Θητεία στο Υγειονομικό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Μπορει να μου πει καποιος για τους αγωνες ταεκβοντο και πυγμαχιας των ενοπλων δυναμεων ποτε γινονται και τι χρειαζεται καποιος για να παρει μερος σε αυτους;

Συνήθως οι αγώνες πραγματοποιούνται κάθε εξάμηνο με μικρές αποκλίσεις ως προς τις ημερομηνίες και φυσικά το κάθε άθλημα διεξάγεται διαφορετικές ημέρες. Πχ την μία μέρα διεξάγονται οι αγώνες των γυναικών στην καλαθοσφαίριση, την άλλη μέρα οι αγώνες πάλης των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και πάει λέγοντας. Στους αγώνες μπορεί να λάβει μέρος οποιοδήποτε στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας αρκεί να το δηλώσει.

Tom
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Tom »

Γεια χαρά παιδιά. Έχω ειδικότητα υγειονομικό, είμαι απόφοιτος κοινωνιολογίας και ορκίζομαι σε δύο εβδομάδες. Ποιες είναι οι πιθανές μεταθέσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 24

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Nikos Chatzoglou »

Tom έγραψε:Γεια χαρά παιδιά. Έχω ειδικότητα υγειονομικό, είμαι απόφοιτος κοινωνιολογίας και ορκίζομαι σε δύο εβδομάδες. Ποιες είναι οι πιθανές μεταθέσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σώμα Υγειονομικό!

Οι ειδικότητες βγαίνουν πακέτο με τις μεταθέσεις. Αν κατέθεσες το πτυχίο σου το πιθανότερο είναι να μπεις στις ομάδες ΟΨΜ (ομάδες ψυχολογικής μέριμνας). Αν πάρεις αυτή την ειδικότητα είναι πολύ πιθανό να πας σε κάποιο μικρό στρατιωτικό νοσοκομείο (ΚΙΧΝΕ) στη Θράκη

ΚΩΣΤΑΣ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Ειμαι υγειονομικο. με στελνουν σε μοναδα πυροβολικου στην ξανθη. αυτο τι σημαινει; με βγαζουν απο το υγ. και με στελνουν πεζικο;
keravnos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από keravnos »

Ήθελα να ρωτήσω ένας οδοντίατρος συνήθως τι κάνει στο στρατό. Εγώ δηλαδή όταν τελειώσω τη σχολή και πάω στρατό. Αν με πάρουν ως οδοντίατρο τι διαφορετικό θα κάνω από τους απλούς οπλίτες; Είναι πιο άνετα να σαι οδοντίατρος;
keravnos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από keravnos »

Τι ακριβώς κάνει ένας οδοντίατρος στο στρατό; Γενικά θεωρείται καλό πόστο;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

keravnos έγραψε:Ήθελα να ρωτήσω ένας οδοντίατρος συνήθως τι κάνει στο στρατό. Εγώ δηλαδή όταν τελειώσω τη σχολή και πάω στρατό. Αν με πάρουν ως οδοντίατρο τι διαφορετικό θα κάνω από τους απλούς οπλίτες; Είναι πιο άνετα να σαι οδοντίατρος;

Ως οδοντίατρο δεν θα σε πάρουν. Για αυτό υπάρχουν οι στρατιωτικοί ιατροί της ΣΣΑΣ - Ιατρικό. Εσυ θα απορροφηθείς σε κάποιο ΣΤΕΠ, τοπικό στρατιωτικό νοσοκομείο, ή κεντρικό στρατιωτικό νοσοκομείο, και θα είσαι βοηθός οδοντιάτρου, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να σε βάλουν σε κάποιο γραφείο να βάζεις καμιά σφραγίδα, και να μεταφέρεις ιατρικά έγγραφα προς υπογραφές κτλ. Ευχαριστώ.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Ειμαι υγειονομικο. Με στελνουν σε μοναδα πυροβολικου στην ξανθη. Αυτο τι σημαινει; Με βγαζουν απο το υγ. Και με στελνουν πεζικο;

Τι πτυχίο έχεις; Μήπως είσαι Ιατρός;

ΚΩΣΤΑΣ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Πτυχιο νοσηλευτικης εχω. υπαρχει νοσοκομειο εκει; ποσο καιρο καθομαι εκει;
ΚΩΣΤΑΣ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Στην ξανθη στη μοναδα πυροβολικου τι ειδικοτητες υ/γ υπαρχουν; εχει νοσοκομειο;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Στην ξανθη στη μοναδα πυροβολικου τι ειδικοτητες υ/γ υπαρχουν; Εχει νοσοκομειο;

Τι πτυχίο έχεις φίλε μου; Μήπως ιατρικής; Απο νοσοκομείο, έχει το 412 ΚΙΧΝΕ.

ΚΩΣΤΑΣ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Μετα στην ορκομωσια θα γυρισω στο κετθ για 3 ημερες. μετα θα με στειλουν εκει που θα με στειλουν δεν ξερω και εγω σε ποια μοναδα... μετα απο ποσες μερες παιρνουμε αδεια; μαζι μου θα παρω ολα αυτα τα πραγματα που πηρα οταν παρουσιαστηκα; χρειαζονται να εχω μαζι μου πτυχιο και ολα τα αλλα χαρτια; πρεπει πριν φυγω να παω απο τη στρατολογια;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Μετα στην ορκομωσια θα γυρισω στο κετθ για 3 ημερες. Μετα θα με στειλουν εκει που θα με στειλουν δεν ξερω και εγω σε ποια μοναδα... Μετα απο ποσες μερες παιρνουμε αδεια; Μαζι μου θα παρω ολα αυτα τα πραγματα που πηρα οταν παρουσιαστηκα; Χρειαζονται να εχω μαζι μου πτυχιο και ολα τα αλλα χαρτια; Πρεπει πριν φυγω να παω απο τη στρατολογια;

Οχι απο στρατολογία δεν περνάς ξανά. Το φύλλο πορείας θα το πάρεις απο το κέντρο για την μετάθεση σου.

Απο χαρτιά ότι σου δωσουν απο το κέντρο θα χρειαστείς μόνο. Το πτυχίο σου θα το πάρεις ναι.

Άδεια θα πάρεις ανάλογα τις υπηρεσιακές ανάγκες της μονάδας/νοσοκομείου σου. Αν πας σε μονάδα και τα άτομα που θα πάτε θα είστε λίγοι και απολυθούν και άτομα, η πέσεις σε περίοδο ασκήσεων ή πέσεις σε διοικητή που δεν δίνει συχνά άδειες, μπορεί να κάνεις και 2 μήνες, μπορεί και στις 2-3 εβδομάδες να πάρεις άδεια. Ολα είναι ρευστά και παίζονται.

Strange Love
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Strange Love »

Κύριοι, έχει κανείς εμπειρία από υγειονομικό στην μυτιλήνη; Είμαι κοινωνιολόγος.
ΚΩΣΤΑΣ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Εχω πτυχιο νοσηλευτικης. οι μηνες θητειας μου μετα το στρατο θα πιαστουν σαν προυπηρεσια; τωρα στο στρατο ειμαι υγειονομικο ν/τ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες