Θητεία στο Υγειονομικό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
cuervo

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από cuervo »

Doctor έγραψε:καλησπερα. Εχει ακούσει κανεις τι παίζει με τους γιατρούς που παρουςιαζονται Στο υγειονομικό στην αυλωνα. Έχουμε την ίδια εκπαίδευση με τα υπόλοιπα σώματα;

Η Εκπαίδευση στο κέντρο είναι η ίδια για όλους, έτσι και αλλιώς στο υγειονομικό δεν παρουσιάζονται μόνο τελειόφοιτοι της ιατρικής.

Α

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Α »

Υπάρχει η δυνατότητα αν δεν σε πάρουν κατ'ευθείαν στα ιατρεία του Αυλώνα με τους οργανικούς, να το ζητήσεις από τον ίλαρχο, το διοικητή της ύλης σου. Στη θέση σου δεν θα το έκανα. Ένας γιατρός της σειράς μου πέρυσι, ζήτησε να πάει στα ιατρεία και τελικά τον στείλανε. Εντάξει γλίτωσε τη 1-2 που ήταν το πολύ οι υπηρεσίες στα μαγειρία αλλά χαμαλοδουλειές έκανε κανονικά και είχε επιπλέον το ξενύχτι από τις πολλές διανυκτερεύσεις. Ειδικά σε αυτήν την τεράστια σειρά δεν θα πήγαινα με τίποτα στα ιατρεία, όπου θα λιώσεις. Στο στρατό όσο λιγότερα ξέρεις τόσο το καλύτερο για εσένα.
Doctor
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Doctor »

Να εισαι καλα.. σ´ ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες!!!

Άβαταρ μέλους
Bill-nurse
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Νοσηλευτής

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Bill-nurse »

Καλησπερα και απο μενα! Εγω τελειωνω τη νοσηλευτικη τωρα και εχω ηδη κοψει την αναβολη μου! Υπαρχουν πιθανοτητες να μπω στο υγειονομικο; Διοτι τελευταια ολο και πιο χλωμο το βλεπω...
cuervo

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από cuervo »

Bill-nurse έγραψε:Καλησπερα και απο μενα! Εγω τελειωνω τη νοσηλευτικη τωρα και εχω ηδη κοψει την αναβολη μου! Υπαρχουν πιθανοτητες να μπω στο υγειονομικο; Διοτι τελευταια ολο και πιο χλωμο το βλεπω...

Πιθανότητες υπάρχουν, ειδικότητα νοσηλευτής δεν υπάρχει για φαντάρους! Η μόνη ειδικότητα που ας πούμε είναι σχετική είναι του Ν/Τ (Νοσοκόμος-Τραυματιοφορέας) στην ουσία βέβαια δεν είσαι τίποτα από τα δύο, αγγαρειομάχος θεωρείσαι και σκοπάνθρωπος, είναι random ειδικότητα και συνήθως την παίρνουν και άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με ιατρικές ή παρά ιατρικές ειδικότητες.

Army92

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Army92 »

Γεια σας. Ειμαι πτυχιουχος του τμηματος Φιλοσοφιας - παιδαγωγικης και ψυχολογιας και σημερα ηρθε το χαρτι της καταταξης μου ! Εχω παρει κατευθυνση ψυχολογιας οποτε το πτυχιο μου εχει βγει σε αυτον τον τομεα. Ωστοσο παρουσιαζομαι Αυλωνα στο Υγειονομικο ! Εχω μια σειρα απο ερωτηματα 1) Ποσο διαρκει η βασικη εκπαιδευση ;

2) Ειμαι μονιμος κατοικος Ροδου , οποτε με μεσο μπορω να μπω στο στρατιωτικο νοσοκομειο ; η θα παω κανονικα σε στρατοπεδο ; στο ΟΨΜ ; Ομαδα ψυχοκοινωνικης μεριμνας ;

3) Ειμαι παιδι χωρισμενων γονιων με την μητερα μου να εχει επισημο εγγραφο 67% αναπηριας , δικαιουμαι 6μηνη θητεια ;

Διαιτολόγος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Διαιτολόγος »

Καλησπέρα σας,

Είμαι διαιτολόγος απόφοιτος ΑΕΙ με μεταπτυχιακό και παρουσιάζομαι 9/11 Αυλώνα Υγειονομικό. Γνωρίζει κάποιος τι ειδικότητα μπορεί να πάρω κ αν η εκπαίδευση είναι ίδια με τα Τεθωρακισμένα;

Ευχαριστώ!

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι, μόνο στην αρχή θα έχετε βασική εκπαίδευση.

Οι του Υγειονομικού αναλαμβάνουν θέσεις σε Ιατρεία ΚΕΝ ή στα ΣΤΕΠ των μονάδων (μικρά ιατρεία) ως Ιατροί ή βοηθοί Αξιωματικών Ιατρών. Με δυνατό βύσμα μπορείς να πάς και σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Μην αποκλείεις και την ειδικότητα του τραυματιοφορέα.
Διαιτολόγος

Θητεία στο Υγειονομικό

Ευχαριστώ πολύ!

Δηλαδή στο κέντρο είμαστε όλοι μαζί ανεξάρτητα αν ειμάστε υγειονομικό ή τεθωρακισμένα; Ή είμαστε σε διαφορετικό λόχο;

Επίσης είμαι στα τελειώματα του διδακτορικού μου. Ξέρετε αν μπορώ να κάνω όλη τη θητεία μου στην Αθήνα. Αν δεν το έχω παρουσιάσει αλλά έχω παραδώσει το κείμενο είναι οκ;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Nassos »

Σε διαφορετικό λόχο θα είστε.

Αν δεν πληρείς συγκεκριμένα κριτήρια (αναπηρία γονέα ή οικονομικοί λόγοι για παράδειγμα) μόνο με βύσμα μπορείς να υπηρετήσεις εξ'ολοκλήρου Αθήνα.

Προσπάθησε να δεις τι μπορείς να κάνεις πριν παρουσιαστείς επικοινωνόντας με τη Στρατολογική Υπηρεσία στην οποία υπάγεσαι.
cuervo

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από cuervo »

Διαιτολόγος έγραψε:

Επίσης είμαι στα τελειώματα του διδακτορικού μου. Ξέρετε αν μπορώ να κάνω όλη τη θητεία μου στην Αθήνα. Αν δεν το έχω παρουσιάσει αλλά έχω παραδώσει το κείμενο είναι οκ;

Πρέπει να προσκομίσεις στη στρατολογία βεβαίωση από την γραμματεία σου, στη στρατολογία θα σου δώσουν να συμπληρώσεις και να υπογράψεις μια υπεύθυνη δήλωση πως μετά την ορκωμοσία του διδακτορικού θα προσκομίσεις αντίγραφο του πτυχίου στη στρατολογία.

Διαιτολόγος

Θητεία στο Υγειονομικό

Αυτό πρέπει να το κάνω πριν μπω δηλαδή; Μπορώ να το κάνω στη Στρατολογία στην Αθήνα ή πρέπει να πάω στη Στρατολογία που ανήκω;
Άβαταρ μέλους
simo90
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από simo90 »

Καλησπερα! Ειμαι αποφοιτος οδοντιατρικης σχολης , εκοψα την αναβολη μου κ μπαινω στην καταταξη τον Ιανουαριο σε υγειονομικο. Αν ειμαι γραμμενος στη Σερρες , που ειναι πυθανον να με στειλουν κ με πια υπηρεσια?
cuervo

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από cuervo »

simo90 έγραψε:Καλησπερα! Ειμαι αποφοιτος οδοντιατρικης σχολης, εκοψα την αναβολη μου κ μπαινω στην καταταξη τον Ιανουαριο σε υγειονομικο. Αν ειμαι γραμμενος στη Σερρες, που ειναι πυθανον να με στειλουν κ με πια υπηρεσια;

Έβρο/Αλεξανδρούπολη/Κομοτηνή γενικά Βόρεια, τι εννοείς με πια υπηρεσία; Στο υγειονομικό θα είσαι 100% τώρα αν είσαι σε στρατιωτικό νοσοκομείο ή σε ΣΤΕΠ ή απλά σε μονάδα Υγειονομικού, αυτό θα το μάθεις όταν σου έρθει η μετάθεση.

Διαιτολόγος έγραψε:Αυτό πρέπει να το κάνω πριν μπω δηλαδή; Μπορώ να το κάνω στη Στρατολογία στην Αθήνα ή πρέπει να πάω στη Στρατολογία που ανήκω;

Δεν ξέρω, επικοινώνησε με την στρατολογία.

Ψυχολογος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Ψυχολογος »

Καλησπερα παιδια ! Παρουσιαζομαι Αυλωνα Υγειονομικο 9/11 .Μετα τη βασικη εκπαιδευση στο υγειονομικο και ως αποφοιτος Ψυχολογιας μπορω με βυσμα να παω σε καποιο στρατιωτικο νοσοκομειο ; Ειμαι μονιμος κατοικος Ροδου οποτε μπορω να παω στο ΤΥΕΘ εκει ;

Και τι ακριβως θα κανω αν μπω σε καποιο στρατιωτικο νοσοκομειο ;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης