Αναβολή για Πανελλήνιες Εξετάσεις

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
AshenOne
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από AshenOne »

Παρακαλω θα ηθελα βοηθεια γρηγορα

Ειχα κοψει την αναβολη μου Δεκεμβριο για να μπω Ιανουαριο αλλα δεν με πηρανε και με παιρνουν Μαρτιο.

αλλα εγω αποφασισα να δωσω Πανελληνιες του χρονου μπορω να παω αυριο κιολας να τους ζητησω αναβολη;

Πρεπει να εχω και καποιο χαρτι απο το σχολειο;

Ειμαι 18 ευχαριστώ πολύ

Enastagrigora
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Enastagrigora »

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω ένα σοβαρό θέμα και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Μου έχει έρθει χαρτί να παρουσιαστώ Τριτη.

Έχω πάει περίπου 1 εβδομάδα να καταθέσω αίτηση αναβολής λόγο πανελληνίων.

Εδώ αρχίζουν τα παρατράγουδα.

Η Κοπέλα στα ΚΕΠ υπάρχει περίπτωση να δήλωσε λάθος τον λόγο της αναβολής (έβαλε αρχική χορήγηση αναβολής λόγο σπουδών).

Στην στρατολογία που πήρα μου είπε ένα παιδί ότι μάλλον μπερδεύτηκε αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί θα το καταλάβουν από τα δικαιολογητικά που έχω καταθέσει.

Ξαναπαίρνω λίγες μέρες πριν και ένα άλλο παιδί μου λέει ότι δεν έγινε λάθος όντως έτσι το γράφουν και να περιμένω να ενημερωθώ από το Site της στρατολογίας (ο άλλος μου είπε να πάρω τηλεφωνο, γενικα ο καθένας ότι θέλει λέει εκεί μέσα).

Όπως και να έχει έχουμε φτάσει 1 μέρα πριν παρουσιαστώ και η στρατολογία ακόμα δεν έχει ανανεωθεί.

Τι να κάνω;

Αν έχει γίνει η ***** και δεν παρουσιαστώ το πρόστιμο θα το φάω την ίδια μέρα ή θα μου δώσουν ένα περιθόριο;
Επίσης με το χαρτί του ΚΕΠ που λέει ότι έχω καταθέσει αίτηση αναβολής πως θα μπορώ να το κυνηγήσω.

ΠΡαγματικά μάγκες με έχει πιάσει κρύος ιδρώτας συγνώμη αν σας κούρασα.
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Θα ήθελα να ρωτήσω αν εχω παρει αναβολή για επανεξέταση πανελληνίων αλλα δεν παω να γράψω θα εχω κάποιο πρόστιμο;
Avakoun
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Avakoun »

Παιδια πηγα σημερα να παρω αναβολη για τον στρατο επειδη δινω 2η φορα πανελληνιες.
Και πηγα το δικαιολογητικο που με εδωσαν απο το λυκειο και το απολυτηριο λυκειου.
Αλλα δεν πηγα το σημειωμα καταταξης. Πρεπει να ξαναπαω στην στρατολογια για να το δωσω;
Αν και οταν συμπληρωσα την αιτηση μου λενε μετα απο 10 μερες μπες στο site της στρατολογια και δες ποσες μερες πηρες αναβολη.
Και για καποιο λογο το δικαιολογητικο δεν το κρατησαν μου το εδωσαν πισω και μου κρατησαν μονο το απολυτηριο
Χωρίς όνομα

Δημοσίευση από Χωρίς όνομα »

Αν είσαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, μπορείς να πάρεις αναβολή επ' αορίστον. Για να είσαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού πρέπει να έχεις ζήσει στο εξωτερικό για τουλάχιστον έντεκα χρόνια. Θα μπορούσες βέβαια να πάρεις τη γερμανική υπηκοότητα όμως πρέπει να έχεις ζήσει το λιγότερο οκτώ χρόνια στη Γερμανία.
timos

Δημοσίευση από timos »

Καλησπερα γεννηθηκα 7/10/94 εχω αναβολη μεχρι το μαιο του 2017 θα ηθελα φετος να δωσω παννεληνιες τον ιουνιο δικαιουμαι αναβολη;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Οταν με το καλο πας να κανεις την αιτηση για πανελληνιες στο σχολειο θα τους πεις οτι θες αναβολη και θα σου δωσουν εκεινοι ενα δικαιολογητικο για να το πας στο κεπ και θα παρεις 1 χρονο αναβολη
timos

Δημοσίευση από timos »

Καλησπερα ειχα ξαναγραψει ειμαι γενημενος 7.10.94 ειχα παρει μεχρι το μαρτιο του 2017 αναβολη στρατου λογο σπουδον σε ιεκ φετος θελω να δοσω παννεληνιες τον ιουνιο πηγα στο σχολειο για να ρωτησω για να παρω αναβολη στρατου και να γραφτω για της παννεληνιες μου ειπαν τον φεβρουαριο να ερθω ξανα γιατι τοτε γραφονται Φεβρουαριο ομως θα μου ερθει το χαρτι για το που θα υπηρετισω θα προλαβω να παρω αναβολη η θα μου πουν οτι δεν γινεται στην στρατολογια
grf123
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από grf123 »

Καλησπέρα είμαι 18 χρονών (γεννημένος το 1999) και επειδή δεν έδωσα πανελλήνιες πέρσι θέλω να δώσω φέτος (2018) μπορώ να πάρω αναβολή για να δώσω; Και αν ναι για πόσο χρονικό διάστημα; . ευχαριστώ.

συγνώμη αν το γράφω σε λάθος κατηγορία αλλά δεν γνωρίζω από αυτά... Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει.

Kostas500
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Kostas500 »

Είμαι γεννημένος 2/10/99 έκανα τα χαρτιά για τον στρατό και θέλω να ξέρω πότε θα έρθει το χαρτί για τιν στρατολογία και τι επιλογές έχω για να πάρω αναβολή για να ξαναγράψω πανελλήνιες είμαι γραμμένος σε ΙΕΚ αλά έχω μίνι από απουσίες γίνετε να πάρω αναβολή από εκεί όταν έρθει το χαρτί ή ιπαρχει κάποιος άλλος τρόπος να πάρω αναβολή από το σχολείο ή κάπου αλλού
Στρατιωτακιας

Δημοσίευση από Στρατιωτακιας »

Γεια σας εχω παρει αναβολη 2 χρονια λογω σπουδων και εχει τελιωσει πρεπει να καταθεσω τα δικαιολογιτικα εγω ειχα παει απλα τν πρωτη χρονια σε ενα σχολειο και δηλωσα οτι θα δωσω πανεληνιες με αυτο το χαρτι θα ειμαι ενταξει; Δεν εδωσα ομως πανεληνιες
Manosd
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Manosd »

Γεια σας παιδια, εδωσα πανελληνιες περυσι αλλα δεν καταφερα τιποτα και θα ηθελα να ξαναδωσω σε λιγους μηνες αλλα μπαινω στρατο τον μαρτιο. Θα μπορουσα να παρω αναβολη μονο με το απολυτηριο λυκειου για να δωσω πανελληνιες και αν ναι για ποσο καιρο?Ευχαριστω πολυ.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι μπορείς να πάρεις, πρέπει όμως να πάς στο Λύκειο να πάρεις το έγγραφο που δηλώνεις ότι θα συμμετάσχεις στις Πανελλαδικές του 2018 και να το καταθέσεις στη Στρατολογία. Θα σου δώσουν ολιγόμηνη αναβολή.

Manosd
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Manosd »

Οταν λες ολιγόμηνη φίλε, αμα περασω δηλαδη και ξεκιναει σεπτεμβριο οκτωμβριο η σχολη θα εχω θεμα?
Manosd
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Manosd »

Και κατι ακομα μου ειπαν οτι θα χρειαστω το δελτιο απογραφης για τα κεπ, πως μπορω να το βρω?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες