Κατάσταση επιβίβασης - μειωμένα εισιτήρια

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
nickpaokgr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nickpaokgr »

Καλησπερα παιδια, παρουσιαζομαι Καλαματα 16-1-18 (πεζικο) και εχω μερικες ερωτησεις.

1. Τι εκπτωση εχει η κατασταση επιβιβασης; Και απο που μπορω να την παρω; Γιατι εγω φαινομαι μητρωα αρρενων Θεσ/νικης αλλα μενω 15+ χρονια στην Κοζανη. Πρεπει να παω στο φρουραρχειο εκει ή το παιρνω απο το αστυνομικο τμημα εδω; Και το χαρτι θα λεει αναχωρηση απο Κοζανη ή απο Θεσσαλονικη;

2. Τα κτελ θεσσαλονικης βγαζουν ακομα λεοφορειο για να πας κατευθειαν εκει; Αυτα τα εκτακτα που ειδα εδω, που ξεκινανε στις 21:00 το βραδυ; Πως μπορω να το μαθω σιγουρα μην φαμε καμια πικρα τελευτεα στιγμη και δεν το προλαβουμε ή δεν βγαλει ή ακομα και να μην εχει θεση. Τι κανουμε τοτε; Και ποσο πληρωνεις σε αυτο μαζι με την κατασταση επιβιβασης.(Και αν η κατασταση μου λεει Κοζανη και οχι Θεσσαλονικη; Τοτε πως θα το παρω με εκπτωση;)

JohnG

Δημοσίευση από JohnG »

Παρουσιαζομαι 16/1 Θηβα και πηγα να βγαλω καρτα επιβιβασης χθες αλλα μου ειπαν ειναι πολυ νωρις. Μου ειπαν να παω μια βδομαδα πριν. Τσαμπα η ταλαιπωρια μεχρι το Φρουραρχειο Αθηνων.

Γνωριζει κανενας εαν μπορω να "κλεισω" τηλεφωνικα το εισιτηριο στα ΚΤΕΛ Θηβας ή πρεπει να παω στα γραφεια στον Κηφισο; Εχει κοσμο στα ΚΤΕΛ τις ημερες καταταξης;

nix15
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nix15 »

Μολις εμαθα οτι θα παω εβρο εγω θελω να ρωτησω κατι

Ειμαι ανεργος εγω και οι γονεις μου τα εισητηρια για να παω μεχρι τον εβρο μου τα πληρωνει ο στρατος;

steve0
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από steve0 »

Ναι, θα σου δωθει κατασταση επιβιβασης (για τρενο) την οποια θα πρεπει να πας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και να την εξαργυρωσεις για να παρεις το εισητηριο σου.
lebe

Δημοσίευση από lebe »

Καλησπέρα σας,

Παρουσιάζομαι στις 13/3/2018 στον Λάγος ΈΒΡΟΥ (Διδυμότειχο) από Αθήνα.
Α) Δικαιούμε αεροπορικά;
Β) Επίσης γνωρίζουμε μέχρι τι ώρα οφείλω να παρουσιαστώ;
Καθώς το τρένο από Αθήνα φτάνει Αλεξανδρούπολη στις 16:00!

Ευχαριστώ εκ των προταίρων.
steve0
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από steve0 »

Οχι, δεν δικαιουσαι αεροπορικα. Ισως χρειαστει να ξεκινησεις απο την προηγουμενη ημερα με το τρενο καθως οι ωρες που πρεπει να βρισκεσαι στο στρατοπεδο ειναι συνηθως απο 7:00 μεχρι το πολυ 12:00.
nix15
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από nix15 »

steve0 έγραψε:Οχι, δεν δικαιουσαι αεροπορικα. Ισως χρειαστει να ξεκινησεις απο την προηγουμενη ημερα με το τρενο καθως οι ωρες που πρεπει να βρισκεσαι στο στρατοπεδο ειναι συνηθως απο 7:00 μεχρι το πολυ 12:00.
1. Και που θα κοιμηθουμε; Και απο τι βλεπω ειναι 16 ωρες με το τραινο;

steve0
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από steve0 »

Αναγκαστικά μεσα στο τρένο. Εκτός αν πας με λεωφορείο που ειναι αρκετά ακριβό.
nix15
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από nix15 »

steve0 έγραψε:Αναγκαστικά μεσα στο τρένο. Εκτός αν πας με λεωφορείο που ειναι αρκετά ακριβό.
Ναι απλα το τραινο φτανει στις 4 το μεσημερι την προηγουμενη μερα μεχρι την επομενη που θα κοιμηθουμε; Αυτο ρωταω

Άβαταρ μέλους
Cross
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Cross »

Για κατασταση επιβιβασης πρεπει να παμε στο φρουραρχειο με το χαρτι καταταξης;
steve0
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από steve0 »

Πας στο φρουραρχειο της περιοχης σου με το σημειωμα καταταξης και την ταυτοτητα σου και σου δινουν την κατασταση επιβιβασης την οποια εξαργυρωνεις σε εκδοτηριο.
Vangelis

Δημοσίευση από Vangelis »

Γειά σας. Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει δρομολόγιο με 130 Λήμνος- Χίος και αν ναι που θα μπορούσα να μάθω περισσότερες πληροφορίες; Πρόκειται για την κόρη μου που σπουδάζει στην Χίο, άρα μέλος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Εχω μια απορια οταν καποιος απολυεται και παραδιδει την ταυτοτητα τη γινεται με το μειωμενο εισιτηριο;
Τάσος

Δημοσίευση από Τάσος »

Καλημέρα σας. Πότε περίπου ενημερωνόμαστε για την κατάταξή μας; Περιμένω να μπω με την Δ' ΕΣΣΟ τον Ιούλιο και ακόμη δεν έχω μάθει τίποτα. Επίσης, αν πρέπει να πας πχ ς' ένα νησί, αλλά για να μπεις τη Δευτέρα στις 07.00 πρέπει να φτάσεις με το πλοίο που φτάνει την Κυριακή το απόγευμα (άρα μία μέρα νωρίτερα). Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να πας στο στρατόπεδο να κοιμηθείς; Κι αν ναι προτείνετε καλύτερα να πάω στο ξενοδοχείο?
Νήσος Ρω

Δημοσίευση από Νήσος Ρω »

Ισχύει ότι είναι ανώφελο να πάμε στο Φρουραρχείο για να πάρουμε κατάσταση επιβίβασης νωρίτερα απ' τις 5 τελευταίες ημέρες πριν το ταξίδι μας;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης