Θητεία στο Υγειονομικό
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 24
Θητεία στο Υγειονομικό
Αυτό το παιδί είχε δώσει το πτυχίο του και την άδεια ασκήσεως στους στρατολόγους;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Θητεία στο Υγειονομικό
Πτυχίο ναι, άδεια ασκήσεως δεν το γνωρίζω. Απλά αυτό που με εκνευρίζει είναι η στρατολογία Αθήνας που λέει ότι μόνο κοινωνιολόγοι και ψυχολόγοι μπαίνουν υγειονομικό. Η μια υπηρεσία του στρατού λέει έτσι και η άλλη αλλιώς. Ήθελα να 'ξερα, δεν συνεννοούνται μεταξύ τους;
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
Θητεία στο Υγειονομικό
Και οι κοινωνικοί λειτουργοί μπαίνουν απλά δεν είναι γνωστοί σαν επαγγελματική κατηγορία
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Θητεία στο Υγειονομικό
Το ξέρω. Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως.
Θητεία στο Υγειονομικό
Παιδιά πληροφοριακά για το υγειονομικό στην Αυλώνα. Το υγειονομικό δεν έχει πλέον την αντιμετώπιση που είχε στην Άρτα, δηλ. Σαν αυτοτελές σώμα κατά την εκπαίδευση. Ούτε βεβαίως είναι σαν τις διαβιβάσεις ανεξάρτητο, οι οποίες διακρίνονται σε λόχους. Στο ΚΕΤΘ οι υγειονομικάριοι μένουν σε ίλες και τους εκπαιδεύουν τεθωρακισμένοι. Επίσης στην ίδια ίλη μπορεί να είναι μαζί σας και πεζικάριοι (το είδα με τα μάτια μου) και τεθωρακισμένοι (δεν το είδα, αλλά μου το είπαν). Αυτά με ότι μπορεί να συνεπάγεται για την εκπαίδευση του υγειονομικάριου στα τεθωρακισμένα...
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
Θητεία στο Υγειονομικό
Καλά δεν γίνεται και καμιά σκληρή εκπαίδευση στον Αυλώνα.
Θητεία στο Υγειονομικό
Nikos Chatzoglou έγραψε:Καλά δεν γίνεται και καμιά σκληρή εκπαίδευση στον Αυλώνα.
Γνωρίζεις πολύ καλά ότι αυτό εξαρτάται από τα στελέχη που εκπαιδεύουν κάθε φορά και το σώμα ΤΘ είναι γνωστό για την εκπαίδευσή του...
Δεν λέω ότι θα λιώσουν στις πολεμικές τεχνικές και θα γίνουν νίντζα, σαφώς και δεν γίνεται τέτοια εκπαίδευση, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση με το ΚΕΥΓ Άρτας, σύμφωνα με όσα διηγούνται οι παλαιότεροι. Η εκπαίδευση που γίνεται εντέλει δεν διαφέρει σε τίποτα από την εκπαίδευση των ΤΘ αυτό λέω. Κανονικά θα έπρεπε όμως να διαφέρει, όπως εκείνη των διαβιβάσεων, γιατί είναι βοηθητικό και όχι μάχημο σώμα. Θα έπρεπε να δίνεται βαρύτητα σε άλλα θέματα, κτλ.
Θητεία στο Υγειονομικό
Παιδια ειμαι φαρμακοποιος (κατεθεσα και το πτυχιο). Τι ειδικοτητες μπορει να παρω στην εκπαιδευση; Γνωριζει καποιος?
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
Θητεία στο Υγειονομικό
Στη βασική εκπαίδευση τίποτα. Ειδικότητα παίρνεις με τη μετάθεση. Δώσε το πτυχίο σου και στο κέντρο και μάλλον θα πάρεις ειδικότητα φαρμακοποιού.
Θητεία στο Υγειονομικό
νικος έγραψε:Παιδια ειμαι φαρμακοποιος (κατεθεσα και το πτυχιο). Τι ειδικοτητες μπορει να παρω στην εκπαιδευση; Γνωριζει καποιος;
Απλά μη νομίζεις πως θα ασχοληθείς ιδιαίτερα με το αντικείμενο σου, κανονικά θα κάνεις υπηρεσίες όπως οι υπόλοιποι, φαρμακοποιός μόνο στα χαρτιά θα είσαι.
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
Θητεία στο Υγειονομικό
Όχι απαραίτητα. Ανάλογα σε τι μονάδα θα πάει.slalom έγραψε:νικος έγραψε:Παιδια ειμαι φαρμακοποιος (κατεθεσα και το πτυχιο). Τι ειδικοτητες μπορει να παρω στην εκπαιδευση; Γνωριζει καποιος;
Απλά μη νομίζεις πως θα ασχοληθείς ιδιαίτερα με το αντικείμενο σου, κανονικά θα κάνεις υπηρεσίες όπως οι υπόλοιποι, φαρμακοποιός μόνο στα χαρτιά θα είσαι.
Θητεία στο Υγειονομικό
νικος έγραψε:Παιδια ειμαι φαρμακοποιος (κατεθεσα και το πτυχιο). Τι ειδικοτητες μπορει να παρω στην εκπαιδευση; Γνωριζει καποιος;
Αν είσαι τυχερός μπορεί να χτυπήσεις καμια μετάθεση σε κανα στρ. Νοσοκομείο...

Amat victoria curam
Θητεία στο Υγειονομικό
Παιδιά και εγώ μπαίνω Σεπτέμβρη έχω τελειώσει νοσηλευτική έδωσα αντίγραφο πτυχίου τι παίζει τώρα για ειδικότητα και πως μπορώ να μπω σε στρατιωτικό νοσοκομείο... ;
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
Θητεία στο Υγειονομικό
Θα ξαναδώσεις το πτυχίο σου στο κέντρο στους στρατολόγους (λογικά θα σας μαζέψουν κάποια στιγμή και θα σας πουν να δώσετε τα πτυχία).
Για να πας σε νοσοκομείο είναι και θέμα τύχης και θέμα βύσματος.
Για να πας σε νοσοκομείο είναι και θέμα τύχης και θέμα βύσματος.
Θητεία στο Υγειονομικό
Μαγκες καλησπερα! Ξερει κανεις αν εχω κανει θητεια στη Κυπρο 5 μηνες αν με κοβουν θα στειλουν κοντα στο σπιτι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης