Κατάσταση επιβίβασης - μειωμένα εισιτήρια
Καλησπέρα,
Ως στρατιώτης φαντάρος (μη ορκισμένος ακόμα) δικαιούμαι ελεύθερη πρόσβαση σε όλα μέσα μεταφοράς της Αθήνας (συμπεριλαμβανομένου αεροδρομίου νομίζω). Πώς μπορώ να διαβαίνω με το μετρό, εφόσον απαιτεί κάρτα; Τι κάρτα θα βάζω στο αυτοματοποιημένο μηχάνημα για να διαβαίνω; Τι θα κάνω, θα φωνάζω κάθε φορά που είναι να περάσω κάποιον υπεύθυνο για να με αφήνει; Πχ. Πρόσφατα πέρασα από σταθμό μετρό Αιγάλεω δεν είδα κάποια διαδρομή πρόσβασης για όλους εμάς που το δικαιούνται. Εκτός εάν πχ. Η στρατιωτική ταυτότητα είναι ΚΑΙ εισητήριο στα ΜΜΜ (πολύ αμφιβάλλω). Επομένως τι ισχύει;
Ευχαριστώ.
Ως στρατιώτης φαντάρος (μη ορκισμένος ακόμα) δικαιούμαι ελεύθερη πρόσβαση σε όλα μέσα μεταφοράς της Αθήνας (συμπεριλαμβανομένου αεροδρομίου νομίζω). Πώς μπορώ να διαβαίνω με το μετρό, εφόσον απαιτεί κάρτα; Τι κάρτα θα βάζω στο αυτοματοποιημένο μηχάνημα για να διαβαίνω; Τι θα κάνω, θα φωνάζω κάθε φορά που είναι να περάσω κάποιον υπεύθυνο για να με αφήνει; Πχ. Πρόσφατα πέρασα από σταθμό μετρό Αιγάλεω δεν είδα κάποια διαδρομή πρόσβασης για όλους εμάς που το δικαιούνται. Εκτός εάν πχ. Η στρατιωτική ταυτότητα είναι ΚΑΙ εισητήριο στα ΜΜΜ (πολύ αμφιβάλλω). Επομένως τι ισχύει;
Ευχαριστώ.
Θα πρέπει να ρωτήσεις τη ΣΤΑΣΥ για το παραπάνω είτε στο Σταθμό Μετρό Συντάγματος είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ
http://www.stasy.gr/index.php?id=49
Δεν δικαιούσαι δωρεάν μετακίνηση προς Αεροδρόμιο, ούτε επίσης δωρέαν μετακίνηση με τραίνα του ΟΣΕ.
http://www.stasy.gr/index.php?id=49
Δεν δικαιούσαι δωρεάν μετακίνηση προς Αεροδρόμιο, ούτε επίσης δωρέαν μετακίνηση με τραίνα του ΟΣΕ.
Μάλιστα. Ας το ρωτήσω και αυτό... Ευχαριστώ.
Καλησπέρα.
Πήρα κατάσταση επιβίβασης Πειραιάς -> Χίος, λόγω μετάθεσης. Πρέπει αύριο να πάω στο λιμάνι του Πειραιά (πιθανόν σε κάποιο πρακτορείο;) ώστε να μου δώσουν το δωρεάν εισιτήριο μου και να πάω στη Χίο. Η ερώτηση μου είναι τι πρέπει να κάνω. Που θα πάω ακριβώς, όντως θα πάω σε κάποιο πρακτορείο στο λιμένα - τμήμα Χίος; Ή τι άλλο γενικά πρέπει να κάνω;
Όπως καταλαβαίνετε αυτό κάπως επείγει, επομένως θα ήμουν ευγνώμων για απαντήσεις.
Ευχαριστώ.
Πήρα κατάσταση επιβίβασης Πειραιάς -> Χίος, λόγω μετάθεσης. Πρέπει αύριο να πάω στο λιμάνι του Πειραιά (πιθανόν σε κάποιο πρακτορείο;) ώστε να μου δώσουν το δωρεάν εισιτήριο μου και να πάω στη Χίο. Η ερώτηση μου είναι τι πρέπει να κάνω. Που θα πάω ακριβώς, όντως θα πάω σε κάποιο πρακτορείο στο λιμένα - τμήμα Χίος; Ή τι άλλο γενικά πρέπει να κάνω;
Όπως καταλαβαίνετε αυτό κάπως επείγει, επομένως θα ήμουν ευγνώμων για απαντήσεις.
Ευχαριστώ.
Ναι, ή πρακτορείο ή στα ταμεία της ναυτιλιακής εταιρίας που είναι στην αντίστοιχη Πύλη.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
NikLz έγραψε:Καλησπέρα,
Ευχαριστώ.
Θα εκδόσεις προσωποποιημένη athena card σε εκδοτήριο για δωρεάν μετακίνηση (ισχύει και για αεροδρόμιο) και την παίρνεις αμέσως. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ :1-βεβαίωση για προσωποιημένη κάρτα ΟΑΣΑ που σου δίνει η μονάδα που υπηρετείς και αναφέρει Και την ημερομηνία απόλυσής σου (την ζητάς και ξέρουν τι θα σου δώσουν) 2-την στρατιωτική ταυτότητα 3-Έγγραφο βεβαίωσης ΑΜΚΑ (π. Χ. Βιβλιάριο υγείας, εκτύπωση ή υπόδειξη από κινητό βεβαίωσης από το amka.gr 4-φωτογραφία έγχρωμη μικρή (την σκανάρουν ή αν δεν έχεις σου βγάζουν εκεί). Ισχύει έως την ημερομηνία απόλυσής σου και δεν χρειάζεται μηνιαία ανανέωση. Ελπίζω να βοήθησα, έτσι την έβγαλα εγώ.
@stefanos19-94 Σε ευχαριστώ πολύ, να'σαι καλά. Έστειλα εγώ και ένα mail στη ΣΤΑΣΥ όπως μου υπέδειξε ο Nassos για να είμαι σίγουρος. Τώρα αυτή θα την βγάλω αφού ορκιστώ και επιστρέψω στην Αθήνα, τώρα δεν προλαβαίνω.
Όσον αφορά το ακτοπλοικό εισητήριο απλώς παρέδωσα τη στρατιωτική κατάσταση επιβίβασης στο πρακτορείο που ήταν έξω από το καράβι (BlueStar) και μου έδωσαν το κατάλληλο εισητήριο. Όλα κομπλέ. Το στρατόπεδο ήταν κάπως παλούκι να το βρώ αλλά ύστερα από 10 τηλεφωνήματα το βρήκα και αυτό.Thanks all.
Όσον αφορά το ακτοπλοικό εισητήριο απλώς παρέδωσα τη στρατιωτική κατάσταση επιβίβασης στο πρακτορείο που ήταν έξω από το καράβι (BlueStar) και μου έδωσαν το κατάλληλο εισητήριο. Όλα κομπλέ. Το στρατόπεδο ήταν κάπως παλούκι να το βρώ αλλά ύστερα από 10 τηλεφωνήματα το βρήκα και αυτό.Thanks all.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
NikLz Θυμήσου να πάρεις την βεβαίωση για προσωποιημένη κάρτα ΟΑΣΑ που σου δίνει η μονάδα που υπηρετείς και αναφέρει Και την ημερομηνία απόλυσής σου (την ζητάς και ξέρουν τι θα σου δώσουν.
καλή θητεία!
καλή θητεία!
Παιδιά παρουσιαζομαι στο 541 στη Ρόδο και είμαι από Ηράκλειο Κρήτης. Γινεται να μου δώσουν από το φρουραρχειο κατασταση επιβίβασης Ηράκλειο-Πειραιάς/ΠειραιάςΡόδος; Γιατί απευθείας για Ρόδο έχει μόνο Σάββατο καράβι από Ηράκλειο και δεν βολεύει
Παιδες καλησπερα και εγω εχω την ιδια απορια. Γινεται να μου δωθει κατασταση επιβιβασης για να παω Ροδο μεσω Πειραια απο Ηρακλειο; Γιατι απευθειας απο Ηρακλειο πλοιο εχει μονο Σαββατο και παρουσιαζομαι Πεμπτη.
Καλημερα, παρουσιαζομαι 11/10 σαμο, εκοψα εισητηριο αεροπορικο γιατι δεν βολευει να παω βραδυ, αν παρω κατασταση επιβιβασης μπορω να το χροισημοποιησω οταν ερθω με αδεια οχι σε αεροπορικα σε ακτοπλοικα?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Μαλλον ναι ρε φιλε, και γω χωρις να ξερω στο λεω αλλα εγω που εβγαλα μου ειπανε οτι πλεον καλυπτει μονο το τρενο, ισως να εννοουσαν οτι επειδη παω εβρο, που πας με κτελ αεροπλανο τρενο καλυπτουν μονο το τρενο. Αλλα δεν ειναι κατι, πηγαινε στο φρουραρχειο με μια φωτοτυπια του σημειωματος καταταξης και ταυτοτητα και ζητα κατασταση επιβιβασης, θα σου πουν να περιμενεις καπου και αυτοι φτιαχνουν τα χαρτια. Και το δικο μου πανω γραφει μονο το μεσον και την ημερομηνια που μου το γραψανε, δεν γραφει ημερομηνια αναχωρησης οποτε πιστευω το χρησιμοποιεις οποτε θες. Καλου κακου ομως αν κανεις τον κοπο να πας στο φρουραρχειο, που ειναι εξυπηρετικοι γιατι ειναι φανταρακια τα πιο πολλα στην πυλη κτλ, ρωτα αν σε καλυπτει το καραβι, ποτε δεν ξερεις
-
- Στρατιώτης
Η κατάσταση επιβίβασης που πήραμε απ' το Φρουραρχείο είναι μετ' επιστροφής ή μίας διαδρομής; Όταν πάρουμε την άδεια ορκωμοσίας, τα εισιτήρια προς Πειραιά τα καλύπτει ο στρατός ή τα βάζουμε απ' την τσέπη μας;
Επίσης, η κατάσταση επιβίβασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πτήση αντί για πλοίο;
Επίσης, η κατάσταση επιβίβασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πτήση αντί για πλοίο;
-
- Στρατιώτης
Η κατάταξη επιβίβασης είναι μόνο για την προηγούμενη μέρα πριν παρουσιαστεις; Εγώ θέλω να ανέβω 4 μέρες πριν Αθήνα για να μείνω στη κοπέλα μου και μετά θα παρουσιαστώ.
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν προβλέπεται δωρεάν μετακίνηση για το κέντρο που παρουσιάζομαι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης