Προβλήματα στο forum
Προβλήματα στο forum
Πήγαινε στο /forum/forgotten_password.asp
Προβλήματα στο forum
Δεν δεχομαι ειδοποιησεις με email οταν υπαρχει καινουρια απαντηση στο θεμα. Ειναι φυσιολογικο; Αν λειτουργουσε θα βοηθουσε πολυ.
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
Προβλήματα στο forum
Δεν μπορώ να αλλάξω avatar ότι και να κάνω.
Προβλήματα στο forum
Στείλε μου προσωπικό μήνυμα.
Προβλήματα στο forum
Έχουνε χαθεί τα αβαταρ είμαι δεν είμαι συνδεδεμένος τί γίνεται, δεν δείχνει αριθμό δημοσιεύσεων μιά μου δείχνει εκτός.
Προβλήματα στο forum
Πριν από μερικές μέρες αλλάξαμε σερβερ και χάθηκαν κάποιες ρυθμίσεις.
Προσπαθώ να επαναφέρω τώρα ότι μπορώ.
Προσπαθώ να επαναφέρω τώρα ότι μπορώ.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Προβλήματα στο forum
Θα ηθελα να αναφερω οτι αρκετες φορες οταν κανω ανανεωση με βγαζει σε προφιλ αλλου μελους και κανοντας παλι ανανεωση με βγαζει σε δικο μου...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Προβλήματα στο forum
Δεν μπορώ με τίποτα να ανεβάσω φωτογραφίες, δοκίμασα είτε με image hosting site είτε με κατευθείαν uplaod, απλά δεν γίνεται. Μπορεί κάποιος να το δει και να μου πει τι παίζει;
Destiny comes to those who listen,the rest will meet their fate!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
- Επικοινωνία:
Προβλήματα στο forum
AtomicYeti έγραψε:Δεν μπορώ με τίποτα να ανεβάσω φωτογραφίες, δοκίμασα είτε με image hosting site είτε με κατευθείαν uplaod, απλά δεν γίνεται. Μπορεί κάποιος να το δει και να μου πει τι παίζει;
Καλησπέρα φίλε μου. Τι browser χρησιμοποιείς; Επίσης οι φωτογραφίες που ανεβάζεις είναι μορφής jpg,jpeg,gif,png; Προσπάθησε απο άλλον browser για δοκιμή, συνήθως την καλύτερη συμβατότητα θα την βρείς με chrome. Κάνε μια δοκιμή να κάνεις αντιγραφή-επικόλληση την εικόνα, και όχι με upload. Αν εξακολουθεί το πρόβλημα, ενημέρωσε μας αν δεν σου κάνει κόπο. Ευχαριστώ.
-
- Ταγματάρχης
Προβλήματα στο forum
dn24 έγραψε:Καλησπέρα φίλε μου. Τι browser χρησιμοποιείς; Επίσης οι φωτογραφίες που ανεβάζεις είναι μορφής jpg,jpeg,gif,png; Προσπάθησε απο άλλον browser για δοκιμή, συνήθως την καλύτερη συμβατότητα θα την βρείς με chrome. Κάνε μια δοκιμή να κάνεις αντιγραφή-επικόλληση την εικόνα, και όχι με upload. Αν εξακολουθεί το πρόβλημα, ενημέρωσε μας αν δεν σου κάνει κόπο. Ευχαριστώ.
Γειά χαρά, χρησιμοποιώ Mozilla Firefox και οι φωτό είναι πάντα jpeg. Τα προβλήματα ξεκίνησαν απο τότε που άλλαξε server το forum. Μέχρι τότε, όλα δούλευαν ρολόι. Δοκίμασα και με chrome, τα ίδια πάλι.
Προβλήματα στο forum
Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί να θέλει τόση διαδικασία για ανέβασμα μιάς φωτογραφίας η κάτι για επισύναψη με λίγα μεγαμπάιτ ή κιλομπάιτ βέβαια, γιατί να μήν είναι με ένα κλίκ στο κάθε εικονίδιο και τέλος. Θα βάζαμε καμιά φωτογραφία
Προβλήματα στο forum
Το εχω πει κατι χρονια τωρα οτι τα εμαιλ ειδοποιησης μου ερχονται σε τετοια μορφη:
ÓôÜëèçêå Ýíá ìÞíõìá óôïforum ôïõForum ãéá èçôåßá êáé óôñáôü ðïõ æçôÞóáôå íá ñß÷íïõìå ìéÜ ìáôéÜ
Ãéá íá äåßôå Þ íá áðáíôÞóåôå óôï ìÞíõìá êÜíôå êëéê óôïí ðáñáêÜôù óýíäåóìï :-
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=10443&PID=411067#411067
ÓôÜëèçêå Ýíá ìÞíõìá óôïforum ôïõForum ãéá èçôåßá êáé óôñáôü ðïõ æçôÞóáôå íá ñß÷íïõìå ìéÜ ìáôéÜ
Ãéá íá äåßôå Þ íá áðáíôÞóåôå óôï ìÞíõìá êÜíôå êëéê óôïí ðáñáêÜôù óýíäåóìï :-
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=10443&PID=411067#411067
GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Προβλήματα στο forum
AtomicYeti έγραψε:
Γειά χαρά, χρησιμοποιώ Mozilla Firefox και οι φωτό είναι πάντα jpeg. Τα προβλήματα ξεκίνησαν απο τότε που άλλαξε server το forum. Μέχρι τότε, όλα δούλευαν ρολόι. Δοκίμασα και με chrome, τα ίδια πάλι.
Μάλλον θα πρέπει να γράφεις μήνυμα και να βάζεις μόνο φωτογραφία.
Παρατήρησα ότι αν βάζεις και φωτογραφία και βίντεο στο ίδιο μήνυμα δεν αναγνωρίζει το path της φωτογραφίας.
-
- Ταγματάρχης
Προβλήματα στο forum
Nassos έγραψε:
Μάλλον θα πρέπει να γράφεις μήνυμα και να βάζεις μόνο φωτογραφία.
Παρατήρησα ότι αν βάζεις και φωτογραφία και βίντεο στο ίδιο μήνυμα δεν αναγνωρίζει το path της φωτογραφίας.
Οκ, θα δοκιμασω σε επομενο μήνυμα όποτε και όταν, να δω αν ανεβαίνει. Ο σερβερ δεν την παλεύει...
Προβλήματα στο forum
Μερικές φορές η πρώτη σελίδα ενός νήματος δείχνει τα posts από το τέλος προς την αρχή (αρχαιότερα) και άλλες φορές κανονικά, όπως θα έπρεπε, δηλαδή πρώτα τα παλιά και στις τελευταίες σελίδες τα πρόσφατα, για να μπορούμε να ακολουθήσουμε τη χρονολογία της συζήτισης και των επιχειρημάτων.
Τι παίζει, πώς μπορώ να το διορθώσω;
Τι παίζει, πώς μπορώ να το διορθώσω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης