Θητεία στο Υγειονομικό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΚΩΣΤΑΣ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Μπαινω υγειονομικο. ειμαι αθλητης και το μαρτιο παιζω σε πανελληνιους αγωνες. παιρνω εξτρα αδεια για προπονησεισ?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Μπαινω υγειονομικο. Ειμαι αθλητης και το μαρτιο παιζω σε πανελληνιους αγωνες. Παιρνω εξτρα αδεια για προπονησεις;

Μόνο αν ήσουν σε εθνική ομοσπονδία γραμμένος και προετοιμαζόσουν για πανευρωπαϊκούς ή ολυμπιάδα, εκεί θα ίσχυε άλλο καθεστώς. Σε έναν απλό σύλλογο τωρα αν είσαι γραμμένος, δεν δικαιούσαι όχι.

lnl.4

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από lnl.4 »

Γειά σας παίδες!

Πριν 2 εβδομάδες τελείωσα διατροφολογία, κατατάχθηκα στο Υγειονομικό και παρουσιάζομαι στη Θήβα στις 18/1.

Το θέμα είναι πως επειδή τέλειωσα τόσο πρόσφατα δεν έχουν προλάβει να βγάλουν το πτυχίο, αλλά μαζί μου έχω την αναλυτική βαθμολογία, η οποία αποδεικνύει πως έχω περάσει τα πάντα και είμαι τυπικά πτυχιούχος.

Λέτε να υπάρξει πρόβλημα;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

lnl.4 έγραψε:Γειά σας παίδες!

Πριν 2 εβδομάδες τελείωσα διατροφολογία, κατατάχθηκα στο Υγειονομικό και παρουσιάζομαι στη Θήβα στις 18/1.

Το θέμα είναι πως επειδή τέλειωσα τόσο πρόσφατα δεν έχουν προλάβει να βγάλουν το πτυχίο, αλλά μαζί μου έχω την αναλυτική βαθμολογία, η οποία αποδεικνύει πως έχω περάσει τα πάντα και είμαι τυπικά πτυχιούχος.

Λέτε να υπάρξει πρόβλημα;

Μπορείς να το καταθέσεις και κατά την διάρκεια της θητειας σου, στο κέντρο την πρώτη μέρα που θα καταταχθείς το πτυχίο. Απο την στιγμή που εχεις ολοκληρώσει τα πάντα, πτυχιακή εργασία (αν ήσουν σε σχολή τριτοβάθμιας), πέρας μαθημάτων, τότε πιστεύω ότι δεν Θα έχεις κανένα πρόβλημα.

lnl.4

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από lnl.4 »

Ευχαριστώ παίδες, πάλι καλά που είστε και εσείς.

Βοηθάτε πολύ!

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

lnl.4 έγραψε:Ευχαριστώ παίδες, πάλι καλά που είστε και εσείς.

Βοηθάτε πολύ!

Εμείς σας ευχαριστούμε που με την εμπιστοσύνη σας στο φόρουμ μας δίνετε την δύναμη να βοηθάμε.

γιωργος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από γιωργος »

Το χαρτι της καταταξης γραφει ΥΕΑ. τι ειναι το αντιγραφο ποινικου μυτρωου τυπου α; Απο που το παιρνω?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Nassos »

Παλαιά το έπαιρνες από την Εισαγγελία. Τώρα το κάνουν αυτεπάγγελτα, επομένως δεν χρειάζεται να τρέχεις εσύ.

Είναι έγγραφο που αναγράφει αν έχεις καταδικαστεί ή όχι τελεσίδικα για κάθε λογής παραπτώματα.
τασος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από τασος »

Στις18/1 παρουσιαζομαι. Εχω κανει διακοπη στο ικα. Τ ι βιβλιαριο ασθενειας θα δωσω; Τωρα δεν ειμαι ασφαλισμενος.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Nassos »

Το βιβλιάριο βρέφους θέλουν για να δούν τι εμβόλια έκανες,όχι βιβλιάριο ασθενείας.
Άβαταρ μέλους
nickthegreek1319
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από nickthegreek1319 »

Παιδιά, έχω ακούσει ότι κάποιος μπορεί να πάρει ειδικότητα βοηθού φυσικοθεραπευτή στο υγειονομικό αλλά δεν το έχω βρει πουθενά... Ισχύει;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

nickthegreek1319 έγραψε:Παιδιά, έχω ακούσει ότι κάποιος μπορεί να πάρει ειδικότητα βοηθού φυσικοθεραπευτή στο υγειονομικό αλλά δεν το έχω βρει πουθενά... Ισχύει;

Ναι υπάρχει η ειδικότητα αυτή, θα την βρείς σε κεντρικά νοσοκομεία (πχ 401 κα).

ΚΩΣΤΑΣ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Τωρα βρισκομαι στο κετθ αυλωνας υγειονομικο. ορκιζομαι στις 12/2. οι μεταθεσεις ποτε βγαινουν; Ποτε θα μαθω που παω; Ισχυει αυτο που λενε οτι η μεταθεση θα ειναι σιγουρα για διδυμοτειχο η νησια?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Τωρα βρισκομαι στο κετθ αυλωνας υγειονομικο. Ορκιζομαι στις 12/2. Οι μεταθεσεις ποτε βγαινουν; Ποτε θα μαθω που παω; Ισχυει αυτο που λενε οτι η μεταθεση θα ειναι σιγουρα για διδυμοτειχο η νησια;

Καλησπέρα φίλε μου. Είναι κρίμα, να μην ασχοληθείς με την πλούσια θεματολογία μας, αυτά έχουν απαντηθεί φίλε μου, εγώ έχω καθήκον να σου δώσω κατεύθυνση, ή να σου δώσω απάντηση, σε κάτι που δεν έχει διευκρινηστεί, έχει αλλάξει, ή δεν έχει ειπωθεί. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.

Τοποθετήσεις και μεταθέσεις

Μεταθέσεις στο στρατό

ΚΩΣΤΑΣ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Μπορει να μου πει καποιος για τους αγωνες ταεκβοντο και πυγμαχιας των ενοπλων δυναμεων ποτε γινονται και τι χρειαζεται καποιος για να παρει μερος σε αυτους?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες