συγνωμη για την διαφημηση που εχουν πανω αλλα δεν τα εβρισκα αλλιως, καπου ειχα διαβασει οτι τους ελευθερους σκοπευτες των ειδκων δυναμεων (το δευτερο σημα με το sniper) δεν το δινουν, τι ισχυει;
Το παρακάτω διακριτικό το φέρουν αρκετά στελέχη των ειδικών δυνάμεων της Ελλάδας, παρόλο που δεν ανήκει σε κάποιο σχολείο είτε του εσωτερικού είτε του εξωτερικού. Έχω δει να το φοράει ο Λάρι στην στολή παραλλαγής του και κάποια στελέχη της Ζ ΜΑΚ σε ασκήσεις. Κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να το φέρουν διότι λίγοι γνωρίζουν την ιστορία του. Αυτό το διακριτικό το έφερε ένας βατραχάνθρωπος μίας μονάδας Των SEALS ο οποίος απεβίωσε κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης. Οι συνάδελφοι του έκαναν τατουάζ το σήμα αυτό και από τότε έχει καθιερωθεί κάθε βατραχάνθρωπος΄των SEALS που χάνει έναν συνάδελφο του, κάνει αυτό το τατουάζ ή μπορεί και να φέρει αυτό το διακριτικό. Το σήμα απεικονίζει έναν σκελετό βάτραχου και γράφει MAL AD OSTEO:BAD TO THE BONE.
SomeDayAdmiral έγραψε:Το παρακάτω διακριτικό το φέρουν αρκετά στελέχη των ειδικών δυνάμεων της Ελλάδας, παρόλο που δεν ανήκει σε κάποιο σχολείο είτε του εσωτερικού είτε του εξωτερικού. Έχω δει να το φοράει ο Λάρι στην στολή παραλλαγής του και κάποια στελέχη της Ζ ΜΑΚ σε ασκήσεις. Κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να το φέρουν διότι λίγοι γνωρίζουν την ιστορία του. Αυτό το διακριτικό το έφερε ένας βατραχάνθρωπος μίας μονάδας Των SEALS ο οποίος απεβίωσε κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης. Οι συνάδελφοι του έκαναν τατουάζ το σήμα αυτό και από τότε έχει καθιερωθεί κάθε βατραχάνθρωπος΄των SEALS που χάνει έναν συνάδελφο του, κάνει αυτό το τατουάζ ή μπορεί και να φέρει αυτό το διακριτικό. Το σήμα απεικονίζει έναν σκελετό βάτραχου και γράφει MAL AD OSTEO:BAD TO THE BONE.
αυτο δεν ειναι παραποιοηση στολης; Αυτα βλεπουν στο υπουργειο και καταργουν σιγα-σιγα τα διακριτικα
μπορει να μην ετυχε να πετυχεις στελεχος ελευθερο σκοπευτη
συγνωμη για την διαφημηση που εχουν πανω αλλα δεν τα εβρισκα αλλιως, καπου ειχα διαβασει οτι τους ελευθερους σκοπευτες των ειδκων δυναμεων (το δευτερο σημα με το sniper) δεν το δινουν, τι ισχυει;
στην 1η το αναφερει ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΗΘΙΚΟΥ ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΟ
Διασωστης31 έγραψε:Το ΣΒΕΚ το περνάνε οι ΔΕΑ ΕΔ, και μερικά στελέχη (εποπ σωμάτων που κάνανε μετάταξη ειδικές, ΟΕΑ λιμενικου παλαιότερα) . Το διακριτικό έχει καταργηθεί, δε το παίρνουν πια.Τον μικρό αετό χωρίς δάφνες, το φορανε οι 3 πρώτοι του ΤΠΕΝ πλέον, είναι το μαχητοσημο των ΕΔ.
Οι ΕΠΟΠ δεν περνάνε ΣΒΕΚ αλλά ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ,το ΣΒΕΚ είναι μόνο για ΔΕΑ, τέλος. Το διακριτικό δεν έχει καταργηθεί.
Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο.
καπου εχω μπερδευτει ολοι οι εποπ των ειδικων δυναμεων περνανε το ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ ή οσοι εκαναν μεταταξη;
Το ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ το περνάνε ΕΠΟΠ, πχ ο Λάρι είναι ΕΜΘ και δεν έχει το διακριτικό του ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ αλλά του σχολείου καταδρομών, αλλά και σχολείο καταδρομών μπορούν να τελειώσουν και ΕΠΟΠ νομίζω.
SomeDayAdmiral έγραψε:Το ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ το περνάνε ΕΠΟΠ, πχ ο Λάρι είναι ΕΜΘ και δεν έχει το διακριτικό του ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ αλλά του σχολείου καταδρομών, αλλά και σχολείο καταδρομών μπορούν να τελειώσουν και ΕΠΟΠ νομίζω.
και μετα ποιος ο λογος να Λειτουργει και να περνανε το ΣΠΕΕΠΟΠΕΔαφου ειναι κατωτερο απο το καταδρομων;
μηπως το ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ το περνανε οι εποπ/εμθ που εκαναν μεταταξη;