαίδευση τίποτα. Ειδικότητα παίρνεις με τη μετάθεση. Δώσε το πτυχίο σου και στο κέντρο και μάλλον θα πάρεις ειδικότητα φαρμακοποιού.
slalom

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από slalom »

νικος έγραψε:Παιδια ειμαι φαρμακοποιος (κατεθεσα και το πτυχιο). Τι ειδικοτητες μπορει να παρω στην εκπαιδευση; Γνωριζει καποιος;

Απλά μη νομίζεις πως θα ασχοληθείς ιδιαίτερα με το αντικείμενο σου, κανονικά θα κάνεις υπηρεσίες όπως οι υπόλοιποι, φαρμακοποιός μόνο στα χαρτιά θα είσαι.

Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Θητεία στο Υγειονομικό

slalom έγραψε:
νικος έγραψε:Παιδια ειμαι φαρμακοποιος (κατεθεσα και το πτυχιο). Τι ειδικοτητες μπορει να παρω στην εκπαιδευση; Γνωριζει καποιος;

Απλά μη νομίζεις πως θα ασχοληθείς ιδιαίτερα με το αντικείμενο σου, κανονικά θα κάνεις υπηρεσίες όπως οι υπόλοιποι, φαρμακοποιός μόνο στα χαρτιά θα είσαι.

Όχι απαραίτητα. Ανάλογα σε τι μονάδα θα πάει.

anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από anaktas »

Αν είσαι τυχερός μπορεί να χτυπήσεις καμια μετάθεση σε κανα στρ. Νοσοκομείο... Εικόνα
Amat victoria curam
Minas

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Minas »

Παιδιά και εγώ μπαίνω Σεπτέμβρη έχω τελειώσει νοσηλευτική έδωσα αντίγραφο πτυχίου τι παίζει τώρα για ειδικότητα και πως μπορώ να μπω σε στρατιωτικό νοσοκομείο... ;
Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Θητεία στο Υγειονομικό

Θα ξαναδώσεις το πτυχίο σου στο κέντρο στους στρατολόγους (λογικά θα σας μαζέψουν κάποια στιγμή και θα σας πουν να δώσετε τα πτυχία).
Για να πας σε νοσοκομείο είναι και θέμα τύχης και θέμα βύσματος.
Σιμος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Σιμος »

Μαγκες καλησπερα! Ξερει κανεις αν εχω κανει θητεια στη Κυπρο 5 μηνες αν με κοβουν θα στειλουν κοντα στο σπιτι;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης